Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bende henüz duş almadım transfere gitmeden önce almistim ben climara bant kullanıyorum artık onu degistirecgim gün alırım zaten evdyim en fazla kocaman kokarım

G gelartikannecim canım ben kullanıyorum bantlar varken duş alabilirsiniz çok sicak olmamak sartiyla birde bana doktorun sirtina kürek kemiğinin üzerine yapistir dedi oradayken kalkmiyor hiç haberin oolsun eğer değiştirme gününe çokvarsa ucuna yarabandi falan yapistir bir ggün falan varsa değiştir çok sik değiştirme doktorlar dozaji ona gore ayarliyor.

Ben de kullanıyorum. Hafif kalkma varsa değiştirmeye gerek yok. Benim doktorum koluna, kürek kemiğine, bacak içine, göbek deliğinin altına gelecek hizada böbrek üstlerine yapıştırabilirsin dedi. Havasını alıp 15sn el üstte durursa kalkmıyor.
Benim dozaj gün aşırı olduğu için banyoyu sormadım ama kullanma klavuzunda banyo yapılabilir yazıyor.

Arkadaşlar giremiyodum iki gündür pozitif çıkan arkadaşlara çok sevindim darısı başlarımıza inş bugün benimde acayip belim ağrıyo kasık ağrılarımda artarak devam ediyo bugün transfer günümle beraber 6. Günüm sizce testi ne zaman yapayım önümüzdrki salıya kadar bekleyemicem sanırım :)

canim cumartesi 10. gunun cikar sonucun..sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?

Cnm bn bugun yapistrdim persembe gunu cikarip yeniyi yapistrcam. Dr um iki gune bir oyle istedi.

Yarin ise gidecegim kızlar dus alsam ne okur sizce sabah? Cok ılık ve kisacik bir dus?

Kizlar ne aklima geldi bakin kasim bitiminde bu topikteki herkes insallah hamile kalinca hamilelikle ilgili gelismeleri haberleri sorularimizi da paylasmaya devam etsek.icimden baska hamile topigine gecmek gelmiyor.burdakilerle sanki daha yakinlastik birbirimizle yani.neyse sirayla herkesten guzel haberlerimizi alalim da insallah bakariz sonrasina.

sllm kızlar maalesef 2. tüp bebek denememizde bugün öğrendimki başarısız oldu bu sefer çok yıprandım opu dan sonra sürekli hasta oldum hep bi baş dönmesi halsizlik üstelik progestanın 2 gün iğnesini yaptırdım 12 gündür yürüyemiyorum 2 adet embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor işte dr kanama bitince gelin dedi ama hiç gitmek istemiyorum biliyorum belki yolun çok başındayız kimilerine göre ama bu süreç o kadar acı ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…