Ben almadim uc gun sonra ayakta ilik alabilirsin demisti ama bekleyecegim sanirim canim.halgan cycas K kds2309 @cocuksuzum transfer sonrasi dus aldinizmi hic? Yada ne zaman alicaksiniz doktorunuz bunla ilgili bisey dedimi?
Her ikinizede hayirli olsunkızlar bebeklerımı aldım geldım..15 kasım test tarıhımgizemlikiz_86 hayırlı olsun canım bızde bırlıkte test yapıcaz ne guzel
Yok canim bende almadim . Ama sicak dus alma bir sure dediler, bende sicak severim yarin ilik suyla alicam inşaallahhalgan cycas K kds2309 @cocuksuzum transfer sonrasi dus aldinizmi hic? Yada ne zaman alicaksiniz doktorunuz bunla ilgili bisey dedimi?
bu bant ne icin kizlar? Siz jel kullanmiyomusunuz?Bende henüz duş almadım transfere gitmeden önce almistim ben climara bant kullanıyorum artık onu degistirecgim gün alırım zaten evdyim en fazla kocaman kokarım
G gelartikannecim canım ben kullanıyorum bantlar varken duş alabilirsiniz çok sicak olmamak sartiyla birde bana doktorun sirtina kürek kemiğinin üzerine yapistir dedi oradayken kalkmiyor hiç haberin oolsun eğer değiştirme gününe çokvarsa ucuna yarabandi falan yapistir bir ggün falan varsa değiştir çok sik değiştirme doktorlar dozaji ona gore ayarliyor.
Ben de kullanıyorum. Hafif kalkma varsa değiştirmeye gerek yok. Benim doktorum koluna, kürek kemiğine, bacak içine, göbek deliğinin altına gelecek hizada böbrek üstlerine yapıştırabilirsin dedi. Havasını alıp 15sn el üstte durursa kalkmıyor.kızlar climara fort bant kullanan var mı ıcınızde? bu bantı koluma yapıstrdımda bn ucu hafıf kalktı bıse olurmukı yenılesemmmı kı bantı? bir de bı program dahılınde dr um bellı gunlerde lıste werdı elıme hangı gun kc tane yapıstrcam dıye ama ben banyo ısını sormayı unuttum bu bant bnm ustumdeyken banyo yapabılırmıyım ? zararı olurmu banta?
Bende transfere gitmeden almistim ama yarin alicam rahatsiz oluyorum cunku...Yok canim bende almadim . Ama sicak dus alma bir sure dediler, bende sicak severim yarin ilik suyla alicam inşaallah
canim cumartesi 10. gunun cikar sonucun..sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?Arkadaşlar giremiyodum iki gündür pozitif çıkan arkadaşlara çok sevindim darısı başlarımıza inş bugün benimde acayip belim ağrıyo kasık ağrılarımda artarak devam ediyo bugün transfer günümle beraber 6. Günüm sizce testi ne zaman yapayım önümüzdrki salıya kadar bekleyemicem sanırım :)
Canm benimki 3. Gün embriyosu bitane kuzucuk kondu :)canim cumartesi 10. gunun cikar sonucun..sana kacinci gun embriyosu konmustu ve kac tane kondu?
Cnm bn bugun yapistrdim persembe gunu cikarip yeniyi yapistrcam. Dr um iki gune bir oyle istedi.G gelartikannecim canım ben kullanıyorum bantlar varken duş alabilirsiniz çok sicak olmamak sartiyla birde bana doktorun sirtina kürek kemiğinin üzerine yapistir dedi oradayken kalkmiyor hiç haberin oolsun eğer değiştirme gününe çokvarsa ucuna yarabandi falan yapistir bir ggün falan varsa değiştir çok sik değiştirme doktorlar dozaji ona gore ayarliyor.
keseyi ggördün mü arkadaşım. Merak ettim.allah yardımcın olsun canım iyi sonuçlarını beklıyororuz inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?