Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Çok geçmiş olsun arkadaşım sizin için henüz vakti gelmemiş demekki. Yasadigimiz süreç gerçekten zor ve yorucu. Her tedaviye umutlarla başlayıp sonunun kötü bitmesi insanı yıkıyor. Ama bebeklerimize kavusuncaya kadar yilmak yok. Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin . Umarım en kisa surede kendini toplar yeni tedavin için hazirlanirsin ve inşallah bebeğine kavusursun

Ben de olacaktım aranızda olamadım rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hayırla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallaahhhhh

Evet canim psikolojik..arkadaslarinin gelmeside iyi olur kafan iyice dagilir :) bu arada senin test gunun ne zamandi canim?
Canimcim test gunum carsamba aslında ama ben hic beklemiyorum gunleri biliyorumki tutmussa zaten 9. Gun garanti degerde yukselme oluyo 70 ler 80 ler olmuyo tabiki de 15 leri 30 lari goruyoruz simdiye kadarki deneyimlerimden yoksa zaten 0...... cikio benim pazar yada pazartesi yaparim seninle ayni gun du transferlerimiz sen nezaman yaptircaksin beklicekmisin gununu..

Eylülün başında yazıyorsun.sonra hiç uğramasını topige.canım Her şey rabbim den tevekkül et. Allah a sigin. Ben ce dinlendikten sonra tekrar başla ama kendini hazır hissettiğim zaman.rabbim dayanma gücü versin sana da bize de

Ben de olacaktım aranızda olamadım rabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hayırla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallaahhhhh

Canim olumsuz haberlerde diyecek hicbirsey bulamiyorum.o kadar iyi anliyorum ki hissettiklerini.abimde 11 sefer hayal kirikligini birlikte yasadik cektik o surecleri o yuzden kabus gibiydi benim icin.sonra da ben yasayinca bu kadarina inanamiyordum ama bak pozitifi gordum.bazi insanlar icin guzel seyler yasamak digerlerine gore daha zor olabilir.ama herseyin zamani var ve o zaman gelince hayirliysa olsun istedigimiz seyler.acini hissediyorum ama inaniyorum sabret bitecek...

diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim sabır versin.o kadar zor ki bu süreç yaşamayan bilemez.ama atlatacaksin ilk olumsuz denemeden sonra hiç hamile kalamiycam zannettim.rabbimden hep hayırlısı nı Diledim. Vakti ve zamanı var buna inan.

Yumurtam toplanacak canım

Bu topigin hizina yetisemiyorum :) ne cok bizden var pozitif bircok sonuc duydum. Benimde bugun transferimin 2. gunu pozitif sonuc alan arkadaslar transfer sonrasi belirteriniz nedir acaba bende cok hafif kasik agrisi haric bisey yok

Kızlar size bişey sorucam pozitif sonucu aldım ilk testte, ikinci kan testinde değerim ikiyr katlandı, bir daha test istemediler kasım 15 te ilk ultrason için çağırdılar, beni şu an da tedirgin eden, dört gündür başağrısı halsizlik kasıkta ağrı gibi belirtilerim tamamen kayboldu,hiç hamile gibi hissetmiyorum, acaba boş gebelik mi şu an çok üZgünüm nasıl beklicem bu kadar zaman

arkadaşlar benim şişli memorialda 2 kasımda transferim gerçekleşti.2 tane embriyo yerleştirildi.dünden beri zaman zaman göbeğimin alt taraflarında batmalar ve bel ağrım var.birde bugün karnımda müthiş bir gerilme hissi yaşıyorum...transfer olan arkadaşlar sizlerde de varmı benzer durumlar

arkadasim sen ne zaman yaptin en son testi ben keseyi dun gordim yani 21 gunu transferin suan benimde hic belirtim yok goguslerimde falan degisiklik yok.

arkadasim sen ne zaman yaptin en son testi ben keseyi dun gordim yani 21 gunu transferin suan benimde hic belirtim yok goguslerimde falan degisiklik yok.
Transferin 17. Günü bugün, beni kasım onbeşte çağırdılar kanamanız olursa bu sürede gelin dediler, süre bana çok uzun geldi, sürekli stres halindeyim ilk test günü ve ertesi iki üç gün çok belirtim vardı iki gündür hic bisey kalmadi onun icin endiselendim,gec cagirmislar dimi sencede?

Canım benim de şişli memorial da transferim 30 ekimde gerçekleşti.bende hafif bel ağrısı ve kasıklarda ağrı oluyor ama herkese göre belirtiler değişiyor. .hepimiz için hayırlısı inşallah :)

Haklisin canim 9.gun kanda kesin cikiyo ama ben yurtdisindayim recetesiz kan testi yaptiramiyorum burda..doktorun verdigi recetede 13 kasim persembe gunu sonucuda hemen vermiyorlar ertesi gunu verirler zaten ...turkiyede olsam bende 9. gun yaptirirdim ama :)

Canım benim ..hepimiz birbirimize dua edelim..hepimiz zor süreçler geçiriyoruz. .inşallah en kısa zamanda senin de çok güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle..vardır herşeyde bir hayır..

Yok canim onla hic alakasi yok ..ben bir bos gebelik yasadim hemde ilk hebeligimdi dunyam basima yikilmisti ..her turlu belirti agri batma hepsi devam ediyordu ama kesede bebek goremediler en sonunda 9 haftalikken doktorum ilacla dusuk yaptirtti bana..sen oyle kotu seyler dusunme o agrilar ara ara gelir gider dert etme...hatta sevin demekki kolay hamilelik gaciredksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…