Onu hiç bilmiyom ben sana kullanmadim cunkuClimara Fort bantları yazar mı aile hekimi acaba?
Çok geçmiş olsun arkadaşım sizin için henüz vakti gelmemiş demekki. Yasadigimiz süreç gerçekten zor ve yorucu. Her tedaviye umutlarla başlayıp sonunun kötü bitmesi insanı yıkıyor. Ama bebeklerimize kavusuncaya kadar yilmak yok. Allah kimsenin emeğini boşa cikarmasin . Umarım en kisa surede kendini toplar yeni tedavin için hazirlanirsin ve inşallah bebeğine kavusursunsllm kızlar maalesef 2. tüp bebek denememizde bugün öğrendimki başarısız oldu bu sefer çok yıprandım opu dan sonra sürekli hasta oldum hep bi baş dönmesi halsizlik üstelik progestanın 2 gün iğnesini yaptırdım 12 gündür yürüyemiyorum 2 adet embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor işte dr kanama bitince gelin dedi ama hiç gitmek istemiyorum biliyorum belki yolun çok başındayız kimilerine göre ama bu süreç o kadar acı ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Ben de olacaktım aranızda olamadımKizlar ne aklima geldi bakin kasim bitiminde bu topikteki herkes insallah hamile kalinca hamilelikle ilgili gelismeleri haberleri sorularimizi da paylasmaya devam etsek.icimden baska hamile topigine gecmek gelmiyor.burdakilerle sanki daha yakinlastik birbirimizle yani.neyse sirayla herkesten guzel haberlerimizi alalim da insallah bakariz sonrasina.
Canimcim test gunum carsamba aslında ama ben hic beklemiyorum gunleri biliyorumki tutmussa zaten 9. Gun garanti degerde yukselme oluyo 70 ler 80 ler olmuyo tabiki de 15 leri 30 lari goruyoruz simdiye kadarki deneyimlerimdenEvet canim psikolojik..arkadaslarinin gelmeside iyi olur kafan iyice dagilir :) bu arada senin test gunun ne zamandi canim?
Eylülün başında yazıyorsun.sonra hiç uğramasını topige.canım Her şey rabbim den tevekkül et. Allah a sigin. Ben ce dinlendikten sonra tekrar başla ama kendini hazır hissettiğim zaman.rabbim dayanma gücü versin sana da bize desllm kızlar maalesef 2. tüp bebek denememizde bugün öğrendimki başarısız oldu bu sefer çok yıprandım opu dan sonra sürekli hasta oldum hep bi baş dönmesi halsizlik üstelik progestanın 2 gün iğnesini yaptırdım 12 gündür yürüyemiyorum 2 adet embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor işte dr kanama bitince gelin dedi ama hiç gitmek istemiyorum biliyorum belki yolun çok başındayız kimilerine göre ama bu süreç o kadar acı ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Ben de olacaktım aranızda olamadımrabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hayırla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallaahhhhh
diyecek bişey bulamıyorum. Rabbim sabır versin.o kadar zor ki bu süreç yaşamayan bilemez.ama atlatacaksin ilk olumsuz denemeden sonra hiç hamile kalamiycam zannettim.rabbimden hep hayırlısı nı Diledim. Vakti ve zamanı var buna inan.sllm kızlar maalesef 2. tüp bebek denememizde bugün öğrendimki başarısız oldu bu sefer çok yıprandım opu dan sonra sürekli hasta oldum hep bi baş dönmesi halsizlik üstelik progestanın 2 gün iğnesini yaptırdım 12 gündür yürüyemiyorum 2 adet embriyo transfer edildi ama olmayınca olmuyor işte dr kanama bitince gelin dedi ama hiç gitmek istemiyorum biliyorum belki yolun çok başındayız kimilerine göre ama bu süreç o kadar acı ki Allah hepimizin yardımcısı olsun.....
Yumurtam toplanacak canımbana da sebepsiz dediler bende 3,5 yıldır evliyim, 1 seneden sonra kasmaya başladık, klomenler aşılamalar falan, bi sene ara verdim şimdi ilk tüp bebek denemem, hayırlısıyla inşallah kucağımıza alırız bebeklerimizi,
senin bu sefer dondurulmuşlarla mı olacak yoksa yumurtan toplancak mı,
ben yumurta toplanma işleminden korkuyorum en çok niyeyse,
ama yapacak bişey yok, hayırlısı olur inşallah hepimiz için. nar suyu iç hergün ve ananas ye mutlaka hergün , takviye şart.
arkadasim sen ne zaman yaptin en son testi ben keseyi dun gordim yani 21 gunu transferin suan benimde hic belirtim yok goguslerimde falan degisiklik yok.Kızlar size bişey sorucam pozitif sonucu aldım ilk testte, ikinci kan testinde değerim ikiyr katlandı, bir daha test istemediler kasım 15 te ilk ultrason için çağırdılar, beni şu an da tedirgin eden, dört gündür başağrısı halsizlik kasıkta ağrı gibi belirtilerim tamamen kayboldu,hiç hamile gibi hissetmiyorum, acaba boş gebelik mi şu an çok üZgünüm nasıl beklicem bu kadar zaman
Transferin 17. Günü bugün, beni kasım onbeşte çağırdılar kanamanız olursa bu sürede gelin dediler, süre bana çok uzun geldi, sürekli stres halindeyimarkadasim sen ne zaman yaptin en son testi ben keseyi dun gordim yani 21 gunu transferin suan benimde hic belirtim yok goguslerimde falan degisiklik yok.
Canım benim de şişli memorial da transferim 30 ekimde gerçekleşti.bende hafif bel ağrısı ve kasıklarda ağrı oluyor ama herkese göre belirtiler değişiyor. .hepimiz için hayırlısı inşallah :)arkadaşlar benim şişli memorialda 2 kasımda transferim gerçekleşti.2 tane embriyo yerleştirildi.dünden beri zaman zaman göbeğimin alt taraflarında batmalar ve bel ağrım var.birde bugün karnımda müthiş bir gerilme hissi yaşıyorum...transfer olan arkadaşlar sizlerde de varmı benzer durumlar
Ağrı olması bir belirti mi acaba. Benim ağrıları da çok hafif ..
Canim yaa deme oyle uzme beniBen de olacaktım aranızda olamadımrabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hayırla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallaahhhhh
Haklisin canim 9.gun kanda kesin cikiyo ama ben yurtdisindayim recetesiz kan testi yaptiramiyorum burda..doktorun verdigi recetede 13 kasim persembe gunu sonucuda hemen vermiyorlar ertesi gunu verirler zaten ...turkiyede olsam bende 9. gun yaptirirdim ama :)Canimcim test gunum carsamba aslında ama ben hic beklemiyorum gunleri biliyorumki tutmussa zaten 9. Gun garanti degerde yukselme oluyo 70 ler 80 ler olmuyo tabiki de 15 leri 30 lari goruyoruz simdiye kadarki deneyimlerimdenyoksa zaten 0...... cikio benim pazar yada pazartesi yaparim seninle ayni gun du transferlerimiz sen nezaman yaptircaksin beklicekmisin gununu..
Canım benim ..hepimiz birbirimize dua edelim..hepimiz zor süreçler geçiriyoruz. .inşallah en kısa zamanda senin de çok güzel haberlerini alırız.dualarımız seninle..vardır herşeyde bir hayır..Ben de olacaktım aranızda olamadımrabbim gülen yüzünüzü soldurmasın hayırla alın bebişlerinizi kucağınıza inşallaahhhhh
Yok canim onla hic alakasi yok ..ben bir bos gebelik yasadim hemde ilk hebeligimdi dunyam basima yikilmisti ..her turlu belirti agri batma hepsi devam ediyordu ama kesede bebek goremediler en sonunda 9 haftalikken doktorum ilacla dusuk yaptirtti bana..sen oyle kotu seyler dusunme o agrilar ara ara gelir gider dert etme...hatta sevin demekki kolay hamilelik gaciredksinKızlar size bişey sorucam pozitif sonucu aldım ilk testte, ikinci kan testinde değerim ikiyr katlandı, bir daha test istemediler kasım 15 te ilk ultrason için çağırdılar, beni şu an da tedirgin eden, dört gündür başağrısı halsizlik kasıkta ağrı gibi belirtilerim tamamen kayboldu,hiç hamile gibi hissetmiyorum, acaba boş gebelik mi şu an çok üZgünüm nasıl beklicem bu kadar zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?