Canim cook tesekkur ederim icimi rahatlattin gercekten, insalllah hersey yolundadir,Yok canim onla hic alakasi yok ..ben bir bos gebelik yasadim hemde ilk hebeligimdi dunyam basima yikilmisti ..her turlu belirti agri batma hepsi devam ediyordu ama kesede bebek goremediler en sonunda 9 haftalikken doktorum ilacla dusuk yaptirtti bana..sen oyle kotu seyler dusunme o agrilar ara ara gelir gider dert etme...hatta sevin demekki kolay hamilelik gaciredksin
canım hayırlı olsun çok sevindim insallah hayırlısıyla salıklı bir şekilde bebeğini kucağına alrsın :)Canim olumsuz haberlerde diyecek hicbirsey bulamiyorum.o kadar iyi anliyorum ki hissettiklerini.abimde 11 sefer hayal kirikligini birlikte yasadik cektik o surecleri o yuzden kabus gibiydi benim icin.sonra da ben yasayinca bu kadarina inanamiyordum ama bak pozitifi gordum.bazi insanlar icin guzel seyler yasamak digerlerine gore daha zor olabilir.ama herseyin zamani var ve o zaman gelince hayirliysa olsun istedigimiz seyler.acini hissediyorum ama inaniyorum sabret bitecek...
Canım ne zaman yumurtalar toplanıyor senin
canım inşaallah bir sorun cıkmayacak :)kızlar dua edin tahlil yaptırdım şimdi inşallah yükselmiştir.kalbim yerinden çıkacak cok kötüyüm Allahm nasıl zor..
canım seninde hayırlı olsun bana 2 embriyo transfer ettiler.biri grade 2 diğeri grade 3 acaba tutunma şansını düşürürmü bu durum...birde benimki pgt li tüp bebek 1. kalite olan embriyolarımın tamamı hasta çıktı maalesef.iyice heyecan yaptım.allahtan hayırlısı artıkCanım benim de şişli memorial da transferim 30 ekimde gerçekleşti.bende hafif bel ağrısı ve kasıklarda ağrı oluyor ama herkese göre belirtiler değişiyor. .hepimiz için hayırlısı inşallah :)
bitanem 61 cıktıcanım inşaallah bir sorun cıkmayacak :)
ne dedi doktor kuzum...bitanem 61 cıktı
merhaba görüşemedim ilk test sonucunu söylediğimde kacak dedi bana sadece:) iyi tahmınımce yükselmiş ama bilmiyorum arayacak birazdan benine dedi doktor kuzum...
:) hadı bakalım hayırlı haberini bize de yaz lütfen:)merhaba görüşemedim ilk test sonucunu söylediğimde kacak dedi bana sadece:) iyi tahmınımce yükselmiş ama bilmiyorum arayacak birazdan beni
bende transfere bir gün kala artık sigarayı bıraktım. ama çok azaltmıştım. günde 1-1,5 falan içiyodum.kızlar bişi demem gerekdaha transfer olmadı die az stresten tek tük sigara içiyorum
kuzu bende tüm gün içmiorum a aksamları içiorum işte. sonra pişman oluorum ama yine de içiorumbende transfere bir gün kala artık sigarayı bıraktım. ama çok azaltmıştım. günde 1-1,5 falan içiyodum.
Caniiimm cok sevindim senin adina gozun aydin ve hayirli olsun.. :) sana bir tane 3. Gun embriyosu transfer edilmisti dimi?canlar 9.gün 32 aksam yapmıştım.11.gün 61 sabah yaptırdım
Darkelfffff cok sevindim caniiimmm gozun aydin saglikla kucagina almayida nasip etsin Allahim :) ikizler geliyor sanirimbu arada kızlar 14. gün değerim 690 :) haftaya keseyi görmeye kontrole gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?