Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim cook tesekkur ederim icimi rahatlattin gercekten, insalllah hersey yolundadir,

Arkadaşlar bir sorum olacak ben 2010 yilinda raporsuz ilk tedavimde kizimi aldim kucagima cok sukur. Sonra haziran ayinda dogal gebelik olustu ama yumurta zamaninda dollenip bolunmedigi icin mono gebelik olustu sonlandirmak zorunda kaldim ve biliyorsunuz gecen ay dondurulmus tedavimde negatif sonuclandi simdi dondurulmusumda yok sifirdan baslamam gerekiyor sizce rapor almak için başvurSam olumlu sonuç alabılırmıyım

günaydın :) kızlar dün sonunda transferim oldu :) beklemedeyiz artık inşallah hayırlısıyla hepimizin bebekleri sıkıca tutunur... 14 kasım test tarihi zaman nasıl geçer bilmiyorum ama çok heyecanlıyım...

canım hayırlı olsun çok sevindim insallah hayırlısıyla salıklı bir şekilde bebeğini kucağına alrsın :)

Canım benim de şişli memorial da transferim 30 ekimde gerçekleşti.bende hafif bel ağrısı ve kasıklarda ağrı oluyor ama herkese göre belirtiler değişiyor. .hepimiz için hayırlısı inşallah :)
canım seninde hayırlı olsun bana 2 embriyo transfer ettiler.biri grade 2 diğeri grade 3 acaba tutunma şansını düşürürmü bu durum...birde benimki pgt li tüp bebek 1. kalite olan embriyolarımın tamamı hasta çıktı maalesef.iyice heyecan yaptım.allahtan hayırlısı artık

bende transfere bir gün kala artık sigarayı bıraktım. ama çok azaltmıştım. günde 1-1,5 falan içiyodum.
kuzu bende tüm gün içmiorum a aksamları içiorum işte. sonra pişman oluorum ama yine de içiorum inş. transferden sonra hiç içmicem.. ins. senin gibi bende beklerimi alırım . dua edermisin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…