Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

merhaba güzel anne adayları bende bugun adet oldum ve yarın allahtan bişey çıkmazsa bende tedaviye baslayacagım ilk denemem olacak ve tecrübelerinize ihtiyacım var bana asamaları ayrıntılı anlatabilirmisiniz

Canım bildiğim kadarıyla çocuğun varsa raporlu olmuyor

Ay canım benim.allah yardimcin olsun. Sıkı Sıkı tutunsunlar ınş.

ilaçlar için rapor çıkartmak istiyorum nasıl çıkarılıyor bilginiz varmı acaba
Canım ben rapor cikartmadigim için bilmiyorum.ama geriye doğru okurdan sayfaları bu sorunun cevabını bulursun arkadaşlar yazmıştı çünkü.adetin olduğunda doktora gidiyorsun. İğnelerle yumurtaların büyütülüyor. Sonra toplanıyor. Toplandıktan 3_5 gün sonra da duruma göre embriyo transferi yapılıyor. Birazvyuzeysel oldu ama sizde sorun neydi acaba

tesekkür ederim canım cevabıniçin
sorun sebepsiz infertilite 3.5 yıllık evlıyım ve olmadı bilr türlü

Canım bence hiç vakit kaybetme. Sebessizse tüp bebekte tutma ihtimali yüksek. Söylediğim gibi gecmis sayfaları okurdan raporla ilgili bayağı açıklamalar var. Nerde oturuyorsun ve hangi merkezde yaptırmayı dusunuyorsun? Topigimiz çok güzel ve ağzı suali arkadaşlardan oluşuyor. Asla kimseyi dışlanmaz. Sonuçta imtihanlarimiz ortak. Rabbim en yakın zamanda kucağını doldurur ınş. Bak burada hepimiz birbirimize yardımcı olup dua ediyoruz

zehrapapatya

:) Canim gözün aydın olsun inşallah keseyide görürsün kalp atislarinida tekmelerinide vee tabiki Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah
Darısı bizlerin başına inşallah
aminnnn... canım inşallah.... rabbim şu mübarek aylarda dualarımız kabul etsin... isteyen herkeze nasip etsin

ben gazi antepte oturuyorum canim novafertilde yaptırmayı düşünüyorum ön görüşmeyede gidemedim adetim erken geldiği için direk tedavi için gidecegim allah emeklerimizi boşa çıkarmasın senin sorun nedir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…