Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bi ulasabilsem. Hep mesgul.
Canım ben de ilk gün crinone jeli kullanmayı unuttum. Ertesi günü aradım, sabah 1 akşam 1 uygulayın. Sonra yine her gün birer tane ye devam dediler. Buraya yazdığımı bile hatırlamıyorum. Panik yapma o da tutunması için verilen bir jel. Ama ilk gün kullanmayı unuttum. Sen azından erken kullanmışsin. Benim gibi hiç kullanmamandan iyidir. Canını sıkma boş yere. Güzel düşünen hayatından lezzet alır unutma

Y
Canim iyi hatırlattin gecende yayınlamadılar bekledik acayim teşekkür ederim şekerim muck buarada kan testini tekrarladin mi 160dan sonra canim
Yok canım direk kese gormeye çağırdı.idrar testi yapi cam sırf iki çizgiyi görmek için. Senelerdir tek çizgi goruyorum

keremmm sanırım senin transfer 26 kasımdı. Zoru atlattın inşallah güzel haberler alacağız, boş yere stres yapma artık. Müjdeli haberleri alırız inşallah :)

Y

Yok canım direk kese gormeye çağırdı.idrar testi yapi cam sırf iki çizgiyi görmek için. Senelerdir tek çizgi goruyorum

Cansin ya zeynepcim keseyide kalp atisinida tekmeciklerinide herseyini gormeni ve tabiki mutlu son Rabbim bebeğini kucağına almayi nasip etsin inşallah canım arkadaşım amin :)

5. Gün blast ti. Cumartesi 10. Günümdu. 165,8 sonucum. Valla yatmadim desem yeridir. Test gününe kadar belirtim yoktu. Bence tutmasının en önemli sebebi dua ve rahatlık. Yani stressizdim
ohh ne guzell kucaginada al insallah :) benimde 5.gun blasti cok dinleniyorum.ya surekli yatakta oturuyom pazartesi test gunum ins pesinizden geliriz hep birlikte :)

Selam hanimlar

Bende beklemedeyim sali gunu yumurta doplandi persembe hemen transfer ettiler bir tane.
7 yumurtadan 3 tanesi dollenmisti 4 huücreli geri 2 sinden birisi devam etmemiş 5. Gün gün 1 tane embriyo dondurmuş inşallah şuan ki tutması için dua ediyorum beklemek harbiden zormuş.

Benim gibi 4 hücreli bir embriyo transferi edilmiş arkadaş var mı ..

hayirli.olsun cnm insallah siki siki tutunur:) benimde 5. gun blasti iki tane yerlestirildi ama kac hucreli bilmiyorum cok kalitelu.oldugunu soledi drm dondurmak istediler kalanlari ben istemedim

pcoluyum cnm drm ikinci denemmde pcolysun dedi esimin sperm yetesizligi vardi ilkinde demedi pcolusun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…