Canım ben de ilk gün crinone jeli kullanmayı unuttum. Ertesi günü aradım, sabah 1 akşam 1 uygulayın. Sonra yine her gün birer tane ye devam dediler. Buraya yazdığımı bile hatırlamıyorum. Panik yapma o da tutunması için verilen bir jel. Ama ilk gün kullanmayı unuttum. Sen azından erken kullanmışsin. Benim gibi hiç kullanmamandan iyidir. Canını sıkma boş yere. Güzel düşünen hayatından lezzet alır unutmaBi ulasabilsem. Hep mesgul.
sonuc noldu cnm neler yaptin bize bilgi ver azcik :)Canım ben yatak bile açmadım. Test tarihim gelmeden uzandım egildim yürüdüm 35 dk. İgeneye gittim. Bununla alakası yok.kafana takılıp uzulme
Yok canım direk kese gormeye çağırdı.idrar testi yapi cam sırf iki çizgiyi görmek için. Senelerdir tek çizgi goruyorumCanim iyi hatırlattin gecende yayınlamadılar bekledik acayim teşekkür ederim şekerim muck buarada kan testini tekrarladin mi 160dan sonra canim
Canım ben de ilk gün crinone jeli kullanmayı unuttum. Ertesi günü aradım, sabah 1 akşam 1 uygulayın. Sonra yine her gün birer tane ye devam dediler. Buraya yazdığımı bile hatırlamıyorum. Panik yapma o da tutunması için verilen bir jel. Ama ilk gün kullanmayı unuttum. Sen azından erken kullanmışsin. Benim gibi hiç kullanmamandan iyidir. Canını sıkma boş yere. Güzel düşünen hayatından lezzet alır unutma
5. Gün blast ti. Cumartesi 10. Günümdu. 165,8 sonucum. Valla yatmadim desem yeridir. Test gününe kadar belirtim yoktu. Bence tutmasının en önemli sebebi dua ve rahatlık. Yani stressizdimsonuc noldu cnm neler yaptin bize bilgi ver azcik :)
Y
Yok canım direk kese gormeye çağırdı.idrar testi yapi cam sırf iki çizgiyi görmek için. Senelerdir tek çizgi goruyorum
ohh ne guzell kucaginada al insallah :) benimde 5.gun blasti cok dinleniyorum.ya surekli yatakta oturuyom5. Gün blast ti. Cumartesi 10. Günümdu. 165,8 sonucum. Valla yatmadim desem yeridir. Test gününe kadar belirtim yoktu. Bence tutmasının en önemli sebebi dua ve rahatlık. Yani stressizdim
hayirli.olsun cnm insallah siki siki tutunur:) benimde 5. gun blasti iki tane yerlestirildi ama kac hucreli bilmiyorum cok kalitelu.oldugunu soledi drm dondurmak istediler kalanlari ben istemedimSelam hanimlar
Bende beklemedeyim sali gunu yumurta doplandi persembe hemen transfer ettiler bir tane.
7 yumurtadan 3 tanesi dollenmisti 4 huücreli geri 2 sinden birisi devam etmemiş 5. Gün gün 1 tane embriyo dondurmuş inşallah şuan ki tutması için dua ediyorum beklemek harbiden zormuş.
Benim gibi 4 hücreli bir embriyo transferi edilmiş arkadaş var mı ..
İns. Benim doktugum sevinç gözyaşlarını sen de dokersin canimohh ne guzell kucaginada al insallah :) benimde 5.gun blasti cok dinleniyorum.ya surekli yatakta oturuyompazartesi test gunum ins pesinizden geliriz hep birlikte :)
hayirli.olsun cnm insallah siki siki tutunur:) benimde 5. gun blasti iki tane yerlestirildi ama kac hucreli bilmiyorum cok kalitelu.oldugunu soledi drm dondurmak istediler kalanlari ben istemedim
Testte pozitif gördüğüm gün hemşire 10 gün sonraya randevu verdi canım. İns. Ben de haftaya gorecegimkızlar ilk kalp atışı ne zamn gözüküyor benim transfer tarihim kasım 17 si idi bugün 15 .gün kese için ne zaman gidiliyor
ayy insallahh cnm ya butun kardeslerim.yadasin insallah :)İns. Benim doktugum sevinç gözyaşlarını sen de dokersin canim
yarin 6. gunumuz cnm aksam yemeklerinfe tuhaf olyyorum sadece midem bulanio basim donuo arada ve kasik agrisii dier iki denememde hic bole olmamistim senin cnmTransferin kacinci gun bugun senin cnm bi belirtin var mi ??
yarin 6. gunumuz cnm aksam yemeklerinfe tuhaf olyyorum sadece midem bulanio basim donuo arada ve kasik agrisii dier iki denememde hic bole olmamistim senin cnm
Benimde yarin 6 ci gun allahin izniyle ilk gunler kasik batmasi oluyordu Ama suan adet olacakmis gibiyim bizim ilk tup bebek denememiz. Sizde bi sorum var mi .. ?[/QUOTEpcoluyum cnm ilk denememde bisi demedi drum esimin sperm yetmezlogi vardi ikinci denememde pcolusun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?