idrar testimi cnm :)Insallah tutar bu Sefer Cnm .. Ne zaman test gunu yapmayi dusunuyorsun ? Bizimkide infertil sukur birseyimiz yok :)
bilmiyorumki ya sen dusunuyinmuEvet cnm
bilmiyorumki ya sen dusunuyinmu
Cumayı da düşündüm Perşembe transfer oldum ya ama erken mi olurki diyomcuma gunu yapsakmi
tmm.pzamn cumartedi sabah yapalim :) oluo bole sancilar cnm cikar aklindan adeti hic takmiom benCumayı da düşündüm Perşembe transfer oldum ya ama erken mi olurki diyom
tmm.pzamn cumartedi sabah yapalim :) oluo bole sancilar cnm cikar aklindan adeti hic takmiom ben
Nerde tedavi görüyorsunuz cnm ?tmm.pzamn cumartedi sabah yapalim :) oluo bole sancilar cnm cikar aklindan adeti hic takmiom ben
Ne bileyim vicdan azabi duydum.bugun 6.gun.ilk kez gozyasi döktüm. Rabbim sabirli vevsakin olmayi nasip etsin insallah. "Hasbinallahi venimel vekil nimel mevla ve nimennasir" klinik hemsiresine ulastim en sonunda .bir sıkıntı olmaz dediginde omuzlarimdan nasil bir yük kalkti anlatamam.Allah yardimcimiz olsun.Canım ben de ilk gün crinone jeli kullanmayı unuttum. Ertesi günü aradım, sabah 1 akşam 1 uygulayın. Sonra yine her gün birer tane ye devam dediler. Buraya yazdığımı bile hatırlamıyorum. Panik yapma o da tutunması için verilen bir jel. Ama ilk gün kullanmayı unuttum. Sen azından erken kullanmışsin. Benim gibi hiç kullanmamandan iyidir. Canını sıkma boş yere. Güzel düşünen hayatından lezzet alır unutma
Ne bileyim vicdan azabi duydum.bugun 6.gun.ilk kez gozyasi döktüm. Rabbim sabirli vevsakin olmayi nasip etsin insallah. "Hasbinallahi venimel vekil nimel mevla ve nimennasir" klinik hemsiresine ulastim en sonunda .bir sıkıntı olmaz dediginde omuzlarimdan nasil bir yük kalkti anlatamam.Allah yardimcimiz olsun.
Esma'ul Hüsna ALLAH (C.C) 99 İsmi Şerifleri hürmetine Rabbim seni ve bizleri sevindirsin inşallah canım gözyaşların mutluluk gözyaşları olsun amin :)
Rabbim inşallah senin dualarını da kabul etsin canım dua eden dillerin ninni söyler inşallah bebeğineKardeslerime duaların enguzeli olsun canım :) hepimizin duası Rabbimizin huzurunda kabul olsun inşallah :)
Evet.allahin izniyle hayırlı sonuçlanır inşallah.Selam ilk denemeniz mi ?
Transfer ne zaman oldu sizin ve kaç embrıyo transfer ettiler. Bi belirtin var mi cnmEvet.allahin izniyle hayırlı sonuçlanır inşallah.
Ah canım nerdeeesin yapsin iste cnmm daha evden cikmamissa yada yardim etcek.kimse yokmu az sabir cnm cok yorma kendini
Transfer ne zaman oldu sizin ve kaç embrıyo transfer ettiler. Bi belirtin var mi cnm
Sen yeni mi katildin aramiza.hayirli olsun senin de 26 sinda olduTransfer ne zaman oldu sizin ve kaç embrıyo transfer ettiler. Bi belirtin var mi cnm
Canim senin igne konusunda bir sorun cikmadi demi.konusnmu merkezle iyisin demiSen yeni mi katildin aramiza.hayirli olsun senin de 26 sinda oldu
Sen yeni mi katildin aramiza.hayirli olsun senin de 26 sinda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?