Evet ulastum araya araya. Sorun olmaz iki taneyi yaptirdiysaniz toolamda dediler.resmen vicdan azabi cektim ya.. allahim hayirlisini versin. Bunda da vardir bir hayır. Cok tesekkur ederim senin nezdinde tum arkadaslarin ilgisine.Canim senin igne konusunda bir sorun cikmadi demi.konusnmu merkezle iyisin demi
Evet sizin buraya yeniyim bende 25inde transfer oldum . Bi belirti hissediyormusunuz.. ?
Selam hanimlar
Bende beklemedeyim sali gunu yumurta doplandi persembe hemen transfer ettiler bir tane.
7 yumurtadan 3 tanesi dollenmisti 4 huücreli geri 2 sinden birisi devam etmemiş 5. Gün gün 1 tane embriyo dondurmuş inşallah şuan ki tutması için dua ediyorum beklemek harbiden zormuş.
Benim gibi 4 hücreli bir embriyo transferi edilmiş arkadaş var mı ..
slm kızlar nasılsınız...giremiyorum uzun zamandır kayınvalşde gelmişti. ayyy valla çıldırmak üzereyim kocam iyice psikopata bağladı ayağını sallama onu yapma bunu etme ilişki yasak resmen hamile olduğumu öğrendiğimizden beri iki yabancıyız..çıldırıcam millet doğumdan sonra depresyona giriyor ben resmen hamile kaldığımı öğrendikten sonra . bide kayınvalide burdaydı saolsun ama resmen negatiflik abidesi öyle yaparsan düşer böle olursa o olur bu olur resmen psikopata sardım çocuğa bişey olursa diye... zaten allah korusun bunada bişey olsun ne tüp denemeye niyetim var ne normal yollardan kaldırmıyor bünyen artık... okadar ilacı yükleniyosun bütün stresi bütün acıyı sen çekiyorsun destek olunacağına böyle negatif şeyler duyunca çıldırıyorum...valla patlamak üzereyim isyan edip kimsenin beni bulamayacağı yerlere kaçasınm var...imdat diye avaz avaz bağırasım geliyor...
Hayirli olsun.belirti yok. Ilk iki gun gaz sancisi vardi ama simdi o da yok. Zaten okudugum makalelerde belirtilerin tamamen ilaclarla iliskili oldugu gebelik belirtileri icin 12 13 gunluk bekleme sureclerimizin cok erken oldugunu vurgulamis hep dr.lar
selam arkadasim
insallaah bebislerimiz bize siki siki tutunur. bende gecen hafta carsamba opu oldum ve cuma transfer. benim de bi tane dört bi tane bes hücreliydi. bende beklemedeyim. transferden sonra düne kadar cok kötüydüm ohss olma ihtimalim var ama ucundan döndüm. hic yatip kalkanadim karnim alti aylikmis gibi sisti. yarin sabah doktorda kontrolüm var insaallah iyi gecer. benim test günüm 12aralik insaallah. allahim hepimize kolaylik versin. amin dualarim sizinle arkadaslarim
Canm e gttnmi bi dha dra gordnmu bebegi kalp atsni. Bosveeeeeerrr butun negatiflikleri keyfine bak yahu annis oluyosun anniiss ne yapcan anneyi kocayi takmaa rahat olki bebegnde rhat rahat byusun insallah hayrlsyla eline alrsn dikkat et kendine bebisebelirti aramayın kızlar ben şu an 6 haftalık hamileyim ama hala bi belirtim yok .suyu bol iç şişkinlik kalmasın dediler çok içtiğim için sık idrara çıkıyorum okadar
Cumlemizin arkadasim insallah.Ben de ikinizin takipcisiyim Allah islerinizi rast getirsinokyanus34 ve @_gurur :)
İNŞALLAH bizimle sıkı sıkı tutunuyor. Bana 13 de test gunu dedi .. Demin yukarı yazdığım gibi bugün 5 çı gun vajinamda yanma var ıdrar da sorun yok sanki adet olacak gibiyim .
Hadi hayrlsi olsn insallahyok canım henüz gitmedim doktorum cuma günü gel kalp atışları için demişti.. ama bu hafta doktorum yokmuş önümüzdeki hafta salı günü gidicez nasipse...keseyi gördük ama daha çok küçük tekmi çiftmi belli olmuyor daha dedi
tmm.pzamn cumartedi sabah yapalim :) oluo bole sancilar cnm cikar aklindan adeti hic takmiom benCumayı da düşündüm Perşembe transfer oldum ya ama erken mi olurki diyom
insallah cnm guzel.haberlerle :) bursa dayim ben cnm jinemedNerde tedavi görüyorsunuz cnm ?
oh oh cok iyi yapmisin ne diyem arkadasim yaAh canım nerdeeyaptım bittiler ama bnde bittim.yatıyom şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?