- 22 Temmuz 2015
- 182
- 123
- 23
- 40
- Konu Sahibi dermannuri
-
GÖZÜNÜZ AYDINsanırım benimde sonucum pozitif bu akşam idrarda baktım çift çizgiyi gördüm yarın kanda baktıracağım bu arada idrar testi 9. gün
Daualarimiz seninde cnm sonucu hemen yaz...Kızlar yumurtam toplanacak şimdi dua edin iyi sonuçlansın.
ağrı olur canım o bişey değilhaber geldimi embrıyolog aradımıCanım iyiyim biraz kasiklarim acio 2 tane toplandi Anesteziden sersem gibiyim bekliycez bakalım sagolasin canim
benim kasımda olacak 5 indeKizlar kasimda transferi olacak var mi? Kasimin basi regl olup basliyoruz.ortasi gibi kismetse transfer olcak
benim 20 toplanmıştı düşe düşe 6 ya düştüler en sonunda ilkinde 3 transfer ettiler şimdide 3 edeceklerBenimde 16 toplandı sonra 11 derken en son 8 kaldı
Daha aramadilar ama sabah hoca aradi dollendiler dediağrı olur canım o bişey değilhaber geldimi embrıyolog aradımı
Hayırlısı olsun canım inş istediğin gibi olur herşeyKizlar bugun kistlerimi kontrol ettirmek icin dr.a gitmistim. Ve bi tane guzel gelisen yumurta gördü dr.um. normalde kasimda adet olmayi bekleyecektik. Ama bu ay bu yumurtam catladiktan sonra e2 hormonum yuksek cikarsa transfer yapacagiz. Bu da dogal siklus olacak dedi dr.um. insallah hersey yolunda gider
3 tane transfer ediyorlarmıymış...şaşırdım 2 duydum ama hayırlısıbenim 20 toplanmıştı düşe düşe 6 ya düştüler en sonunda ilkinde 3 transfer ettiler şimdide 3 edecekler
Hayırlısı olsun canım inş istediğin gibi olur herşey
Hayirlisi olsun canim cok sevindimKızlar değerim 2 ye katlamış çok şükür sevinmekten korkar mı insan korkuyorum Nasip ....
Canım bende üç aydır lucrin le adet olmadan tedaviye gittim iki Yumoş toplandi dün ınsallah iyi olur hepimiz icinKizlar bugun kistlerimi kontrol ettirmek icin dr.a gitmistim. Ve bi tane guzel gelisen yumurta gördü dr.um. normalde kasimda adet olmayi bekleyecektik. Ama bu ay bu yumurtam catladiktan sonra e2 hormonum yuksek cikarsa transfer yapacagiz. Bu da dogal siklus olacak dedi dr.um. insallah hersey yolunda gider
evet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versinsanırım benimde sonucum pozitif bu akşam idrarda baktım çift çizgiyi gördüm yarın kanda baktıracağım bu arada idrar testi 9. gün
Gözün aydın canım..evet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versin
Çok sağolHayirlisi olsun canim cok sevindim
evet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versin
Benimde sabah 19 yumurtam toplandı bakalım kaçı döllenecek, yaşıma göre çok iyi çıktı bukadar tahmin etmiyordum.Benim dün 16 tane yumurta toplandi
Bugü aradila 9 u iyimis 6 si döllenmiş
Diger ikiside olgunlaşmış onuda bugün dölleyecekler
Bu ara ankara medicana da yaptiriyorum
Burda yaptiran varmi
Hayirlisi olsun canim cok sevindimevet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versin
Senin dün muydu opu canim benim dundu sabah hoca aradi embrolog seni arar dedi 2 side dollendi dedi ama arayan yok birsey olmamıştır insallahBenim dün 16 tane yumurta toplandi
Bugü aradila 9 u iyimis 6 si döllenmiş
Diger ikiside olgunlaşmış onuda bugün dölleyecekler
Bu ara ankara medicana da yaptiriyorum
Burda yaptiran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?