- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
Canım bende üç aydır lucrin le adet olmadan tedaviye gittim iki Yumoş toplandi dün ınsallah iyi olur hepimiz icin
teşekkür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinGözün aydın canım..
teşekkür ederim canım allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkesin kucağını doldursunçok sevindim dememiş miydim ben çıkar diye hadi gözün aydın allah kucağına almayıda nasip etsin
teşekkür ederim canım allah razı olsun allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkesin kucağını doldursun
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirir inşallahevet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versin
sonucunu mutlaka haber ver dua edeceğim senin için.amin canım 28 inde de benim test tarihim dualarını eksik etme ne olur
sonucunu mutlaka haber ver dua edeceğim senin için.
napcaz dondurcaz mı diye doktor mu soruyor????daha döllenmeyle dondurma hemen belli olmazki.döllenme ilk aşama.sonra hücrelere bölünecekler.Kızlar dün opu oldum ama aramadilar sabah çağrı vardı yetisemedim sonra hoca aradi napcaz dondurcazmi alcanmi diye bende alicam dedim ikiside dollendi ararlar dedi yok arayan birsey mi oldu ki
Tebrikler darısı başımıza inşaAllahevet bugün kan testi yaptırdım sonuç 271 çıktı pazartesi tekrarlayacağım rabbim hayırlısını versin
Yazılanların tamamına yetişemiyorum ama okuduğum kadarıyla hep olumlu gidiyor ne güzel
Opu atlatan arkadaşlar çok geçmiş olsun,
Pozitifi gören arkadaşlar çok çok çookkk tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. Benimde 5 gün kaldı test gününe sizleri görünce ümitlendim hemen
Benimde 28 ekim canımamin canım 28 inde de benim test tarihim dualarını eksik etme ne olur
Benim bir dondurulmuş var havuz yapabilirsin diye sordu ben beklemek istemedim tabii iyi olursa 2 yumosnapcaz dondurcaz mı diye doktor mu soruyor????daha döllenmeyle dondurma hemen belli olmazki.döllenme ilk aşama.sonra hücrelere bölünecekler.
benim opu ptesi olmuştu.salı işleme alınan ve dölleneni bildirdiler.çarşamba hücre sayıları ve gelişimlerini söylediler.2 gün aramayacağız dediler.yine de cuma aradılar o anki durumu söylediler.ctesi yani 5.gün de dondurulacakların kalitesi ve sayısı hk bilgi verdiler.hatta 4 embriyonun daha iyi gittiğini 6.güne gideceklerini dediler.
Rabbim yardimcin olsun pazartesi de benim olursa aramızda iki gün olacakKızlarrrr yarın transfer günüm on buçukta orada olcam dualarınıza ihtiyacım var
Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.KIZLAR NASILSINİZ
POZİTİF SONUÇ ALAN VARMI
Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.
Canım benim ben anladım elim varmadı seni yazacaktım Nasıl sonucun diye sen gözükmeyince Allahtan hiç bi Zaman ümidini kesme bak olur mu hiç beklemediğin anda Rabbim tez zamanda eline aldırsın yavrunu...dondurulmuşların var mıydı?Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?