EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar dün opu oldum ama aramadilar sabah çağrı vardı yetisemedim sonra hoca aradi napcaz dondurcazmi alcanmi diye bende alicam dedim ikiside dollendi ararlar dedi yok arayan birsey mi oldu ki

Yazılanların tamamına yetişemiyorum ama okuduğum kadarıyla hep olumlu gidiyor ne güzel
Opu atlatan arkadaşlar çok geçmiş olsun,
Pozitifi gören arkadaşlar çok çok çookkk tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inş. Benimde 5 gün kaldı test gününe sizleri görünce ümitlendim hemen

Kızlar ben de dün histeroskopi oldum rahimde yspışıklık varmış bir de polipler vardı onları aldılar. Lucrin e başlıyorum nasip olursa kasım adetimle 2. Tedaviye başlıcam inşallah burda güzel haber alan arkadaşlar gibi bize de nasip olur :)

Kızlar dün opu oldum ama aramadilar sabah çağrı vardı yetisemedim sonra hoca aradi napcaz dondurcazmi alcanmi diye bende alicam dedim ikiside dollendi ararlar dedi yok arayan birsey mi oldu ki
napcaz dondurcaz mı diye doktor mu soruyor????daha döllenmeyle dondurma hemen belli olmazki.döllenme ilk aşama.sonra hücrelere bölünecekler.
benim opu ptesi olmuştu.salı işleme alınan ve dölleneni bildirdiler.çarşamba hücre sayıları ve gelişimlerini söylediler.2 gün aramayacağız dediler.yine de cuma aradılar o anki durumu söylediler.ctesi yani 5.gün de dondurulacakların kalitesi ve sayısı hk bilgi verdiler.hatta 4 embriyonun daha iyi gittiğini 6.güne gideceklerini dediler.

bu arada benim opum eylülde oldu ve 26 yumurtam toplandığından o ay transfer yapmadık.2 adet sonrası başladık tedaviye ve 3 kasımda transferim var

amin canım 28 inde de benim test tarihim dualarını eksik etme ne olur
Benimde 28 ekim canım

Benim bir dondurulmuş var havuz yapabilirsin diye sordu ben beklemek istemedim tabii iyi olursa 2 yumos

Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.

tam yatıcaktım okudum çok üzüldüm söylenen hiç birşeyin moralini düzeltmeyeceğini biliyorum ama bunda da bir hayır vardır de pes etme arkadaşım allah büyüktür bakarsın ikinci denemende ikiz oluverir.

Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.
Canım benim ben anladım elim varmadı seni yazacaktım Nasıl sonucun diye sen gözükmeyince Allahtan hiç bi Zaman ümidini kesme bak olur mu hiç beklemediğin anda Rabbim tez zamanda eline aldırsın yavrunu...dondurulmuşların var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…