- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
Canım benim o duyguyu iyi bilirim çok zor ama vazgeçmek yok herseyin hayırlısı.Benim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.
canım yaaa vazgeçme sakın hayırlısı böleymiş ve vakti zamanı gelmemiştir daha dua et bol bol ve rahat olmaya çalış rahatlık en önemli şey ben onu anladım. bir sonrakinde olacak ben buna inanıyorumBenim negatf kizlar umarim szlerden iyi haberler gelmeye devam eder.
sana neden geç verdiler tarihi canım benimde 13 ekimdi ve ben cuma yaptırdım testimi. umarım sende benim gibi güzel haberler alırsın13 ekimde transferim oldu salı günü teste gidicem bu 8. Denemem inşallah olur.
Benimde 4.gün olacaktı ama Dr.um yurtdışına çıkacağı için 3.günü transfer yapıldıKızlar transfer 4.gune denk gelicek normal mi.
Normal mj peki sorun olmaz dimiBenimde 4.gün olacaktı ama Dr.um yurtdışına çıkacağı için 3.günü transfer yapıldı
Az kaldı değilmi test e iyi haberlerini bekliyoruzBenimde 4.gün olacaktı ama Dr.um yurtdışına çıkacağı için 3.günü transfer yapıldı
Aramızda bir gün olcak hayirlisiylaBenm sali yapılacak böyle iyi giderse dedi.5. Gün olmuş oluyo
Evet canım 3 tane ben batumda yaptırıyorum yurt dışı diye Türkiyenin kuralları geçmiyor şans artsın diye 3 tane transfer ediyorlar bi tanıdığımda orda yaptırdı ucuz kızı oldu3 tane transfer ediyorlarmıymış...şaşırdım 2 duydum ama hayırlısı
Evet şanslıymışsınız....maşallah Rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsinEvet canım 3 tane ben batumda yaptırıyorum yurt dışı diye Türkiyenin kuralları geçmiyor şans artsın diye 3 tane transfer ediyorlar bi tanıdığımda orda yaptırdı ucuz kızı oldu
Hayirlisi ile kucağına alırsın cnm bilmiyorum neden öyle ama halit beyde yaptırdım acibadem maslak ta sen nerde yaptirdinsana neden geç verdiler tarihi canım benimde 13 ekimdi ve ben cuma yaptırdım testimi. umarım sende benim gibi güzel haberler alırsın
Bende acıbadem maslak tayimHayirlisi ile kucağına alırsın cnm bilmiyorum neden öyle ama halit beyde yaptırdım acibadem maslak ta sen nerde yaptirdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?