EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

]Selam 2 gun sonra transfer olacak.
Ozellikle jeli kullandiktan sonra agrim oluyo biraz
2 taraftada ayni idrara sikismis gbi hissediyorum agriyo birazda karnim gögüslerim siş.bu normalmi.cok korkuyorum ohss olacak die.
Baska belirtim yok

Hayirlisi ile kucağına alırsın cnm bilmiyorum neden öyle ama halit beyde yaptırdım acibadem maslak ta sen nerde yaptirdin
ben kocaeli üniversitesinde yaptırdım kendimde zaten orda çalışıyorum. yumurta toplamayı yiğit bey yaptı transferi sabiha hanım.

Kızlar yarın 3.30 da transfer olacak birinin durumu iyi diğeri de gelişmeye başlamış ınsallah ikisinide alıp gelirim

kocaeliden olduğunu şimdi farkettim canım yaaa seninkini burda kim yapmıştı. bi de sizde sorun ne benimki sebepsiz infertilite diye geçiyor ve yaşım 36.
Benimkileri eray çalışkan yapmıştı bundan 6 yıl önce benim 2 tupumude aldılar tikaliydi bende 33 yaşındayım

Benimkileri eray çalışkan yapmıştı bundan 6 yıl önce benim 2 tupumude aldılar tikaliydi bende 33 yaşındayım
kocaelindeki şu anki ekip o zamandan daha iyi gerçekten. benim doktorum aslında yiğit bey olacakdı ama şans doçentlik sınavı dolayısıyla ilgilenemedi benimle. ancak her aşamadan tek tek haberi oldu. sabiha hocada gerçekten bilgili ve iyi bir kadın. seviyorum ikisinide :)

Hayirlisi olsun cnm inşallah allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…