- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
İns hayirlisiyla guzel sonuclanirKızlar transfere gidiyorum 3.30 da kismetse dua edin ınsallh güzel olur
İnşallah canim senin ne zaman kismetseİns hayirlisiyla guzel sonuclanir
Hayırlısı olsun inşallah canım...Kızlar transfere gidiyorum 3.30 da kismetse dua edin ınsallh güzel olur
Inşallah güzel haberlerle verirsin canımKızlarrrrrrr belim aşırı derecede ağrıyoçarşamba test günüm dua edin inşaAllah
Bu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktıInşallah güzel haberlerle verirsin canım
Bu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktı
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 13 ekimde transfer olmuştum bugün 14.gün 2 tane transfer etmişlerdi değerim 450 çıktı. Birde halit firat erdende yaptırdım acibadem maslak ta.gözün aydın arkadaşım kaçıncı gündü ve değerin kaç hatta ve hatta kaç embriyo ve kaç günlükkusura bakma çok soruyorum ama heyecan hat safhada
tebrik ederim canım allah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinBu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktı
Aaaa hadi gözün aydin canım benim çok sevindim ne gibi belirtiler oldu sendeBu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktı
Cani gönülden inşaAllahKizlar merhaba
tup bebek tedavisinde benimde.gectigimiz p.tesi 9 adet yumurtam toplandi.8 tanesi dollendi.transfer gunume kadar 4 tanesi hayatta kaldi.gectigimiz cuma 1 adet embriyo transferi yaptik.digerlerini dondurduk.benim de test tarihim 4 kasim.allah nasip ettiyse pozitif sonucu goruruz insallah
Hayirlisi olsun canim cok sevindimBu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktı
Hayirlisi olsun canim benim de 6 Kasım insallahKizlar merhaba
tup bebek tedavisinde benimde.gectigimiz p.tesi 9 adet yumurtam toplandi.8 tanesi dollendi.transfer gunume kadar 4 tanesi hayatta kaldi.gectigimiz cuma 1 adet embriyo transferi yaptik.digerlerini dondurduk.benim de test tarihim 4 kasim.allah nasip ettiyse pozitif sonucu goruruz insallah
Maasallah canım. Allah tamamına erdirsin.sabah gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde çıktı normalde yarın kan vericektim dayanamayıp gittik sonuç 2543, bugün 14. günüm 2 adet 5. gün embriyosuydu sanırım oldu kızlar
Canimm Tebrikler çok sevindim.sabah gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde çıktı normalde yarın kan vericektim dayanamayıp gittik sonuç 2543, bugün 14. günüm 2 adet 5. gün embriyosuydu sanırım oldu kızlar
Allah sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin maşallahTeşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 13 ekimde transfer olmuştum bugün 14.gün 2 tane transfer etmişlerdi değerim 450 çıktı. Birde halit firat erdende yaptırdım acibadem maslak ta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?