EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Acil Acil Acil
Kızlar crinone jel kullaniyorum
Bi kaç saat sonra camasira akıyor ya bugün beyaz değilde biraz kahverengi kurumus kan gibi geldi korktumönemli bişey değildir dimi
Yarın sabah test yaptiricam

Acil Acil Acil
Bi kaç saat sonra camasira akıyor ya bugün beyaz değilde biraz kahverengi kurumus kan gibi geldi korktumönemli bişey değildir dimi
İnşallah güzel haberin belirtisidir canım. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Bazen jel kahverengi ya da pembe gelebiliyormuş bende de oluyor. Başka belirti hissediyor musun?

İnşallah güzel haberin belirtisidir canım. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Bazen jel kahverengi ya da pembe gelebiliyormuş bende de oluyor. Başka belirti hissediyor musun?
Belim ağrıyor ayakta dursamda yatıp dinlensemde ağrım genelde oluyor yarına kadar heyecandan olmezsem iyidir

Hayırlı olsun canım benimde tahlil günüm 4 kasım birlikte sayarız artık :)

Acil Acil Acil
Korkma Canım benimde oluyor uçuk pembe kahverengi hemşire söylemişti olabilir diye hayırlısı olsun güzel haberler ver bize inşallah...

Acil Acil Acil
Korkma canım kırmızı kan olmadığı surece sıkıntı yok.ben kaybettiğimiz bebeğim için kan vermeye gideceğim sabah JEL kahverengi hatta pembe gibiydi olmadi adet olacam uzuntuusyle gitmistim ama sonucum pozitifti. Guzel haberlerini bekliyoruz arkadasim

Günaydın kızlar pozitif alanları tebrik ediyorum benim bekleyenlere de Rabbim yardım etsin test tarihi 6 Kasım daha 3 gün olacak ama bu sabah çok kasık ve bek ağrım başladı çok korkuyorum normalmi acaba.

Günaydın kızlar pozitif alanları tebrik ediyorum benim bekleyenlere de Rabbim yardım etsin test tarihi 6 Kasım daha 3 gün olacak ama bu sabah çok kasık ve bek ağrım başladı çok korkuyorum normalmi acaba.
Canım benimde dün ağrım vardı biraz önce sordum doktoruma normal dedi korkma canım üzme kendini boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…