- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
Maşallah Allah sağ salim kucağına almak nasip etsinsabah gebelik testi yaptım anında ikinci çizgi çok belirgin bir şekilde çıktı normalde yarın kan vericektim dayanamayıp gittik sonuç 2543, bugün 14. günüm 2 adet 5. gün embriyosuydu sanırım oldu kızlar
Canım hayırlısı olsun bugün mu oldu bana da dün 2 adet transfer edildi 6 Kasım test tarihim beraberizSelam kizlar
2adet blastokist transfer edildi bana.5günde.2 tanede dondurduk.1.si 1.kalite sadece .8 kasimda test tarihim ☺ondan önce test yapma dedi doktorum
Teşekkür ederim canım allahım isteyen herkese nasip etsinAllah sağ salim kucağına aldırmak nasip etsin maşallah
İnşallah güzel haberin belirtisidir canım. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Bazen jel kahverengi ya da pembe gelebiliyormuş bende de oluyor. Başka belirti hissediyor musun?Acil Acil Acil
Kızlar crinone jel kullaniyorum
Bi kaç saat sonra camasira akıyor ya bugün beyaz değilde biraz kahverengi kurumus kan gibi geldi korktumönemli bişey değildir dimi
Yarın sabah test yaptiricam
Belim ağrıyor ayakta dursamda yatıp dinlensemde ağrım genelde oluyor yarına kadar heyecandan olmezsem iyidirİnşallah güzel haberin belirtisidir canım. Korkulacak birşey olduğunu sanmıyorum. Bazen jel kahverengi ya da pembe gelebiliyormuş bende de oluyor. Başka belirti hissediyor musun?
Hayırlı olsun canım benimde tahlil günüm 4 kasım birlikte sayarız artık :)Kizlar merhaba
tup bebek tedavisinde benimde.gectigimiz p.tesi 9 adet yumurtam toplandi.8 tanesi dollendi.transfer gunume kadar 4 tanesi hayatta kaldi.gectigimiz cuma 1 adet embriyo transferi yaptik.digerlerini dondurduk.benim de test tarihim 4 kasim.allah nasip ettiyse pozitif sonucu goruruz insallah
Ayy bende heyecan yaptım hadi bakalım güzel haberlerle inşallahBelim ağrıyor ayakta dursamda yatıp dinlensemde ağrım genelde oluyor yarına kadar heyecandan olmezsem iyidir
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallahBu aksam teste gittim yarını bekleyemedim sonuç pozitif çıktı
Korkma Canım benimde oluyor uçuk pembe kahverengi hemşire söylemişti olabilir diye hayırlısı olsun güzel haberler ver bize inşallah...Acil Acil Acil
Bi kaç saat sonra camasira akıyor ya bugün beyaz değilde biraz kahverengi kurumus kan gibi geldi korktumönemli bişey değildir dimi
insallah bebislerimiz bize sıkı sıkı tutunmuş bekliyorlardir:))Hayırlı olsun canım benimde tahlil günüm 4 kasım birlikte sayarız artık :)
Korkma canım kırmızı kan olmadığı surece sıkıntı yok.ben kaybettiğimiz bebeğim için kan vermeye gideceğim sabah JEL kahverengi hatta pembe gibiydi olmadi adet olacam uzuntuusyle gitmistim ama sonucum pozitifti. Guzel haberlerini bekliyoruz arkadasimAcil Acil Acil
Inşallah canım benim 3. denemem olsun artık allahın hakkı 3tür :)insallah bebislerimiz bize sıkı sıkı tutunmuş bekliyorlardir:))
Benimde 6 Kasım canim hayirlisinolsunHayırlı olsun canım benimde tahlil günüm 4 kasım birlikte sayarız artık :)
Canım benimde dün ağrım vardı biraz önce sordum doktoruma normal dedi korkma canım üzme kendini boşunaGünaydın kızlar pozitif alanları tebrik ediyorum benim bekleyenlere de Rabbim yardım etsin test tarihi 6 Kasım daha 3 gün olacak ama bu sabah çok kasık ve bek ağrım başladı çok korkuyorum normalmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?