- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
İnşallah canim senin test ne.zamanCanım benimde dün ağrım vardı biraz önce sordum doktoruma normal dedi korkma canım üzme kendini boşuna
4 kasımda canımİnşallah canim senin test ne.zaman
Bende sizden gelecek haberi bekliyordum inşallah pozitif olurKızlar hastanedeyim sonucu bekliyorum
Hadi insallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyim sonucu bekliyorum
Yakınız yani senin transfer cmt mi oldu4 kasımda canım
evet iki tane 5. Günlük embriyoYakınız yani senin transfer cmt mi oldu
Hayirlisi olsun cnm inşallah pozitif tir haberlerini bekliyoruzKızlar hastanedeyim sonucu bekliyorum
Oldukça iyi hayırlı olsun benimde 14 toplandı 11i döllendi 5 tanesi kaldıKizlar merhaba, az once aradilar hastaneden 13 yumrtadan 8 i iyimis bunlardan 5 tane embriyo olusmus bundan sonrasi ixin haber verecekler....cok heyecanliyim sizce nasil bu sonuc?
Maşallah gayet güzel canim hem transfer olur hem dondurma insallahKizlar merhaba, az once aradilar hastaneden 13 yumrtadan 8 i iyimis bunlardan 5 tane embriyo olusmus bundan sonrasi ixin haber verecekler....cok heyecanliyim sizce nasil bu sonuc?
Maşallah Rabbim gönlüne göre versin 2 gün var aramızda demekevet iki tane 5. Günlük embriyo
gayet iyi bir sonuc bence gönlünü ferah tut:)Kizlar merhaba, az once aradilar hastaneden 13 yumrtadan 8 i iyimis bunlardan 5 tane embriyo olusmus bundan sonrasi ixin haber verecekler....cok heyecanliyim sizce nasil bu sonuc?
Sağol canım hepimizin inşallah senin nasıl koydularMaşallah Rabbim gönlüne göre versin 2 gün var aramızda demek
İki tane canim biri iyi kalite de diğeri de ona yakinSağol canım hepimizin inşallah senin nasıl koydular
Ah Be canim ne denir seni çok iyi anlıyorum çok zor ama vazgeçmek yok ınsallah güzel günler de olacakMalesef kızlar negatif
Kıyamam sana Bozma moralini Rabbim ne derse o oluyor inşallah bi dahaki olumlu olur Bırakma kendini...Malesef kızlar negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?