- 22 Temmuz 2015
- 182
- 123
- 23
- 40
- Konu Sahibi dermannuri
-
kaçıncı denemeniz acaba ?Malesef kızlar negatif
İlk denememdi ama hayırlısı nasip değilmişkaçıncı denemeniz acaba ?
Cnm kabizliga dikkat et kendini zorlamaKızlar ağrım gecmio kabızlık ta başladı valla delircem napsam bilemedim
Aynen canım dikkat ediom ınsallah gecerCnm kabizliga dikkat et kendini zorlama
Aynen canım dikkat ediom ınsallah gecer
. moralini yuksek tutmaya çalış cnm.insallah ikinci denemende pozitif sonuc alirsin.allahtan ümit kesilmez.Sağolun kızlar evet geride dondurulmuslarim olduğu için bu kadar iyiyim herhalde Allah beterinden saklasın2 ay sonra tekrar denicez inşaAllah
bende de kabizlik problemi vardi.doktor da kesinlikle kendini zorlayarak tuvaletini yapmiycaksin dedi.verdigi şurup bende hicbir ise yaramadi.mucize gibi bi cozum buldum ben.ANANAS :) hergün 1 dilim yiyorum ve hic sorunsuz hergun tuvalete cikiyorum.istersen suyunu da icebilirsin.Kızlar ağrım gecmio kabızlık ta başladı valla delircem napsam bilemedim
Sağol canim biraz toparlandı duphalaca surup ictim kayısı falan yedim ağrı geçti sukur sen nasılsın bebisler nasildoktorum bana olurda kabızlık olursa diye bir şurup ismi yazıp verdi her yemekten önce 1 kapak içebilirsin transferden sonra hiç bir zararı yok demişti istersen doktorunu arayıp söyle bir ilaç yazsın istersen ben sana bulup o ilacın ismini vereyim danışıp okey alırsan kullan ama kendi haline bırakma sakın arkadaşım zorlanmaman lazım
Bende zorlamadim cqnim idare ediom daha iyiyim sukur teşekkür ederim sagolasinbende de kabizlik problemi vardi.doktor da kesinlikle kendini zorlayarak tuvaletini yapmiycaksin dedi.verdigi şurup bende hicbir ise yaramadi.mucize gibi bi cozum buldum ben.ANANAS :) hergün 1 dilim yiyorum ve hic sorunsuz hergun tuvalete cikiyorum.istersen suyunu da icebilirsin.
Sağol canim biraz toparlandı duphalaca surup ictim kayısı falan yedim ağrı geçti sukur sen nasılsın bebisler nasil
Bhcg değerin kaç çıktı kaçıncı günde soylermisindoktorum bana olurda kabızlık olursa diye bir şurup ismi yazıp verdi her yemekten önce 1 kapak içebilirsin transferden sonra hiç bir zararı yok demişti istersen doktorunu arayıp söyle bir ilaç yazsın istersen ben sana bulup o ilacın ismini vereyim danışıp okey alırsan kullan ama kendi haline bırakma sakın arkadaşım zorlanmaman lazım
Hayirlisi olsun çok sevundim canim dağa 3 gün oldu istirahat ediom bugün biraz göğüs ler acio gubi birde bel ağrısı ama daha erken bencehastaneden geliyorum ikinci testi yaptım çok şükür 16. gün değerim 5869 iyiden iyiye ikizmiş gibi geliyor bize bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor var mı belirti yada değişik durumlar
Hayirlisi olsun canim hiç takilma sen Rabbim ol derse olur ayrıca iyiler benceKizlar merhaba hastaneden aradilar yarin olacakmis transfer bes embriyodan ucu orta kalitedeymis ama bolunmeleri iyiymus diger ikisi eh.....bu kosullarda pozitif sonuc alan varmi?
Bhcg değerin kaç çıktı kaçıncı günde soylermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?