EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aynen canım dikkat ediom ınsallah gecer

doktorum bana olurda kabızlık olursa diye bir şurup ismi yazıp verdi her yemekten önce 1 kapak içebilirsin transferden sonra hiç bir zararı yok demişti istersen doktorunu arayıp söyle bir ilaç yazsın istersen ben sana bulup o ilacın ismini vereyim danışıp okey alırsan kullan ama kendi haline bırakma sakın arkadaşım zorlanmaman lazım

Kızlar ağrım gecmio kabızlık ta başladı valla delircem napsam bilemedim
bende de kabizlik problemi vardi.doktor da kesinlikle kendini zorlayarak tuvaletini yapmiycaksin dedi.verdigi şurup bende hicbir ise yaramadi.mucize gibi bi cozum buldum ben.ANANAS :) hergün 1 dilim yiyorum ve hic sorunsuz hergun tuvalete cikiyorum.istersen suyunu da icebilirsin.

Sağol canim biraz toparlandı duphalaca surup ictim kayısı falan yedim ağrı geçti sukur sen nasılsın bebisler nasil

Bende zorlamadim cqnim idare ediom daha iyiyim sukur teşekkür ederim sagolasin

Sağol canim biraz toparlandı duphalaca surup ictim kayısı falan yedim ağrı geçti sukur sen nasılsın bebisler nasil

hastaneden geliyorum ikinci testi yaptım çok şükür 16. gün değerim 5869 iyiden iyiye ikizmiş gibi geliyor bize bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor var mı belirti yada değişik durumlar

Kizlar merhaba hastaneden aradilar yarin olacakmis transfer bes embriyodan ucu orta kalitedeymis ama bolunmeleri iyiymus diger ikisi eh.....bu kosullarda pozitif sonuc alan varmi?

Bhcg değerin kaç çıktı kaçıncı günde soylermisin

hastaneden geliyorum ikinci testi yaptım çok şükür 16. gün değerim 5869 iyiden iyiye ikizmiş gibi geliyor bize bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor var mı belirti yada değişik durumlar
Hayirlisi olsun çok sevundim canim dağa 3 gün oldu istirahat ediom bugün biraz göğüs ler acio gubi birde bel ağrısı ama daha erken bence

Kizlar merhaba hastaneden aradilar yarin olacakmis transfer bes embriyodan ucu orta kalitedeymis ama bolunmeleri iyiymus diger ikisi eh.....bu kosullarda pozitif sonuc alan varmi?
Hayirlisi olsun canim hiç takilma sen Rabbim ol derse olur ayrıca iyiler bence

Kızlar haftaya cuma ya ne kaldı test gunume nasıl geçer acaba haftaya test gunu bekleyenler kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…