EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

ben de 2 defa gonal f kullandım 1.ay 7 gün 1. ay 5 gün 1 tane yumurta oldu ve çok moralim bozuk dr artık uğraşma dedi

ben de 2 defa gonal f kullandım 1.ay 7 gün 1. ay 5 gün 1 tane yumurta oldu ve çok moralim bozuk dr artık uğraşma dedi
Yazdiklarini tam anlamadim cnm ama uzulme kac yasindasin rezerv sorunun var galiba kime gidiyosun boyle pat diye artik ugrasma dedi kacinci denemen

Hyr cnm dondurulmuslarim yoktu 14 yumurta toolandi 8 i olgundu bu 8 in 7 si dollendi ve bu yediyle 6 .gune kadar gidildi 2 blastokist im kalmis oldu elimde sadece ve bunlarida opu dan 2 ay sonra transfer ettiler bu ikinci denememdi 3.yu artik bilmiyorum nerde nezaman...sunu iyi anlamak gerekiyor hersey mukkemmel gittiginde bile olmayabiliyor cunku buna ol diycek bir kuvvet var ve o ol demeden olmuyor .ben her iki negatif sonucu elime aldigimda da ilk agzimdan cikan kelime elhamdulillah oldu.yutkundum ama isyan etmedim.ve hep soyle duacettim seninnbana verdigin diger seyler nimetler icin yeteri kadar sukredemedimki bunda isyan edeyim.ama senden baska gidecek isteyecek kapim yok. Belki xamani gelmedi veya hic gelmeyecek.gaybı bilen Allah ..bana dusen bu inancla elimden gelenin en iyisini yapiip devam etmek..herkesede bunu oneririm nacizane.sebeplere takilip hakikati goz ardi ediyoruz cogu zamn.basima nezamn kotu bise gelse elimde olmayan demekki o boyle istemis dedigimde icimi tuhaf bi huzur dinginlik kapliyor..budaconlardan biri..bu yolda emek harcayan butun arkaaslara bunu siddetle tavsiye ederim..

Çok güzel yazmışsın inan ki çok duygulandım..ben de ilk bebeğimi kaybettim ve kaderin önüne geçilmiyor...insan olgunlaşıyor daha farklı bi Açıdan BAKIYOR...Rabbim en yakında zamanda yüzünü güldürsün canım.hayırlara vesile etsin...

Kızlar bişey sorucam
Transfer sonrası doktor hani yağlı yakan bi iğne veriyor ya adı aklıma gelmedi burada okuduğum kadarıyla transfer sonrası bu ignelerden kevgire dönen canlar sorum size
Bana sadece o iğneden 1 tane verdi kime sorduysam 12.güne kadar herkes bu iğneden olmuş komik olacak ama bana neden vermedi bu iğneden acaba ne işe yarıyor o iğne yarın Dr. a sorcam ama yarına kadar catlarim cvp lütfen

üzülmek yok canlar
İlk denemem negatif sonuçlandı ama yinede çok şükür vakti zamanı var herşeyin ben böyle düşünüp sukrediyorum umitsizlik yok yola dewam

Canım bana transferden sonra 2 günde bir yaptıracaksın dedi hatta hergün yaptırdığımda oldu şuanda halen devam ediyorum tutunması içinmiş...ama dondurulmuş embriyoydu benimkisi ilk denemem de banada yaptırmadılar

Canım progestan iğne nin adı mahvedio ama tutunmaya yardimci dediler geçen sefer baan üç günde bir prulotin verilmişti ama bunu test gününe kadar kullancaz

hastaneden geliyorum ikinci testi yaptım çok şükür 16. gün değerim 5869 iyiden iyiye ikizmiş gibi geliyor bize bakalım hayırlısı senin nasıl gidiyor var mı belirti yada değişik durumlar
bencede senin kesin ikiz maşallah değerlerin çok güzel

kızlar bişey soracağım size özellikle 2. deneme yaptıranlar benim bu 2.denemem 1. pozitif sonuç aldım 7 haftalıkken düşük yaptım şimdi ikinciye başladım ne heyacan var ne bişey gitmek bile istemiyorum sanki negatif sonuç alacakmışım gibi aranızda böyle olan varmı yada niye ben böyle oldum

ben varım, ilk tedavim negatifti üstelik 1 adet blast konmuştu. ikinciside negatifti üstelik dondurulmuş 2 adet blast konmuştu. herşey iki tedavide de çok güzeldi tıkır tıkır ilerlemiştik fakat olmadı ilkinde 0.1 ikincisinde 0.2 değer gördüm test sonucunda üçüncüsünde senin yaşadığın duygularla ilerletlettik tedaviyi gene olmayacakmış gibi geliyordu ama sonuç hamdolsun bambaşka oldu o yüzden takılma hiç arkadaşım

inşallah canım ya diğerinde ilaçları bile saatli içerdim şimdi aklama geliyor içmek istemiyorum ya 1 2 saat kaydırıyorum ninşallah senin gibi pozitif olur bu son dondurulmuşlar tekrar opu filan olamam sana kaç tane transfer ettiler sonuncuda bide kaçıncı gün embriyosuydu

Kızlar yarın keseyi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım ya..

Kizlar merhaba, bende 3.denememde pozitif sonuc aldim cok sukur.hala iki gunde bir progesteron igne kullaniyorum.7 ekimde transferim gerceklesti. 2 kasim pazartesi doktor kontrolumuz var keseyi gorebilecegimizi umud ediyoruz ama ben size birsey sormak istiyorum acaba kalp atislarini da duyabilirmiyiz kalp atialarini kacinci haftada duydunuz? son adet tarihim 18 eylul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…