EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

benim 3 tedavimde de 5.gün embriyosu transfer edildi. ilk tedavide 1, 2. ve 3. tedavide ise 2'şer tane

valla benimde en merak ettiğim konu şuan bu benimde 10 kasımda kontrolüm var pozitif haberini aldıktan 2 hafta sonra yani acaba duyabilecek miyiz kalp atışlarını, kimisi henüz erken diyor kimisi merkezin cihazları modern ve kaliteliyse duyarsınız diyor bakalım yaşayıp görücez hayırlısıyla

Benimde 10 kasımda randevu var inşallah sıkıntı çıkmaz sen nereye gideceksin kontrole

Seninle aynı sayılırız benim de transfer 10 ekim Sanırım 7 haftalıkken duyuluyor kalp atışları biz keseyi görebildik sadece :)

Seninle aynı sayılırız benim de transfer 10 ekim Sanırım 7 haftalıkken duyuluyor kalp atışları biz keseyi görebildik sadece :)

Evet canim yakin tarihlerimiz insallah bizde pazartesi keseyi goruruz her asamasi cok heyecanli insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin,bizede saglikla kucaklarimiza almayi tabi

Olmayacak Bir Hayal ---------------------POZİTİF
M350---------------------------------------POZİTİF
Sessizlik --------------------------------POZİTİF
Esinti83-------------------------------POZİTİF
Mucize22-----------------------6 KASIM TEST
Dermannuri ------------------TRANSFER BEKLİYOR 5 KASIM
Kelebek 7977 -------------------TRANSFER BEKLİYOR
Asena2552 ------------------------NEGATİF

Benimde 10 kasımda randevu var inşallah sıkıntı çıkmaz sen nereye gideceksin kontrole

bahçeci fulyaya, tüp bebek doktoruma yani bakalım ne dicek transferden beri hiç gitmedik. yaşadığım şehirde iyi bir kadın doğumcuya 27 kasım'a randevu aldım ama bakalım tüp bebek doktorum ne dicek nasıl bir yol izlicez

hep görürdüm böyle isimlerin yanında pozitif yazıyor nasıl içim giderdi. allahıma çok şükür mutlu haberden sonra olan herşey her yaşanan çok zevkli ve çok özel

arkadaşlar yazmadığım varsa söylesin ismini hemen eklerim işteyim anca bu kadar oldu izne ayrılacağım toparlıyorum işlerimi yoğunum biraz

kızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…