- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
Canım ya liste yapsan kim ne aşamada olurmucanım kuru kayısı ye çok iyi geliyo
inşallah canım ya diğerinde ilaçları bile saatli içerdim şimdi aklama geliyor içmek istemiyorum ya 1 2 saat kaydırıyorum ninşallah senin gibi pozitif olur bu son dondurulmuşlar tekrar opu filan olamam sana kaç tane transfer ettiler sonuncuda bide kaçıncı gün embriyosuydu
Kizlar merhaba, bende 3.denememde pozitif sonuc aldim cok sukur.hala iki gunde bir progesteron igne kullaniyorum.7 ekimde transferim gerceklesti. 2 kasim pazartesi doktor kontrolumuz var keseyi gorebilecegimizi umud ediyoruz ama ben size birsey sormak istiyorum acaba kalp atislarini da duyabilirmiyiz kalp atialarini kacinci haftada duydunuz? son adet tarihim 18 eylul.
Benimde 10 kasımda randevu var inşallah sıkıntı çıkmaz sen nereye gideceksin kontrolevalla benimde en merak ettiğim konu şuan bu benimde 10 kasımda kontrolüm var pozitif haberini aldıktan 2 hafta sonra yani acaba duyabilecek miyiz kalp atışlarını, kimisi henüz erken diyor kimisi merkezin cihazları modern ve kaliteliyse duyarsınız diyor bakalım yaşayıp görücez hayırlısıyla
Cnm inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin.Kızlar kontrolüm iyi geçti keseyi gördük elhamdulillah kalp atışımız var sırada 10 gün sonraya verdi :)
Seninle aynı sayılırız benim de transfer 10 ekim Sanırım 7 haftalıkken duyuluyor kalp atışları biz keseyi görebildik sadece :)Kizlar merhaba, bende 3.denememde pozitif sonuc aldim cok sukur.hala iki gunde bir progesteron igne kullaniyorum.7 ekimde transferim gerceklesti. 2 kasim pazartesi doktor kontrolumuz var keseyi gorebilecegimizi umud ediyoruz ama ben size birsey sormak istiyorum acaba kalp atislarini da duyabilirmiyiz kalp atialarini kacinci haftada duydunuz? son adet tarihim 18 eylul.
İnşallah Canım inşallah hepimizin sorunsuz devam eder...Cnm inşallah sorunsuz devam eder gebeliğin.
Seninle aynı sayılırız benim de transfer 10 ekim Sanırım 7 haftalıkken duyuluyor kalp atışları biz keseyi görebildik sadece :)
Hayirlisi olsun canim cok sevindimKızlar kontrolüm iyi geçti keseyi gördük elhamdulillah kalp atışımız var sırada 10 gün sonraya verdi :)
Benimde 10 kasımda randevu var inşallah sıkıntı çıkmaz sen nereye gideceksin kontrole
Olmayacak Bir Hayal ---------------------POZİTİF
M350---------------------------------------POZİTİF
Sessizlik --------------------------------POZİTİF
Esinti83-------------------------------POZİTİF
Mucize22-----------------------6 KASIM TEST
Dermannuri ------------------TRANSFER BEKLİYOR 5 KASIM
Kelebek 7977 -------------------TRANSFER BEKLİYOR
Asena2552 ------------------------NEGATİF
Kızlar kontrolüm iyi geçti keseyi gördük elhamdulillah kalp atışımız var sırada 10 gün sonraya verdi :)
inşallah olur canım ya hakkımızda hayırlısı ne zaman ve kac tane tarnsfer edildiSelam kızlar beninde 4.denemem dün 6.gün embriyosu ile transferim yapıldı inşallah bu defa olur
Bana bir hafta önce başlattı canımkızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?