- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
benimki şaşırdı galiba 2 gün önce başla dedi halbuki öncekinde 5 gün önce başlamıştım en son gidip dalacam boğazınaBana bir hafta önce başlattı canım
Bana transfer den 1 hafta önce progestan iğne 3 tane 1 arada verdi hergün yaptırıyorum estrofem tablet sabah 4 akşam 4 tane folik asit ve decavit pronatal başladı halen devam ediyorum.Bişey sorulan arkadaşlar ben crione jeli transferden 5 gün önce kullanmaya başladım birde estrofem içiyorum claxane iğnem var coraspin ve folik asit içiyorum. Bu progesteron iğnesi nedir herkese mi veriliyor acaba
Gecen tedavide bendede jel ve pruloton iğne vardı üç günde bir ve estrofem Folik corasprin busefer yine aynı ilaçlar ama iğne progestan günde 2 ampul mahvedio kalcalar bir haftada bitti acı yatamiom kalkamiomBişey sorulan arkadaşlar ben crione jeli transferden 5 gün önce kullanmaya başladım birde estrofem içiyorum claxane iğnem var coraspin ve folik asit içiyorum. Bu progesteron iğnesi nedir herkese mi veriliyor acaba
Hayirlisi olsun inşallah canimDün yapıldı yapıldı transfer. Bugün 2.günüm 8 kasım test günüm 1.kalite 2 tane blast embriyo transfer edildi
Benim progestan iğne canim opu günü başladı ama çok fena bir ignekızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
Ben transferden 3 gun once progestan kapsul kullanmaya basladim ikiser ikiser 3 kez gunde alti tane test gnune kadar :'(kızlar bişey soracağım size transferden kaç gün önce crınone jele veya progestan capsüle başladınız
Çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallahHayirlisi olsun canim cok sevindim
Amin inşallah CanımEvet canim yakin tarihlerimiz insallah bizde pazartesi keseyi goruruz her asamasi cok heyecanli insallah Allah isteyen herkeze nasip etsin,bizede saglikla kucaklarimiza almayi tabi
Çok sağol canım sanırım 7 hafta kalp atışı bakalım göreceğiz Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı ve hayırlı bebiş nasip etsin hepimize...gözün aydın arkadaşım darısı önce kalp atışlarına sonra kucağına almaya, demek ki kalp atışları 6. haftada duyulmuyor kolay kolay
Olmayacak Bir Hayal ---------------------POZİTİF
M350---------------------------------------POZİTİF
Sessizlik --------------------------------POZİTİF
Esinti83-------------------------------POZİTİF
Mucize22-----------------------6 KASIM TEST
Dermannuri ------------------TRANSFER BEKLİYOR 5 KASIM
Kelebek 7977 -------------------TRANSFER BEKLİYOR
Asena2552 ------------------------NEGATİF
ya canım aslında yazarken bende bi tuaf oldum yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım yazsam hatırlayacaksın yazmasam olmaz kusura bakma
Aoooo bi tuhaf oldum şimdi
hayırlı olsun canım inşallah sağsağlım kucağına alırsın e2 yüksek çıktı estrofem diye ilaç içiyorsan normaldir yüksek çıkması zaten zaten ilacın içeriği östradiol testin adına estradiol onu kafana hiç takma progesteronunda çok iyi benim ilk denememde pozitif aldım ama progesteronum 8.5 ile 10 arası çıkıyordu 1 hafta sürmedi kanama olunca doktor progestan ekledi ama crınone kullanıyordum o hapıda ekledi ama ne fayda düşük yaptım yani anlayacağın senin değerlerin çok iyi kafana takmaSlm kızlar..en başından beri sizi takip ediyorum gün gün yazdıklarınızı okuyorum fakat hiç yazmadım bu bölüme..pozitif sonuç alanları tebrik ederim negatif olanlara da Rabbim inş en kısa zamanda nasip edecektir
Kızlar ben de ekim de başladım tedaviye..ilk tüp bebek denememiz..4 hamileliğim oldu hepsi de düştü birinin kalbi durdu öldü 3.ayda..sorun kromozomlarla ilgiliymiş..çok şükür 3 gün önce perşembe günü 9 embriyodan bi tane de olsa pgd yapılarak sağlıklı bir embriyo çıktı ve transfer edildi..bugün 3.günüm..test tarihim 9 kasım..inş ben de güzel haberler alırım arkadaşlar..
Size bi sorum olacak transfer sonrası E2 ve progesteron değerleriniz nasıl çıktı..ben bugün yaptırdım doktor gayet iyi ekstra ilaca gerek yok dedi..opudan sonra başladığım progesteron fitile ve jel e devam dedi günde bi tane..bi de 3 aydır previt positive die vitamin kullanıyrm içinde folik asit ve vb olan..
Sonucum E2 2072 progesteron 40
Progetseron iyi de 2072 çok yüksek gibi geldi nette araştırdıkça..ve moralimi bozdum doktor iyi dediği halde:) inş bebeişim bana tutunmuştur kızlar..
hayırlı olsun canım inşallah sağsağlım kucağına alırsın e2 yüksek çıktı estrofem diye ilaç içiyorsan normaldir yüksek çıkması zaten zaten ilacın içeriği östradiol testin adına estradiol onu kafana hiç takma progesteronunda çok iyi benim ilk denememde pozitif aldım ama progesteronum 8.5 ile 10 arası çıkıyordu 1 hafta sürmedi kanama olunca progestan ekledi ama crınone kullanıyordum o hapıda ekledi ama ne fayda düşük yaptım yani anlayacağın senin değerlerin çok iyi kafana takma
1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu ikiz hemde sonra ne olduysa progesteron düşmeye başladı doktora söyledim dinlen dedi 1 hafta sonra kanama olunca esktra ilaç ekledi ama ne fayda 7 haftalık düştüler simdi 2,ye gidecem ayın 5 transferim var ama korkuyorum yine olurda düşerse inan gitmek bile istemiyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diyeAllah razı olsun canım yaa içime su serptin gerçekten..Allah ne muradın varsa versin..
Senin daha çnce hamileliklerin olmuşmuydu peki hiç?
O kaybetme korkusu nedir inan ki çok iyi biliyrm değerler düştükçe esktra ilaçlar vs hep bi umut bekliyrdum sonra kanamam gelir ve düşerdi..Allah kimseyi böyle zor imtihanlar vermesin..inş her isteyene versin Rabbim..Evlat sevgisini anne sevgisini yaşayalım inşş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?