- 16 Ekim 2015
- 392
- 258
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu ikiz hemde sonra ne olduysa progesteron düşmeye başladı doktora söyledim dinlen dedi 1 hafta sonra kanama olunca esktra ilaç ekledi ama ne fayda 7 haftalık düştüler simdi 2,ye gidecem ayın 5 transferim var ama korkuyorum yine olurda düşerse inan gitmek bile istemiyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye
Transferden itibaren hergün meyve sikma makinesinden havuc suyu yapip icmek gerek . makineler cok pahali..ana bu tedavi icin bende alip yapicam1 kez tüp bebek yaptırdım tuttu ikiz hemde sonra ne olduysa progesteron düşmeye başladı doktora söyledim dinlen dedi 1 hafta sonra kanama olunca esktra ilaç ekledi ama ne fayda 7 haftalık düştüler simdi 2,ye gidecem ayın 5 transferim var ama korkuyorum yine olurda düşerse inan gitmek bile istemiyorum tekrar aynı şeyi yaşarım diye
Ya takilma canim belirti herkeste farklı benimde 6 Kasım nasıl geccek zaman bilmiomkizlar 4 kasimda sonucu ogrenicez ama hic geçmiyor zaman( kafami dagitamiyorum bi turlu. bi de bende hicbir belirti yok gayet normalim. negatif gorucem diye korku geldi (
Bende 6 Kasım in canimBen belirti aramıyorum insanın psikolojisi daha çok etkileniyor iki gün önce rahmimde sancılar vardı bugünde adet sancısı gibi oluyor göğüslerim çok hassas bazılarına göre tutma sancısı ama ben kendimi kandırmak istemiyorum ya tutmamışsa daha çok üzüntü sadece biran önce 4 Kasımın gelmesini istiyorum
gaz ve kabizlik sorunumu ananas yiyerek çözdüm ben.doktorum tavsiye etmisti,hic sıkıntı çekmedim gazla ilgili.sen de bi dene istersen cnm.Benim de 9 Kasım kızlar..daha 3 gün geçti..gerçekten zaman nasıl geçecek bilmiyorum..iyi düşünelim iyi olaun inş..
Hatta ben 1 hafta rapor alayım demiştim doktorum gerek yok işe git ve stres yapma iş yerindeyken aklına gelmez evde durdukça düşünüp kafaya takarsın dedi..gerçekten haklıymış..pazartesiden cumaya kadar iş yerinde kafamı dağıtırım en azından..
Kızlar inş arka arkaya güzel haberler alırız.
Bu arada benim karnım hep şiş..sürekli gergin..halbuki lavaboya rahat çıkıyrm dubhalac şurubu kullanıyrm çünkü kabızlık olmasın die..ama karnım niye böyle anlamıyorum sizde de var mı öyle bi durum?
gaz ve kabizlik sorunumu ananas yiyerek çözdüm ben.doktorum tavsiye etmisti,hic sıkıntı çekmedim gazla ilgili.sen de bi dene istersen cnm.
işe gidip kafami mesgul etmek gibi bi sansim yok malesef.feci şekilde işsizimişinizin kıymetini bilin sonra cok araniyor
tsk ederim cnm amin.allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..Canım tavsiyen için teşekkürler bi deneyeyim bende..Allahım gönlüne göre sana da hayırlı bi iş versin inşş
Makinem var beim de havuç suyunu hiç duymamıştımTransferden itibaren hergün meyve sikma makinesinden havuc suyu yapip icmek gerek . makineler cok pahali..ana bu tedavi icin bende alip yapicam
Öyle tabi iyi dusunmek lazım ama korku işte bize genetik test te yapılmadı oda takıldı aklıma doktor gerek yokj dedi ama bakalimÇok haklısın canım ama öyle düşünme ne kadar negatif düşünürsen okadar kötü sonuç oluyor..yaşadığını hissettiğini anlayabiliyrum..her hamileliğim sonlandığında hep hayata küstüm sanki hep ağladım psikolojik olarak yıkıldım tekrar çocuk istemeye karar verdiğimde olumlu düşünmeye çalıştım ama yeniden hamile kalınca ya düşerse ya bişey olursa korkusu hiç çıkmadı içimden..
Ve sorunumuzun ne olduğunu öğrendik tüp bebek mecburi oldu..ve hemen kendimi toparladım en başından beri hep olumlu olacağını düşündüm..Rabbime şükürler olsun 1 tane çıktı ya sağlıklı mucize oldu..inş yine olumlu düşünüp güzel ilerlemem lazım..doktor dediki artık bebeğinin sana tutunması senin iyi düşünmene ve onu çok istemene bağlı...ve onu okadar istiyprum ki inş Rabbim kucağıma almayı yüzünü görmeyi nasip eder..Aminn
Belirti arama tekj belirti gece cise kalkmak gece kalkiyomusun WC yekizlar 4 kasimda sonucu ogrenicez ama hic geçmiyor zaman( kafami dagitamiyorum bi turlu. bi de bende hicbir belirti yok gayet normalim. negatif gorucem diye korku geldi (
Bense tam tersi izin aldım işten teste kadar gitmeyecem eger tutarsa testten sonrada gitmeyecem ayaklarimi uzatıp yatacam işte kendimi kollayayim derken kendimi kasiyorum en iyisi ev benceBenim de 9 Kasım kızlar..daha 3 gün geçti..gerçekten zaman nasıl geçecek bilmiyorum..iyi düşünelim iyi olaun inş..
Hatta ben 1 hafta rapor alayım demiştim doktorum gerek yok işe git ve stres yapma iş yerindeyken aklına gelmez evde durdukça düşünüp kafaya takarsın dedi..gerçekten haklıymış..pazartesiden cumaya kadar iş yerinde kafamı dağıtırım en azından..
Bu arada benim karnım hep şiş..sürekli gergin..halbuki lavaboya rahat çıkıyrm dubhalac şurubu kullanıyrm çünkü kabızlık olmasın die..ama karnım niye böyle anlamıyorum sizde de var mı öyle bi durum?
Ananasla beraber kuru kayisida ye kahverengi olan çok güzel gazda çıkartıyor gerçi eşinin hoşuna gitmeye bilir sürekli fiş yapmakBenim de 9 Kasım kızlar..daha 3 gün geçti..gerçekten zaman nasıl geçecek bilmiyorum..iyi düşünelim iyi olaun inş..
bak bunu bilmiyodum.geliyosa da tutuyorumdur:):):) derin oluyor benin uykum.kendimi ayamiyorum:)Belirti arama tekj belirti gece cise kalkmak gece kalkiyomusun WC ye
Benim uykum çok hafif ondan uyanmistim belki debak bunu bilmiyodum.geliyosa da tutuyorumdur:):):) derin oluyor benin uykum.kendimi ayamiyorum:)
hahaha :) valla o kadar fıs fıs lara da katlansinlar ama biz ne igneler ne opular geçirdik.. dimi ama:)Ananasla beraber kuru kayisida ye kahverengi olan çok güzel gazda çıkartıyor gerçi eşinin hoşuna gitmeye bilir sürekli fiş yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?