- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
-
Aynen hele o çatallar estrofem hapı varya o çok gaz yapıyor eşim diyo sana ne oldu diyorium ben değil çocukların şimdiden hazirlik yapiyorlarhahaha :) valla o kadar fıs fıs lara da katlansinlar ama biz ne igneler ne opular geçirdik.. dimi ama:)
Öyle tabi iyi dusunmek lazım ama korku işte bize genetik test te yapılmadı oda takıldı aklıma doktor gerek yokj dedi ama bakalim
Bense tam tersi izin aldım işten teste kadar gitmeyecem eger tutarsa testten sonrada gitmeyecem ayaklarimi uzatıp yatacam işte kendimi kollayayim derken kendimi kasiyorum en iyisi ev bence
hayırlısı olsun canım.Iyi aksamlar kizlar bende nasipse bu ay baslicam bakalim tedaviye
Ibrahim Saraçoğlu bir programinda söylemişti..cok faydaliMakinem var beim de havuç suyunu hiç duymamıştım
Ben sperme çok iyi geldiğini duymuştum ama sigara kullanmamak şartıyla hatta Tavşanlar neden bu kadar çok ürerler diye bi hikayeside varIbrahim Saraçoğlu bir programinda söylemişti..cok faydali
Hayırlı olsun cnmIyi aksamlar kizlar bende nasipse bu ay baslicam bakalim tedaviye
hayirlisi olsun.güzel haberler verirsin ins:)Iyi aksamlar kizlar bende nasipse bu ay baslicam bakalim tedaviye
Ah Be canim transfer sonrasi daha zor inan geçmek bilmiooooKızlar ne güzel test bekliyorsunuz bende transfer uffff bi atlatsam su transferi
Hem sperm hızını artiriyormus hemde embriyonun rahime tutunma sini sağlıyormus tazr sıkılmış havuç suyu.Ben sperme çok iyi geldiğini duymuştum ama sigara kullanmamak şartıyla hatta Tavşanlar neden bu kadar çok ürerler diye bi hikayeside var
Hergün düzenli bi bardak icilmeliymis
Tskler saolun ins.umarim buradaki herkesten guzel haberler duyarizhayirlisi olsun.güzel haberler verirsin ins:)
Ins.tutunma kanamasidir progestan fitili neden kestirdi acaba onu anlayamadim benim kanamada hem igne hemde fitile devam demistikızlar bugun transfer sonrasi 9. günüm. test icin carsamba gününü bekliyordum.bu sabah kahverengi hafif bi lekelenmem olduhemen doktorumu aradım. coraspini kes dedi.ve tekrar ederse progestan fitili birak igneyi yaptir dedi.tutunma kanamasi da olabilirmis, tutmamis da olabilirmis.cok korkuyorum
henuz kesmedim fitili ama eger igne vurdurursan fitili kullanma dedi.ikisini birlikte kullanmiycakmisim.nedenini bilemiyorum cnm.Ins.tutunma kanamasidir progestan fitili neden kestirdi acaba onu anlayamadim benim kanamada hem igne hemde fitile devam demisti
Inşallah tutunma kanamasıdır canım bende de uçuk pembe olmuştu bu arada iğne daha etkili fitile göre ondan söylemiştirhenuz kesmedim fitili ama eger igne vurdurursan fitili kullanma dedi.ikisini birlikte kullanmiycakmisim.nedenini bilemiyorum cnm.
Cnm içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz benim 30 gün oldu hala iğne yaptırıyorum hergün ama iğne fitilden daha etkili diye biliyorumkızlar bugun transfer sonrasi 9. günüm. test icin carsamba gününü bekliyordum.bu sabah kahverengi hafif bi lekelenmem olduhemen doktorumu aradım. coraspini kes dedi.ve tekrar ederse progestan fitili birak igneyi yaptir dedi.tutunma kanamasi da olabilirmis, tutmamis da olabilirmis.cok korkuyorum
kızlar bugun transfer sonrasi 9. günüm. test icin carsamba gününü bekliyordum.bu sabah kahverengi hafif bi lekelenmem olduhemen doktorumu aradım. coraspini kes dedi.ve tekrar ederse progestan fitili birak igneyi yaptir dedi.tutunma kanamasi da olabilirmis, tutmamis da olabilirmis.cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?