EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Öyle tabi iyi dusunmek lazım ama korku işte bize genetik test te yapılmadı oda takıldı aklıma doktor gerek yokj dedi ama bakalim

Benim 4ünden bi tanesi kürtaj olmuştu alınan cenin hemen incelenmeye verildi. 1 ay sonra çıkan sonuçta bebeğin kromozomunun kopuk olduğu görüldü..ve bizden de kan alınarak genetiğimize bakıldı..eşimde kromozom translokasyınu çıktı..dengeli translokasyon..ama çocığa geçen degnesiz oluo hep ki düşüyor..bu yüzde doktor tüp bebek + pgd dedi..bence yine de baktırmalısınız canım..eğer ben bu durumu bilmiyor olsaydım pgd siz tüp bebek yaptırsam düşün 9 embriyom var die hepsini denicektik..çoğu düşüyor zaten ama 1 tanesi down sendromlu çıktı..eğer bakılmadan o koyulmuş olsaydı tutardı ve doğardı Allah muhafaza..

Bense tam tersi izin aldım işten teste kadar gitmeyecem eger tutarsa testten sonrada gitmeyecem ayaklarimi uzatıp yatacam işte kendimi kollayayim derken kendimi kasiyorum en iyisi ev bence

İçimin rahat etmesi için ben de rapor almak istedim en iyisi ev dedim..ama doktor ısrarla gerek yok..4 gün tatile denk geldi 4 gün yat pazartesiden itibaren zaten yatmanın çok faydası yok ozamana kadar tutunduysa tutunmuştur zaten dedi..sadece ağır kaldırma ve ani hareket yapma dedi..çok ağır bi işim yok sürekli masa başındayım zaten o yüzden de çok ısrar etmedim..3 günde evde bunaldım zaten..ni de doktor arada hareket de etmen lazım dedi

Ben sperme çok iyi geldiğini duymuştum ama sigara kullanmamak şartıyla hatta Tavşanlar neden bu kadar çok ürerler diye bi hikayeside var
Hergün düzenli bi bardak icilmeliymis
Hem sperm hızını artiriyormus hemde embriyonun rahime tutunma sini sağlıyormus tazr sıkılmış havuç suyu.

kızlar bugun transfer sonrasi 9. günüm. test icin carsamba gününü bekliyordum.bu sabah kahverengi hafif bi lekelenmem oldu hemen doktorumu aradım. coraspini kes dedi.ve tekrar ederse progestan fitili birak igneyi yaptir dedi.tutunma kanamasi da olabilirmis, tutmamis da olabilirmis.cok korkuyorum

Ins.tutunma kanamasidir progestan fitili neden kestirdi acaba onu anlayamadim benim kanamada hem igne hemde fitile devam demisti

Cnm içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz benim 30 gün oldu hala iğne yaptırıyorum hergün ama iğne fitilden daha etkili diye biliyorum

Canım Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alırsın..tutunma kanaması olabilir..benim bi hamileliğimde adetime yakın kahvemsi pembemsi kanamam olmuştu sonra hamile olduğumu öğrenmiştim:)

kizlarr ben igne yaptirmaya hastaneye gittim.dayanamadim test yaptirdim.sonuc 12.66 çıktı. transfer sonrasi 9.günüm tuttu mu acaba? ya da düşüyor mu? bi daha test yaptigimda degerin katlanmasi lazim dimi? ay allahim birgun icerisinde heyecan korku adrenalin hepsini yasadim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…