- Konu Sahibi dermannuri
-
Gözün aydın canım hamilelik var bence 5 ve üzeri değer hamileliği gösteriyor doktorunu ara istersen 2 gün sonra tekrar yaptırmanı söyleyecek katlaması gerekiyor inşallah sağlıklı şekilde devam ederkizlarr ben igne yaptirmaya hastaneye gittim.dayanamadim test yaptirdim.sonuc 12.66 çıktı. transfer sonrasi 9.günüm tuttu mu acaba? ya da düşüyor mu? bi daha test yaptigimda degerin katlanmasi lazim dimi? ay allahim birgun icerisinde heyecan korku adrenalin hepsini yasadim:)
Sağolun kızlar..ins güzel haberdir.doktor daha netlesmedi dedi.carsamba gunu tahlil sonucuna göre belli olucakmis.insallah sıkı sıkı tutunuyordur minik:)Gözün aydın canım hamilelik var bence 5 ve üzeri değer hamileliği gösteriyor doktorunu ara istersen 2 gün sonra tekrar yaptırmanı söyleyecek katlaması gerekiyor inşallah sağlıklı şekilde devam eder
banada doktor gerek yok dedi ama yinede gitmeyecem çevremde yaptıran herkes yatmış ve tuttular o yuzden yatacam bende ben sıkılmam pek annem ve ablamla aynı binadayımİçimin rahat etmesi için ben de rapor almak istedim en iyisi ev dedim..ama doktor ısrarla gerek yok..4 gün tatile denk geldi 4 gün yat pazartesiden itibaren zaten yatmanın çok faydası yok ozamana kadar tutunduysa tutunmuştur zaten dedi..sadece ağır kaldırma ve ani hareket yapma dedi..çok ağır bi işim yok sürekli masa başındayım zaten o yüzden de çok ısrar etmedim..3 günde evde bunaldım zaten..ni de doktor arada hareket de etmen lazım dedi
ben onu spermi hareketlendirdiğini biliyodum o yuzden makine aldım eşime 1 ay içiridm ama gene hamıle kalamadımIbrahim Saraçoğlu bir programinda söylemişti..cok faydali
bu ikinci denemem onuda yaşadım ama ben 8.gun test yaptım 8 gün oyalandım evde sıkılmadım zaten annemdeydim gelen giden fırsat olmadı sıkılmaya transferden de çataldan sıkılıyorum 6 hemşire 2 doktor 1 embriyolg bayrak oldu resmen seyimiz :)Ah Be canim transfer sonrasi daha zor inan geçmek bilmioooo
inşallah tutunma lekesidir çarşamnayıda bekleme yarın test yaptır çıkar çarşamba 100 üzerinde çıkacak pozitifse yarın 10 bile çıksa pozitiftir ben ole yaptırmıştım 22 çıkmıştı boşuna beklemeyin ben bundada beklemeyecem 7 yada 8 gün gidecemkızlar bugun transfer sonrasi 9. günüm. test icin carsamba gününü bekliyordum.bu sabah kahverengi hafif bi lekelenmem olduhemen doktorumu aradım. coraspini kes dedi.ve tekrar ederse progestan fitili birak igneyi yaptir dedi.tutunma kanamasi da olabilirmis, tutmamis da olabilirmis.cok korkuyorum
Her süreci zor ama en zoru heralde kan verince beklemek senin transfer perşembe mi belli oldumubu ikinci denemem onuda yaşadım ama ben 8.gun test yaptım 8 gün oyalandım evde sıkılmadım zaten annemdeydim gelen giden fırsat olmadı sıkılmaya transferden de çataldan sıkılıyorum 6 hemşire 2 doktor 1 embriyolg bayrak oldu resmen seyimiz :)
5 in üzeri pozitif zaten kaçıncı gün embriyosuydu benimde 8. gün 22 çıkmıştıkizlarr ben igne yaptirmaya hastaneye gittim.dayanamadim test yaptirdim.sonuc 12.66 çıktı. transfer sonrasi 9.günüm tuttu mu acaba? ya da düşüyor mu? bi daha test yaptigimda degerin katlanmasi lazim dimi? ay allahim birgun icerisinde heyecan korku adrenalin hepsini yasadim:)
inşallah canım ama bencede hamilesinSağolun kızlar..ins güzel haberdir.doktor daha netlesmedi dedi.carsamba gunu tahlil sonucuna göre belli olucakmis.insallah sıkı sıkı tutunuyordur minik:)
4.gun embriyosu.transfer sonrasi 9.gunum.sonuc 12.66 cikti.5 in üzeri pozitif zaten kaçıncı gün embriyosuydu benimde 8. gün 22 çıkmıştı
Öyle deme benim yarın 7.gun geçen sefer 10.gun yapmistim 8 çıktı somra 11 sonra 5 e düştü kararsızlık zor o zaman 1 embryo du şimdi iki bakalım hayirlisiinşallah tutunma lekesidir çarşamnayıda bekleme yarın test yaptır çıkar çarşamba 100 üzerinde çıkacak pozitifse yarın 10 bile çıksa pozitiftir ben ole yaptırmıştım 22 çıkmıştı boşuna beklemeyin ben bundada beklemeyecem 7 yada 8 gün gidecem
Evet canım o yarım saat ölüm resmen evet perşembe gidiyorum bebisler imi almayaHer süreci zor ama en zoru heralde kan verince beklemek senin transfer perşembe mi belli oldumu
Benim 3. Gün embriyoşuydu 8.gün 22 çıkmıştı ama ikiz di bence senin değerinde güzel yarın tekrar git 2 katı olmaz ama 16 17 olsa bile tamamdır yada salı bekle ikiye katlarsa tamamdır4.gun embriyosu.transfer sonrasi 9.gunum.sonuc 12.66 cikti.
salıyi beklerim.insallah ikiye katlar ya.. sıkı tutun minnoşumm ha gayret:)Benim 3. Gün embriyoşuydu 8.gün 22 çıkmıştı ama ikiz di bence senin değerinde güzel yarın tekrar git 2 katı olmaz ama 16 17 olsa bile tamamdır yada salı bekle ikiye katlarsa tamamdır
Öyle ama hani en azından erkenden öğrenirsin ayyyyy çok zor bu işler yaaa sinir olmamak elde değil inşallah ikiside tutarrrÖyle deme benim yarın 7.gun geçen sefer 10.gun yapmistim 8 çıktı somra 11 sonra 5 e düştü kararsızlık zor o zaman 1 embryo du şimdi iki bakalım hayirlisi
Hayirlisi olsun canim cokkkkk sevindimEvet canım o yarım saat ölüm resmen evet perşembe gidiyorum bebisler imi almaya
İnşallah hadi minnos annenizi birakmayin annenizle kalinsalıyi beklerim.insallah ikiye katlar ya.. sıkı tutun minnoşumm ha gayret:)
Amin canım hepimiz için hayırlısıHayirlisi olsun canim cokkkkk sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?