EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canım gözün aydın inş saglıklı bi şekilde kucagına alırsın bebegini

Gözün aydın canım hamilelik var bence 5 ve üzeri değer hamileliği gösteriyor doktorunu ara istersen 2 gün sonra tekrar yaptırmanı söyleyecek katlaması gerekiyor inşallah sağlıklı şekilde devam eder

Sağolun kızlar..ins güzel haberdir.doktor daha netlesmedi dedi.carsamba gunu tahlil sonucuna göre belli olucakmis.insallah sıkı sıkı tutunuyordur minik:)

banada doktor gerek yok dedi ama yinede gitmeyecem çevremde yaptıran herkes yatmış ve tuttular o yuzden yatacam bende ben sıkılmam pek annem ve ablamla aynı binadayım

Ah Be canim transfer sonrasi daha zor inan geçmek bilmioooo
bu ikinci denemem onuda yaşadım ama ben 8.gun test yaptım 8 gün oyalandım evde sıkılmadım zaten annemdeydim gelen giden fırsat olmadı sıkılmaya transferden de çataldan sıkılıyorum 6 hemşire 2 doktor 1 embriyolg bayrak oldu resmen seyimiz :)

inşallah tutunma lekesidir çarşamnayıda bekleme yarın test yaptır çıkar çarşamba 100 üzerinde çıkacak pozitifse yarın 10 bile çıksa pozitiftir ben ole yaptırmıştım 22 çıkmıştı boşuna beklemeyin ben bundada beklemeyecem 7 yada 8 gün gidecem

Her süreci zor ama en zoru heralde kan verince beklemek senin transfer perşembe mi belli oldumu

5 in üzeri pozitif zaten kaçıncı gün embriyosuydu benimde 8. gün 22 çıkmıştı

Öyle deme benim yarın 7.gun geçen sefer 10.gun yapmistim 8 çıktı somra 11 sonra 5 e düştü kararsızlık zor o zaman 1 embryo du şimdi iki bakalım hayirlisi

Öyle deme benim yarın 7.gun geçen sefer 10.gun yapmistim 8 çıktı somra 11 sonra 5 e düştü kararsızlık zor o zaman 1 embryo du şimdi iki bakalım hayirlisi
Öyle ama hani en azından erkenden öğrenirsin ayyyyy çok zor bu işler yaaa sinir olmamak elde değil inşallah ikiside tutarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…