EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kizlar yardim lütfen dünden beri agliyoruz
Benin transferim 24 ekim pazardi dün 6 gün kan testi verdim 00 cikdi 5 gün embriyo ve 4 gün embriyosudu dr sandin dusuk dedi sali gunu tekrar kan ver dedi

Benin transferim 24 ekim pazardi dün 6 gün kan testi verdim 00 cikdi 5 gün embriyo ve 4 gün embriyosudu dr sandin dusuk dedi sali gunu tekrar kan ver dedi
Nar suyu yada havuc suyu için. .nar suyu rshmi kalinlastirarak düşük olmayi önlüyor. Havuc suyu tam bir vitamin deposu

Nar suyu yada havuc suyu için. .nar suyu rshmi kalinlastirarak düşük olmayi önlüyor. Havuc suyu tam bir vitamin deposu
Bende nar suyunun transferden önce içilmesi gerektiğini biliyordum. Yanılıyor muyum acaba? H Hayat2603 inşallah bebeğin sana tutunur canım

Bende nar suyunun transferden önce içilmesi gerektiğini biliyordum. Yanılıyor muyum acaba? H Hayat2603 inşallah bebeğin sana tutunur canım

Yarin Ikinci test gunum insallah kan degerin artmisdir 3 denememiz ve son dondurulmuslardi böyle durum yasan varmi arkadaslar aranizdan sonra kan degerileri artan 4 gün embriyo oldugi icin sonra gelisme olurmu acaba

Yarin Ikinci test gunum insallah kan degerin artmisdir 3 denememiz ve son dondurulmuslardi böyle durum yasan varmi arkadaslar aranizdan sonra kan degerileri artan 4 gün embriyo oldugi icin sonra gelisme olurmu acaba
Bende senin gibiydim canim degerlerim yavas yavas ve sonradan artmisti

3.gun embriyosuydu ama hemen transfer edilmemisti bana bi 10 gun sonra falan transferim gerceklesmisti ilk degerim 20 di 1 hafta sonra falan 530 a cikmisti
Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Ama benim 6 gün 00 cikdi malesef articagini sanmiyorum evde bugunde idrar testi yapdim.negatif cok uzucu yarin test gunum allahdan ümit kesilmez ama umudum yok benim

Allah kucagina almayi nasip etsin cnm
Ama benim 6 gün 00 cikdi malesef articagini sanmiyorum evde bugunde idrar testi yapdim.negatif cok uzucu yarin test gunum allahdan ümit kesilmez ama umudum yok benim
Transferden sonraki 6.gun demi?benim 9.gunde idrar testinnde negatifti 11.gun yine negatif ama 12.gun 20 falan cikti sonradan artti

Hayir canm normal gebelikti
Insallahh artar cok caresizis 3 denemem önceki denemelerim tutmusdu ilk erken dogumla kaybeti 2si bos gebelikti kurtac oldum bu tutmasiysa yikilirim insallah yarin kan degerlerim cikmisdir dusuk yapdim demisin kacinci hafta düsük oldu bu arada cok gecmis olsun cnm

canım nolur kendini bu kadar üzme. hicbirsey senin sagligindan önemli değil. üzücü tecrubelerin olmuş ama allah ne derse o oluyor canim.insallah degerin yukselir,güzel haberlerini alırız.

6+5 haftalikti canim herseyin hayirlisi sıkma kendini hersey olacagina varir bak benim bile 1.dusuk 2.ise aniden degerlerim dusmeye basladi nasip 3.e artik

6+5 haftalikti canim herseyin hayirlisi sıkma kendini hersey olacagina varir bak benim bile 1.dusuk 2.ise aniden degerlerim dusmeye basladi nasip 3.e artik
Acaba sonradan kan degeri cikanlar bos gebelik falanmi oluyor cunku benimde 2 denemem ilkde yine bisey cikmamisdi sonra bi anda yükseldi sonra kalp icin gitimizde bos gebelik dendi kendiliginden dusmedi bi kurtaj oldum hayirlisi versin rabbim

Acaba sonradan kan degeri cikanlar bos gebelik falanmi oluyor cunku benimde 2 denemem ilkde yine bisey cikmamisdi sonra bi anda yükseldi sonra kalp icin gitimizde bos gebelik dendi kendiliginden dusmedi bi kurtaj oldum hayirlisi versin rabbim
Valla canm bilemiyorum benim hersey normaldi yavas ama 2 gunde bir 2 ye katlamisti bos gebelik olsaydi doktor soylerdi kucuk bir fasulye kadar demisti kalbini duymaya gitmemize 1 hafta kala dusti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…