- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
Seni cok iyi anliyorum insan sanki bosluktaymis gibi hissediyor tarifi yok anlami yok o durumun umarim en kisa zamanda guzel haberler veririzBen de bugün ikinci testimi yaptırdım malesef kimyasalmış değerim düşmüş. İlkinde daha çok üzülmüştüm şuan ne hissettiğimi bilmiyorum... İnşallah bir dahakine güzel sonuçlanır. Hepimiz güzel haberlerimizi veririz inşallah
Amin canım inşallahSeni cok iyi anliyorum insan sanki bosluktaymis gibi hissediyor tarifi yok anlami yok o durumun umarim en kisa zamanda guzel haberler veririz
Canım benimde ilkinde kimyasal oldu 8 ile başladı 11 e çıktı yine de umut ettim ama. Sonra düştü değer. Gerçekten çok zor tam bir yıl aradan sonra yine denedim bak cuma test günüm hayat devam ediyor vazgeçmek yokBen de bugün ikinci testimi yaptırdım malesef kimyasalmış değerim düşmüş. İlkinde daha çok üzülmüştüm şuan ne hissettiğimi bilmiyorum... İnşallah bir dahakine güzel sonuçlanır. Hepimiz güzel haberlerimizi veririz inşallah
Cok sagol cnm insallah bakalim yarini bekliyoruz kadercanım nolur kendini bu kadar üzme. hicbirsey senin sagligindan önemli değil. üzücü tecrubelerin olmuş ama allah ne derse o oluyor canim.insallah degerin yukselir,güzel haberlerini alırız.
Haklısın canım zaten bugün az bi yükseliş olsaydı gene umutlu ve stresli bekleyiş devam edecekti belki de hemen sonuçlanması hayrıma oldu.İnşallah cuma günü güzel haberi verirsin bize hepberaber sevinirizCanım benimde ilkinde kimyasal oldu 8 ile başladı 11 e çıktı yine de umut ettim ama. Sonra düştü değer. Gerçekten çok zor tam bir yıl aradan sonra yine denedim bak cuma test günüm hayat devam ediyor vazgeçmek yok
Aynen canım vazgeçmek yok bizler birbirimizi en iyi anlayan arkadaşlar olarak dertlesiriz seviniriz hersey nasip kader.Haklısın canım zaten bugün az bi yükseliş olsaydı gene umutlu ve stresli bekleyiş devam edecekti belki de hemen sonuçlanması hayrıma oldu.İnşallah cuma günü güzel haberi verirsin bize hepberaber sevinirizAh keşke tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden olsa ama olmazsa da Allah nasip ederse tekrar denemeyi düşünüyorum iyi ki varsınız ... Keşke bu şekilde olmasaydı ama birbirini anlayınca insan herşey daha kolay atlatılıyor
Hayırlı haberlerini bekliyoruz cnmmmCanım benimde ilkinde kimyasal oldu 8 ile başladı 11 e çıktı yine de umut ettim ama. Sonra düştü değer. Gerçekten çok zor tam bir yıl aradan sonra yine denedim bak cuma test günüm hayat devam ediyor vazgeçmek yok
Benimde aynı soru kafama takılıyordu canım doktoruma da sormuştum senin protokolünde bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi gerçi sonuç istediğim gibi olmadı ama neyse ... Ama başka doktora giden aynı anda tedaviye başladığım bir arkadaşım hem bant kullandı hem vajinal jel kullandı hem estrofem hap kullandı hem de günaşırı iğnesini vuruldu. Şuan çok şükür hamileKızlar ben bugün Dr.umla görüşmeye gittim Ocak'ta tekrar deneyecegiz
Bide aklıma takılan o soruyu sordum transfer öncesi ve sonrasından herkes progestan di herhalde o iğneyi kullanıyor ben neden o iğneden kullanmadım dedim
Bana o eski usül dedi kullandığın sabah akşam vaginal jel aynı görevi görüyor zaten dedi.biraz olsun rahatladım hep diyordum belki iğne ile daha iyi tutunurdu
Öyle aşırı bir ağrı olmamıştı benim. O yüzden yanlış bilgi vermek istemem canım. İnşallah bebişin tutunma ağrısıdır oKizlar ayaga kalkinca kasik agrilarim var cok iki gundur bacagim da anlamadim siz öyle bisey olmusmuydu
Neyse olan oldu sonuç zaten negatif ilk tecrübe deneyim oldu ama 2.sinde Allah nasip ederse didik didik edicemBenimde aynı soru kafama takılıyordu canım doktoruma da sormuştum senin protokolünde bir sıkıntı yok herşey yolunda dedi gerçi sonuç istediğim gibi olmadı ama neyse ... Ama başka doktora giden aynı anda tedaviye başladığım bir arkadaşım hem bant kullandı hem vajinal jel kullandı hem estrofem hap kullandı hem de günaşırı iğnesini vuruldu. Şuan çok şükür hamileAcaba bizim protokolde mi bir eksiklik vardı bilemedim
Hayir olsun insllah ya haz ve agrim var iki gündur korkuyorum artikÖyle aşırı bir ağrı olmamıştı benim. O yüzden yanlış bilgi vermek istemem canım. İnşallah bebişin tutunma ağrısıdır o
Malesef bir yere kadar sorgulayabiliyoruz. Sonra da acaba öyle olsa daha mı iyi olurdular vs... Maddi manevi emek var sonuçta. Sen nerde tedavi görüyordun?Neyse olan oldu sonuç zaten negatif ilk tecrübe deneyim oldu ama 2.sinde Allah nasip ederse didik didik edicem
Gerçi onlardan iyi bilemeyiz işlerinin ehli insanlar ama yine bi yanim ciz ediyor
Çok sıkma kendini demek istiyorum ama bu cümlenin ne kadar anlamsız olduğunu biliyorum. Ben de iki gündür kendimi kasmaktan boynum ve sırtım ağrıyor sanırım sinir sıkışması olduHayir olsun insllah ya haz ve agrim var iki gündur korkuyorum artik
Acıbadem Fulya hastanesindeyimMalesef bir yere kadar sorgulayabiliyoruz. Sonra da acaba öyle olsa daha mı iyi olurdular vs... Maddi manevi emek var sonuçta. Sen nerde tedavi görüyordun?
kanamaylamı düşük yaptın canım bendede aynısı olmuştu 7+3 de kanamayla düşük yaptım dış gebelikmi diye sordum benim 13.günki değerim 558 di ondan sordum canım yanlış anlamaHayir canm normal gebelikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?