EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

İnşallah bu sefer içine doğan güzel şeyler gerçekleşir

Belki strestendir. İnşallah korunmadıysanız bebiştir bazılarının öyle oluyormuş ya çok duydum "bizim bir tanıdık var o ay tüp bebeğe gidiceklerdi ama hamile olduğunu öğrendi" Benim öyle olamadı kist vs muhabbetinden korunduk hep.inşallah sizin öyledir

evet canım aynen öyle herşey allah tan çok güzel yazmıssın bu düşük korkusu çok kötü gerçekten ben şimdi transfere gidecem tutmama korkusunda çok tutup düşecek korkusu var ufff ama ne yapabiliriz hiç bişey hayırlısı buymuş diyip allaha dua etmek

ve inşallah 9 kasım da kocaman büyük harflerle pozitif yazarsın

inşş canım inşşş..tüm dualarım o yönde..hepimiz için de..
sen de mi izmire gidiyorsun canım?
Aminnn. İzmir deyim ben.Senin doktorun kim canım?

Günaydin kizlarr ben kan vermeye gidiyorum öglene dogru belli olcak sonuc insallah hayirisi olur dua edin benim icin kizlar sonucu yazarim
İnşallah güzel sonucunu yazarsın hayırlısı olsun canım
Canm israel aruh orada mi suan en son orada diye duymustum
Şimdi internetten baktım İrenbe yle çalışıyormuş canım

Günaydın kızlar 8.gunde yine beraberiz artık delirme moduna yaklastim sanki arada kasiklarda batma var okadar bakalım perşembe akşam kan verebilirim bir saniye de hayat değişebilir allahim kimseye acı yasatmasin

Aminnn. İzmir deyim ben.Senin doktorun kim canım?

İnşallah güzel sonucunu yazarsın hayırlısı olsun canım

Şimdi internetten baktım İrenbe yle çalışıyormuş canım
Yeni tedavimde ona gitsem mi gitmesem mi kendi doktorumu biraksam mi bilemiyorum kafamda deli sorular

Yeni tedavimde ona gitsem mi gitmesem mi kendi doktorumu biraksam mi bilemiyorum kafamda deli sorular
Sordum mu hatırlamıyorum ama doktorun kimdi canım? Ya bende değiştirmek istiyorum İsrael Bey de var aklımda ama karar veremiyorum

Sordum mu hatırlamıyorum ama doktorun kimdi canım? Ya bende değiştirmek istiyorum İsrael Bey de var aklımda ama karar veremiyorum
Kent hastanesi dilek hanim cok memnunum cok pozitif ilgili alakali ama ilk tedavimi olurken benimle birlikte olanlarin cogunu negatif sonuc aldi o yuzden kafam karisik ama basarili bir doktor

Kent hastanesi dilek hanim cok memnunum cok pozitif ilgili alakali ama ilk tedavimi olurken benimle birlikte olanlarin cogunu negatif sonuc aldi o yuzden kafam karisik ama basarili bir doktor
Ben çikolata kisti ameliyatımı orda olmuştum. Ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla deneyin dedi doktorum. Olmadı tabii... Tam Kent in tüp bebeğine yönlendirecekti doktorum hakkında pek ii şeyler duymayınca hastaneyi bıraktık. Acaba devam etseydik orda olur muydu bilemiyorum. Herşeyin hayırlısı.

Hmm esimin kuzeni hep orada tedavi gordu dogum yapti falan tup denemeside cok oldu gorumcemde orada dogum yapti kisacasi en ufak rahatsizligimizda oraya gidiyoruz kotu birsey duymadim gormedim ama biraz tuzlu bir hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…