- 31 Ağustos 2015
- 693
- 624
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
Benim İrenbe den Cemal Posacı doktorumAcıbadem Fulya hastanesindeyim
Dr.um Faruk Buyru
Siz
İnşallah bu sefer içine doğan güzel şeyler gerçekleşirkızlar olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan...ama yine de insan üzülüp hayata küsebiliyor o an...o sonucu öğrendiğindeki hayal kırıklığı olumlu beklerken olumsuz olduğu adeta bi şok..bi anda boşluğa düşmek bunu 4 kez yaşadım..2 sin de zaten 2 günde bir beta hcg ye baktırıyordum ve önce ilerlerken sonra yavaş ilerleme sonrasında da düşüş sonra kanama...okadar zorki bunları yaşamak..
evet insanın aklında sürekli kaybetme korkusu olduğundan hep didikliyoruz acaba eksik bişey kullanıyrmuyuz die..herkes progestan iğneden bahsedince önce ben de tedirgin oldum ama doktoruma sormadım çünkü fazlasıyla kendisinin tedavisinden emindim..onlar bu işte ehiller..inanmak zorundayız..ve araştırdım vajinal jel zaten aynı görevi fazlasıyla görüyor..vajinal progestan kapsül kullanıyorum bi de..o da zaten tutunmayı sağlıyor..bu kadar ilaçla tutunmuyorsa zaten olmayacak demektir..herşey de vardır bi hayır inş..4 düşükten sonra ilk tüp bebek denemem ve 9 kasım günü buraya ne yazacağım bilmiyorum hiç..evet olumsuz olursa çok ağlayacağım bunu biliyorum..ama içimde bi his sanki herşey yolunda gidecek diyor bu sefer..gerçi diğerlerinde de öyle diyordu:))
Belki strestendir. İnşallah korunmadıysanız bebiştir bazılarının öyle oluyormuş ya çok duydum "bizim bir tanıdık var o ay tüp bebeğe gidiceklerdi ama hamile olduğunu öğrendi" Benim öyle olamadı kist vs muhabbetinden korunduk hep.inşallah sizin öyledirMerhaba arkadaşlar ben de 4. tüp bebeğimizi denicez ama dün adetim çok hafiften başlamıştı bugün de nerdeyse adetin son günüymüş gibi oldu hiç bişey anlamadım yarın da ilaçlara başlamak için hasteneye gidicektik şimdi napıcam bilmiyorum kafam karıştı... acaba sitres mi yaptım ondan mı böle oldu
Benim İrenbe den Cemal Posacı doktorum
inşş canım inşşş..tüm dualarım o yönde..hepimiz için de..İnşallah bu sefer içine doğan güzel şeyler gerçekleşir
Canm israel aruh orada mi suan en son orada diye duymustumBenim İrenbe den Cemal Posacı doktorum
evet canım aynen öyle herşey allah tan çok güzel yazmıssın bu düşük korkusu çok kötü gerçekten ben şimdi transfere gidecem tutmama korkusunda çok tutup düşecek korkusu var ufff ama ne yapabiliriz hiç bişey hayırlısı buymuş diyip allaha dua etmekkızlar olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan...ama yine de insan üzülüp hayata küsebiliyor o an...o sonucu öğrendiğindeki hayal kırıklığı olumlu beklerken olumsuz olduğu adeta bi şok..bi anda boşluğa düşmek bunu 4 kez yaşadım..2 sin de zaten 2 günde bir beta hcg ye baktırıyordum ve önce ilerlerken sonra yavaş ilerleme sonrasında da düşüş sonra kanama...okadar zorki bunları yaşamak..
evet insanın aklında sürekli kaybetme korkusu olduğundan hep didikliyoruz acaba eksik bişey kullanıyrmuyuz die..herkes progestan iğneden bahsedince önce ben de tedirgin oldum ama doktoruma sormadım çünkü fazlasıyla kendisinin tedavisinden emindim..onlar bu işte ehiller..inanmak zorundayız..ve araştırdım vajinal jel zaten aynı görevi fazlasıyla görüyor..vajinal progestan kapsül kullanıyorum bi de..o da zaten tutunmayı sağlıyor..bu kadar ilaçla tutunmuyorsa zaten olmayacak demektir..herşey de vardır bi hayır inş..4 düşükten sonra ilk tüp bebek denemem ve 9 kasım günü buraya ne yazacağım bilmiyorum hiç..evet olumsuz olursa çok ağlayacağım bunu biliyorum..ama içimde bi his sanki herşey yolunda gidecek diyor bu sefer..gerçi diğerlerinde de öyle diyordu:))
ve inşallah 9 kasım da kocaman büyük harflerle pozitif yazarsınkızlar olumlu ya da olumsuz sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan...ama yine de insan üzülüp hayata küsebiliyor o an...o sonucu öğrendiğindeki hayal kırıklığı olumlu beklerken olumsuz olduğu adeta bi şok..bi anda boşluğa düşmek bunu 4 kez yaşadım..2 sin de zaten 2 günde bir beta hcg ye baktırıyordum ve önce ilerlerken sonra yavaş ilerleme sonrasında da düşüş sonra kanama...okadar zorki bunları yaşamak..
inaşllah canım hadi hayırlısı sonucu yaz bekliyoruzGünaydin kizlarr ben kan vermeye gidiyorum öglene dogru belli olcak sonuc insallah hayirisi olur dua edin benim icin kizlar sonucu yazarim
İnşallah canim aminHayırlı haberlerini bekliyoruz cnmmm
Aminnn. İzmir deyim ben.Senin doktorun kim canım?inşş canım inşşş..tüm dualarım o yönde..hepimiz için de..
sen de mi izmire gidiyorsun canım?
İnşallah güzel sonucunu yazarsın hayırlısı olsun canımGünaydin kizlarr ben kan vermeye gidiyorum öglene dogru belli olcak sonuc insallah hayirisi olur dua edin benim icin kizlar sonucu yazarim
Şimdi internetten baktım İrenbe yle çalışıyormuş canımCanm israel aruh orada mi suan en son orada diye duymustum
Dualarim iz seninle kaçıncı gün bugunGünaydin kizlarr ben kan vermeye gidiyorum öglene dogru belli olcak sonuc insallah hayirisi olur dua edin benim icin kizlar sonucu yazarim
Yeni tedavimde ona gitsem mi gitmesem mi kendi doktorumu biraksam mi bilemiyorum kafamda deli sorularAminnn. İzmir deyim ben.Senin doktorun kim canım?
İnşallah güzel sonucunu yazarsın hayırlısı olsun canım
Şimdi internetten baktım İrenbe yle çalışıyormuş canım
Sordum mu hatırlamıyorum ama doktorun kimdi canım? Ya bende değiştirmek istiyorum İsrael Bey de var aklımda ama karar veremiyorumYeni tedavimde ona gitsem mi gitmesem mi kendi doktorumu biraksam mi bilemiyorum kafamda deli sorular
Kent hastanesi dilek hanim cok memnunum cok pozitif ilgili alakali ama ilk tedavimi olurken benimle birlikte olanlarin cogunu negatif sonuc aldi o yuzden kafam karisik ama basarili bir doktorSordum mu hatırlamıyorum ama doktorun kimdi canım? Ya bende değiştirmek istiyorum İsrael Bey de var aklımda ama karar veremiyorum
Ben çikolata kisti ameliyatımı orda olmuştum. Ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla deneyin dedi doktorum. Olmadı tabii... Tam Kent in tüp bebeğine yönlendirecekti doktorum hakkında pek ii şeyler duymayınca hastaneyi bıraktık. Acaba devam etseydik orda olur muydu bilemiyorum. Herşeyin hayırlısı.Kent hastanesi dilek hanim cok memnunum cok pozitif ilgili alakali ama ilk tedavimi olurken benimle birlikte olanlarin cogunu negatif sonuc aldi o yuzden kafam karisik ama basarili bir doktor
Hmm esimin kuzeni hep orada tedavi gordu dogum yapti falan tup denemeside cok oldu gorumcemde orada dogum yapti kisacasi en ufak rahatsizligimizda oraya gidiyoruz kotu birsey duymadim gormedim ama biraz tuzlu bir hastaneBen çikolata kisti ameliyatımı orda olmuştum. Ameliyattan sonra 6 ay doğal yolla deneyin dedi doktorum. Olmadı tabii... Tam Kent in tüp bebeğine yönlendirecekti doktorum hakkında pek ii şeyler duymayınca hastaneyi bıraktık. Acaba devam etseydik orda olur muydu bilemiyorum. Herşeyin hayırlısı.
ayy aminnn canım inşşş :)İnşallah bu sefer içine doğan güzel şeyler gerçekleşir
canım çok heyecanlandım ben dee şimdi bak...hadi hayırlı haberler olsun inşşş..Günaydin kizlarr ben kan vermeye gidiyorum öglene dogru belli olcak sonuc insallah hayirisi olur dua edin benim icin kizlar sonucu yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?