EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

evet yaa al benden de okadar..tutmasından fazla devam edecek mi ne zamana kadar sürecek die insan korkuyor..dün anneme diyorum kii neden bu hamilelik 9 ay da 1 ay değil..1 ayda bebek hemen gelişip büyüse doğsa 9 ay bu korkuyla nasıl geçer bizler için bilemiyorum hiç..hayırlısı

Keske dedigin gibi olsa ya :) neden bizlerde bu dusuk korkusu neden diger normal hamilelerde yok sinir oluyorum resmen

Keske dedigin gibi olsa ya :) neden bizlerde bu dusuk korkusu neden diger normal hamilelerde yok sinir oluyorum resmen
milletin 9 ayı ne yaparsa yapsın düşmüo sağlıklı geçio şaşıp kalıyorum bende..
hadi benim şimdiye kadar 4 ü de kromozomdan dolayı düştü ve öldü..bunu böyle öğrendik..ee şimdi sağlıklı olanı tüp bebekle bulundu o koyuldu..hani sanki şimdi de herşey yolunda gitmezse iyice çıkmaza giriceğimi hissediyorum( yani daha ne yapmalıyım die çaresizce düşüncem yoksa(

Günaydın kızlar 8.gunde yine beraberiz artık delirme moduna yaklastim sanki arada kasiklarda batma var okadar bakalım perşembe akşam kan verebilirim bir saniye de hayat değişebilir allahim kimseye acı yasatmasin
Ayy benim de 6. Günüm Canım hiç ye belirti yok bu sabah bi dol kasıkta hafif bir batma oldu o kadar ben cumaya test yapayım diyorum sen be zaman yapacaksın

Ayy benim de 6. Günüm Canım hiç ye belirti yok bu sabah bi dol kasıkta hafif bir batma oldu o kadar ben cumaya test yapayım diyorum sen be zaman yapacaksın
canım benim de 6. günüm...benim ufak ufak batmalar oluyor arada da gece yatarken adet sancısı gibi kasık ağrısı hissediyrm bazen..ama nedense belirti aramıyorum...çünkü bu vakitler de hamilelik belirtisi için çok erken bence..sonucu öğrendiğimiz de bile daha 4 haftalık hamile olucaz çok küçükler bişey hissetmemek de çok normal yani ben pazartesiye kadar sabredicem..tam 12.günde bakıcam değerime..öncesine gerek yok..az çıkıcak çıkarsa sonuçta yine yaptırıcaz artıcak mı die :)

keşke 1 ay olsa yaa

diğer hamilelerde neden olsun düşsün yenisini yapar 1 akşamda biz öylemi ne kadar uğraşıyoruz
inş vardır Rabbimin bir bildiği..kimine göre kolay ve çocuğunun kıymetini bilmez
bize göre de ne kadar zor ve uzak ulaşılmaz geliyor okadar değerli olacak evlatlarımız bizim için inşş
ve en çok da şuna dua ediyorum inş bu acılar bu üzüntüler bu gözyaşları günahlarımıza kefaret olur öbür dünyada

kızlar benimde ilkinde hep batmalar olmuştu sanki iğne batırıp çıkarırdılar ve pozitifti bence oda bi belirti olabilir yani
benim oturduğum yerden bile batıo bazen..sanki bazen iğne girio çıkıo hafif kısa kısa şeyler ama sürekli hissettiro kendini..acaba büyüo mu içimiz de onun kasılmaları mı ki :)

Ben dayanamam ya 9. Gün yaparım en azından var mı yok mu öğreneyim ya:))

Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine hayırlısıyla başladım. Puregon iğne yapiyorum Kendime . Bugün ultrason kontrolum vardı yumurtalara bakicakti doktor. Yumurtayla beraber kist olmuş bende kocaman..cok korkuyorum nasil olucak böyle inşallah sorun olmaz hamile kalirim inşallah. .dua edin ne olur..Emeklerimiz hayallerimiz inşallah bosa gitmez hayırlısıyla
.

Kizlar kani verdim geldim bi saat sonra aricam ins ama ordaki hemsire kizla klnusdum sonradan cikcan kan saglikli olmuyormus yükselmemesi senin icin daha hayirli olur dedi seviniyimi üzüliyimi bilememdim

Kizlar kani verdim geldim bi saat sonra aricam ins ama ordaki hemsire kizla klnusdum sonradan cikcan kan saglikli olmuyormus yükselmemesi senin icin daha hayirli olur dedi seviniyimi üzüliyimi bilememdim
ayy canım valla nasıl heyecanlandım okudukça adım adım...inşş hayrlısı hiç bişeyden tedirgin olma hele bi sonuç gelsn..

arkadaşım hayırlı olsun inş senin için de...güzel haberler alırız inş senden de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…