- 16 Ekim 2015
- 392
- 258
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
evet yaa al benden de okadar..tutmasından fazla devam edecek mi ne zamana kadar sürecek die insan korkuyor..dün anneme diyorum kii neden bu hamilelik 9 ay da 1 ay değil..1 ayda bebek hemen gelişip büyüse doğsaevet canım aynen öyle herşey allah tan çok güzel yazmıssın bu düşük korkusu çok kötü gerçekten ben şimdi transfere gidecem tutmama korkusunda çok tutup düşecek korkusu var ufff ama ne yapabiliriz hiç bişey hayırlısı buymuş diyip allaha dua etmek
Keske dedigin gibi olsa ya :) neden bizlerde bu dusuk korkusu neden diger normal hamilelerde yok sinir oluyorum resmenevet yaa al benden de okadar..tutmasından fazla devam edecek mi ne zamana kadar sürecek die insan korkuyor..dün anneme diyorum kii neden bu hamilelik 9 ay da 1 ay değil..1 ayda bebek hemen gelişip büyüse doğsa9 ay bu korkuyla nasıl geçer bizler için bilemiyorum hiç..hayırlısı
aminnnnnn inşşş güzelimm inşş..ve inşallah 9 kasım da kocaman büyük harflerle pozitif yazarsın
milletin 9 ayı ne yaparsa yapsın düşmüo sağlıklı geçio şaşıp kalıyorum bende..Keske dedigin gibi olsa ya :) neden bizlerde bu dusuk korkusu neden diger normal hamilelerde yok sinir oluyorum resmen
Ayy benim de 6. Günüm Canım hiç ye belirti yok bu sabah bi dol kasıkta hafif bir batma oldu o kadar ben cumaya test yapayım diyorum sen be zaman yapacaksınGünaydın kızlar 8.gunde yine beraberiz artık delirme moduna yaklastim sanki arada kasiklarda batma var okadar bakalım perşembe akşam kan verebilirim bir saniye de hayat değişebilir allahim kimseye acı yasatmasin
canım benim de 6. günüm...benim ufak ufak batmalar oluyor arada da gece yatarken adet sancısı gibi kasık ağrısı hissediyrm bazen..ama nedense belirti aramıyorum...çünkü bu vakitler de hamilelik belirtisi için çok erken bence..sonucu öğrendiğimiz de bile daha 4 haftalık hamile olucaz çok küçükler bişey hissetmemek de çok normal yaniAyy benim de 6. Günüm Canım hiç ye belirti yok bu sabah bi dol kasıkta hafif bir batma oldu o kadar ben cumaya test yapayım diyorum sen be zaman yapacaksın
evet yaa al benden de okadar..tutmasından fazla devam edecek mi ne zamana kadar sürecek die insan korkuyor..dün anneme diyorum kii neden bu hamilelik 9 ay da 1 ay değil..1 ayda bebek hemen gelişip büyüse doğsa9 ay bu korkuyla nasıl geçer bizler için bilemiyorum hiç..hayırlısı
diğer hamilelerde neden olsun düşsün yenisini yapar 1 akşamda biz öylemi ne kadar uğraşıyoruzKeske dedigin gibi olsa ya :) neden bizlerde bu dusuk korkusu neden diger normal hamilelerde yok sinir oluyorum resmen
inş vardır Rabbimin bir bildiği..kimine göre kolay ve çocuğunun kıymetini bilmezdiğer hamilelerde neden olsun düşsün yenisini yapar 1 akşamda biz öylemi ne kadar uğraşıyoruz
benim oturduğum yerden bile batıo bazen..sanki bazen iğne girio çıkıo hafif kısa kısa şeyler ama sürekli hissettiro kendini..acaba büyüo mu içimiz de onun kasılmaları mı ki :)kızlar benimde ilkinde hep batmalar olmuştu sanki iğne batırıp çıkarırdılar ve pozitifti bence oda bi belirti olabilir yani
Canım bende perşembe aksami yapayım diom kan testini benimde arada sol kasık batioAyy benim de 6. Günüm Canım hiç ye belirti yok bu sabah bi dol kasıkta hafif bir batma oldu o kadar ben cumaya test yapayım diyorum sen be zaman yapacaksın
Ben dayanamam ya 9. Gün yaparım en azından var mı yok mu öğreneyim ya:))canım benim de 6. günüm...benim ufak ufak batmalar oluyor arada da gece yatarken adet sancısı gibi kasık ağrısı hissediyrm bazen..ama nedense belirti aramıyorum...çünkü bu vakitler de hamilelik belirtisi için çok erken bence..sonucu öğrendiğimiz de bile daha 4 haftalık hamile olucaz çok küçükler bişey hissetmemek de çok normal yaniben pazartesiye kadar sabredicem..tam 12.günde bakıcam değerime..öncesine gerek yok..az çıkıcak çıkarsa sonuçta yine yaptırıcaz artıcak mı die :)
Ayy hadi hayırlısı iyi haberlerini bekliozzBiraz önce kan verdim iki buçuk gibi çıkacak sonuç pek umudum yok ama bekliyorum
ayy canım valla nasıl heyecanlandım okudukça adım adım...inşş hayrlısı hiç bişeyden tedirgin olma hele bi sonuç gelsn..Kizlar kani verdim geldim bi saat sonra aricam ins ama ordaki hemsire kizla klnusdum sonradan cikcan kan saglikli olmuyormus yükselmemesi senin icin daha hayirli olur dedi seviniyimi üzüliyimi bilememdim
arkadaşım hayırlı olsun inş senin için de...güzel haberler alırız inş senden de..Merhaba kızlar bende tüp bebek tedavisine hayırlısıyla başladım. Puregon iğne yapiyorum Kendime . Bugün ultrason kontrolum vardı yumurtalara bakicakti doktor. Yumurtayla beraber kist olmuş bende kocaman..cok korkuyorum nasil olucak böyle inşallah sorun olmaz hamile kalirim inşallah. .dua edin ne olur..Emeklerimiz hayallerimiz inşallah bosa gitmez hayırlısıyla
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?