EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
canım ben de çok tebrik ediyorum..harika bi duygu şuan yaşadığın..bundan sonra da inş değerlerin kat kat artar bebişin gelişir büyür kucağına alırsın hayırlısıyla...aminnn...
ilk hamileliğin mi canım?

Bende haberler cok iyi degil kizlar.ben erken davranip 9.gunumde tahlil yapmistim 12.54 cikmisti. bugun 11.gunum 14.66 cikti.doktorum bu yükselme cok ii degil dedi.igne vurulmaya devam c.tesi gunu tekrarliycaz testi. artık umudum kalmadi sanirim bazi seyler yolunda gitmiyor

canım benim moralini bozma ama doktorun da doğru söylüyor..benim de böyle olmuştu sonra gerilemişti normal hamileliklerim de..normalde 2 günde bir düzenli şekilde 2 katına çıkması gerekiyormuş..işte benim en krktuğum da bu zaten..değerin 10 dan yüksek çıkması değil sonra artmaması( bebek gelişmiyor..işte bu sebeplerden dolayı sizlerinde pgd yaptırmanız lazım..gelişimi bozuk olduğunu gösteriyor..embriyoların incelenmesi gerekiyor..

evet pgd yaptirmamiz gerek belkide.benim ilk tüp denememdi.hic hamile kalmadim bugune kdr,dusugum de yok diye pgdye gerek yok demisti doktorum.ama bu olumsuz sonuclanirsa (ki buyuk ihtimal oyle olucak ) diger 3 tane donmuş embriyolara yaptirmamiz şart oldu.ne dusunecegimi bilemiyorum kizlar..

Kizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra

Evet canım ilk ikisi hiç tutmamıştı inşallah sonuna kadar devam eder sevinmemiz bile yarım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…