- 22 Ocak 2013
- 404
- 183
- 103
- 39
- Konu Sahibi dermannuri
-
Tebrikler canim benimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kacinci gün testiydiKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Kızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Cnm tebrik ederim gözün aydın çok sevindim inşallah kucagimizdada goruruzKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Tebrikler cnm cok sevindimmmKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
tebrik ederim canimm cok sevindim:) allah saglikla kucagina almayi nasip etsin..Kızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
canım ben de çok tebrik ediyorum..harika bi duygu şuan yaşadığın..bundan sonra da inş değerlerin kat kat artar bebişin gelişir büyür kucağına alırsın hayırlısıyla...aminnn...Kızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
canım benim moralini bozma ama doktorun da doğru söylüyor..benim de böyle olmuştu sonra gerilemişti normal hamileliklerim de..normalde 2 günde bir düzenli şekilde 2 katına çıkması gerekiyormuş..işte benim en krktuğum da bu zaten..değerin 10 dan yüksek çıkması değil sonra artmamasıBende haberler cok iyi degil kizlar.ben erken davranip 9.gunumde tahlil yapmistim 12.54 cikmisti. bugun 11.gunum 14.66 cikti.doktorum bu yükselme cok ii degil dedi.igne vurulmaya devam c.tesi gunu tekrarliycaz testi. artık umudum kalmadi sanirim bazi seyler yolunda gitmiyor
evet pgd yaptirmamiz gerek belkide.benim ilk tüp denememdi.hic hamile kalmadim bugune kdr,dusugum de yok diye pgdye gerek yok demisti doktorum.ama bu olumsuz sonuclanirsa (ki buyuk ihtimal oyle olucakcanım benim moralini bozma ama doktorun da doğru söylüyor..benim de böyle olmuştu sonra gerilemişti normal hamileliklerim de..normalde 2 günde bir düzenli şekilde 2 katına çıkması gerekiyormuş..işte benim en krktuğum da bu zaten..değerin 10 dan yüksek çıkması değil sonra artmaması( bebek gelişmiyor..işte bu sebeplerden dolayı sizlerinde pgd yaptırmanız lazım..gelişimi bozuk olduğunu gösteriyor..embriyoların incelenmesi gerekiyor..
üzmemeye çalış cnm kendini..Kizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
Canimm superr hayırlısı olsun bugün test gunu muydu erken mi yaptın ayyy çok sevindim canimmmmKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Ayyyy çok sevindim Can'ım dua et bizlere bu mutlulukla kabul olur:)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlımKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
canım ben de çok tebrik ediyorum..harika bi duygu şuan yaşadığın..bundan sonra da inş değerlerin kat kat artar bebişin gelişir büyür kucağına alırsın hayırlısıyla...aminnn...
ilk hamileliğin mi canım?
En kısa zamanda nasip olsun canım inşallahKizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
Ayyyy çok sevindim Can'ım dua et bizlere bu mutlulukla kabul olur:)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım
gözün aydın maşallah sizeKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Canimm superr hayırlısı olsun bugün test gunu muydu erken mi yaptın ayyy çok sevindim canimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?