- 22 Ocak 2013
- 404
- 183
- 103
- 39
- Konu Sahibi dermannuri
-
Tebrikler canim benimm rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kacinci gün testiydi
canım hayırlısı olsun..zor bi durum ne desek teselli etmez..ama üzülme lütfenKizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
Ayy süper hayırlısı olsun benimde sol tarafta batma oluo gögusler acio bakalım cuma ama perşembe yaptırabilirim11. Günüm canım dün çok sancım oldu doktora sordum yapsam olur mu boşuna iğne olmak istemedim açıkçası olur dedi bende yaptırdım :)
evet canım bana da dua et nolurr...Ayyyy çok sevindim Can'ım dua et bizlere bu mutlulukla kabul olur:)) sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlım
aynı şeyler bende de var :))Ayy süper hayırlısı olsun benimde sol tarafta batma oluo gögusler acio bakalım cuma ama perşembe yaptırabilirim
Seni çok iyi anlıyorum çok zor canim ama dua etcez vazgeçmek yokKizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
Ayy süper hayırlısı olsun benimde sol tarafta batma oluo gögusler acio bakalım cuma ama perşembe yaptırabilirim
Kaçıncı gün senin canim ne zaman yapcan valla bazen dayanamiom bir de iştah acildi saat başı yemek oyyaynı şeyler bende de var :))
Superrr iki gün sonra tekrar vercen mi ilaçlar devammiBen yine olmadı diye gittim valla hiç ümidim yoku o kadar ağrıya olacak onlar dedi doktorum rahatladım artık 10 gün sonra kontrole gel dedi
inna ki şuan işyerindeyim tıkınıyorum hala..iğneler ilaçlar iyice hormon değişti iştah açıldı herhalde dedim kendimce:)) benim bugün 6.günüm kaldı 6 gün...Kaçıncı gün senin canim ne zaman yapcan valla bazen dayanamiom bir de iştah acildi saat başı yemek oyy
hadi niş güzel ilerler canım ama bence yine de perşembe de git kan ver ve 2 ye katlandığını gör sonra bekle ve doktora gidersin..Ben yine olmadı diye gittim valla hiç ümidim yoku o kadar ağrıya olacak onlar dedi doktorum rahatladım artık 10 gün sonra kontrole gel dedi
Bana 11.gunu test tarihi verdiler transferi saymazsak bugün 8 son iki ye doğru gidiom ama bazen vazgeçip vermesem kan diom iyice şaşırdım kendimi ama iştah superrrinna ki şuan işyerindeyim tıkınıyorum hala..iğneler ilaçlar iyice hormon değişti iştah açıldı herhalde dedim kendimce:)) benim bugün 6.günüm kaldı 6 gün...
benim transfer 29 ekim perşembeydi canım..transfer gününü de sayarsak haftaya pazartesi 9 kasım 12.gün oluyor..ama sabırlıyım beklicem:))Bana 11.gunu test tarihi verdiler transferi saymazsak bugün 8 son iki ye doğru gidiom ama bazen vazgeçip vermesem kan diom iyice şaşırdım kendimi ama iştah superrr
Benim 26 siydi 6 Kasım ama 5 Kasım aksami da verebilirim az bir zaman var arasindabenim transfer 29 ekim perşembeydi canım..transfer gününü de sayarsak haftaya pazartesi 9 kasım 12.gün oluyor..ama sabırlıyım beklicem:))
Canımmm çook sevindim inşallah Allah böyle güzel devam etmesini nasip etsinKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun benimde senin gibiydi dondurulmuşum da yok. Baştan başlıcaz herşeye... Vücudunu dinlendirmeden gene başlayabilirsin dedi mi doktorun?Kizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
evet senin de tam 12 gün sonra 6 kasım..yani 5 kasım da da verebilirsin...ben 8 kasım da veremiyrum çünkü pazara denk geliyor pazartesiyi mecbur beklicem cuma da çok erken 6 kasım yani benim için..Benim 26 siydi 6 Kasım ama 5 Kasım aksami da verebilirim az bir zaman var arasinda
Bazen diyoruz ya Zaman'ı var daha diye ama ikna olamıyoruz sanki kızıyorum kendime 9. Denemede hamile kalanlar var bak şeninde 3 ye oldu çok şükür belki benim de tutmuşturKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Saol canım ama hiç bi ihtimal vermiyorum. keşke keşke öle olsa... bu arda canım artık kader mi diim şans mı diim doktorum yurt dışına gitmiş zaten iptal oldu... herşeyin haırlısı... senin ne sıkıntın vardı canım ?Belki strestendir. İnşallah korunmadıysanız bebiştir bazılarının öyle oluyormuş ya çok duydum "bizim bir tanıdık var o ay tüp bebeğe gidiceklerdi ama hamile olduğunu öğrendi" Benim öyle olamadı kist vs muhabbetinden korunduk hep.inşallah sizin öyledir
Hay Allah ya... bunda da bir hayır vardır canım yıpratma kendini lütfen gerçi diyene bak ama :) Benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum ama yumurtanın kalitesini ve rezervini etkiliyebiliyormuş. Daha önce ilaç takviyesiyle denedik çatlatma sonrası ilişki vs. kimyasalla sonuçlandı. İlk tüp bebek denememde dün kimyAsalla sonuçlandı değerim düşmüş.Zaten tek embriyom vardı dondurulmuş da yok baştan başlıcal herşey...Saol canım ama hiç bi ihtimal vermiyorum. keşke keşke öle olsa... bu arda canım artık kader mi diim şans mı diim doktorum yurt dışına gitmiş zaten iptal oldu... herşeyin haırlısı... senin ne sıkıntın vardı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?