EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Inşallah yükselir canım şimdiden üzme kendini

Bazen diyoruz ya Zaman'ı var daha diye ama ikna olamıyoruz sanki kızıyorum kendime 9. Denemede hamile kalanlar var bak şeninde 3 ye oldu çok şükür belki benim de tutmuştur
Bazen diyoruz ya Zaman'ı var daha diye ama ikna olamıyoruz sanki kızıyorum kendime 9. Denemede hamile kalanlar var bak şeninde 3 ye oldu çok şükür belki benim de tutmuştur

Bizim burada sekizinci denemesinde oldu kadın yılmadı aldı çocuğunu ben 3 sene ara verdim kendimi hazır hissettiğim zaman tekrar deneyelim dedim inşallah seninde tutar canım sevinçliyim ama hala korkuyorum devam etmezse diye

inna ki şuan işyerindeyim tıkınıyorum hala..iğneler ilaçlar iyice hormon değişti iştah açıldı herhalde dedim kendimce:)) benim bugün 6.günüm kaldı 6 gün...
Benimde alti gun kaldi vala bugun kasiklarimda atma mi batma mi anlamadigim bisey var bi de bi agir sanki kasiklarimda ne tasiyosam

İnşallah devam edecek Can'ım ben inanıyorum tadını çıkar korkma ilk defa pozitif görmek bile süper bir duygu ama inşallah devam edecek sağlıklıma kucağına alırsın bebeğini:)))

Benimde alti gun kaldi vala bugun kasiklarimda atma mi batma mi anlamadigim bisey var bi de bi agir sanki kasiklarimda ne tasiyosam
Aynen canım bi benim karnım sürekli şiş göbek sürekli çıkık bazen taş gibi oluyor sanki lavaboya da çıktığım halde..ve sürekli geceleri bile lavaboya zor yetişiyrm sürekli idrar sorunum var..

evet senin de tam 12 gün sonra 6 kasım..yani 5 kasım da da verebilirsin...ben 8 kasım da veremiyrum çünkü pazara denk geliyor pazartesiyi mecbur beklicem cuma da çok erken 6 kasım yani benim için..
Pazar bakan yer yokmu canım zaman azalınca çok zor

Merhabalar.bende kasim ayinda ilk tup bebek denemem olucak kismetse.bu aksam besinci lucrinimi yapicam.uzun protokol uygulaniyor
.bende aranixa katildim.ilk mesajim

Merhabalar.bende kasim ayinda ilk tup bebek denemem olucak kismetse.bu aksam besinci lucrinimi yapicam.uzun protokol uygulaniyor
.bende aranixa katildim.ilk mesajim
Hoş geldin canım Allahım hayrlı güzel günler gösterir inş en kısa zamanda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…