- 22 Ocak 2013
- 404
- 183
- 103
- 39
- Konu Sahibi dermannuri
-
Demedi doktor sadece 10 gün sonra gel dedi ilaçlar devamSuperrr iki gün sonra tekrar vercen mi ilaçlar devammi
Kizlar bende malesef negatiff aslinda beliydi ama yine insan umud ediyor malesef dondurulmusda kalmadi hersey sil basdan baslicaz iki sonra
Bende haberler cok iyi degil kizlar.ben erken davranip 9.gunumde tahlil yapmistim 12.54 cikmisti. bugun 11.gunum 14.66 cikti.doktorum bu yükselme cok ii degil dedi.igne vurulmaya devam c.tesi gunu tekrarliycaz testi. artık umudum kalmadi sanirim bazi seyler yolunda gitmiyor
sgl cnm inşallahInşallah yükselir canım şimdiden üzme kendini
Bazen diyoruz ya Zaman'ı var daha diye ama ikna olamıyoruz sanki kızıyorum kendime 9. Denemede hamile kalanlar var bak şeninde 3 ye oldu çok şükür belki benim de tutmuştur
Bazen diyoruz ya Zaman'ı var daha diye ama ikna olamıyoruz sanki kızıyorum kendime 9. Denemede hamile kalanlar var bak şeninde 3 ye oldu çok şükür belki benim de tutmuştur
Benimde alti gun kaldi vala bugun kasiklarimda atma mi batma mi anlamadigim bisey var bi de bi agir sanki kasiklarimda ne tasiyosaminna ki şuan işyerindeyim tıkınıyorum hala..iğneler ilaçlar iyice hormon değişti iştah açıldı herhalde dedim kendimce:)) benim bugün 6.günüm kaldı 6 gün...
Teşekkürler canım amin inşallaharkadaşım hayırlı olsun inş senin için de...güzel haberler alırız inş senden de..
Ay hadi gözün aydın canım. Dikkat et kendine.Hangi doktor nerde?Kızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Amin inşallahBen sürekli dua ediyorum zaten bu işe düştüm düşeli allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah
İnşallah devam edecek Can'ım ben inanıyorum tadını çıkar korkma ilk defa pozitif görmek bile süper bir duygu ama inşallah devam edecek sağlıklıma kucağına alırsın bebeğini:)))Bizim burada sekizinci denemesinde oldu kadın yılmadı aldı çocuğunu ben 3 sene ara verdim kendimi hazır hissettiğim zaman tekrar deneyelim dedim inşallah seninde tutar canım sevinçliyim ama hala korkuyorum devam etmezse diye
Aynen canım bi benim karnım sürekli şiş göbek sürekli çıkık bazen taş gibi oluyor sanki lavaboya da çıktığım halde..ve sürekli geceleri bile lavaboya zor yetişiyrm sürekli idrar sorunum var..Benimde alti gun kaldi vala bugun kasiklarimda atma mi batma mi anlamadigim bisey var bi de bi agir sanki kasiklarimda ne tasiyosam
Pazar bakan yer yokmu canım zaman azalınca çok zorevet senin de tam 12 gün sonra 6 kasım..yani 5 kasım da da verebilirsin...ben 8 kasım da veremiyrum çünkü pazara denk geliyor pazartesiyi mecbur beklicem cuma da çok erken 6 kasım yani benim için..
Malesef yok canım özel hastaneler bile bakmıyorPazar bakan yer yokmu canım zaman azalınca çok zor
Hoş geldin canım Allahım hayrlı güzel günler gösterir inş en kısa zamanda..Merhabalar.bende kasim ayinda ilk tup bebek denemem olucak kismetse.bu aksam besinci lucrinimi yapicam.uzun protokol uygulaniyor
.bende aranixa katildim.ilk mesajim
Hoş geldin canım Allahım hayrlı güzel günler gösterir inş en kısa zamanda..
Hosbulduk.Allah razi olsun arkadasim.dualarinizda unutmayin ins.Hoş geldin canım Allahım hayrlı güzel günler gösterir inş en kısa zamanda..
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaAllahKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Sağol canım Florence Nightingale de yaptırdım Alper Şişmanoğlu doktorumAy hadi gözün aydın canım. Dikkat et kendine.Hangi doktor nerde?
Hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
Masallahhh.saglikli sihatli imanli kuranli kucaginiza alin insallah.darisi basima ins.Sağol canım Florence Nightingale de yaptırdım Alper Şişmanoğlu doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?