- 24 Ağustos 2013
- 1.239
- 691
- 108
- Konu Sahibi dermannuri
-
Valla ben gece baktircam inşaallah persembeMalesef yok canım özel hastaneler bile bakmıyor(
Hoşgeldin hayırlısı olsun insallahMerhabalar.bende kasim ayinda ilk tup bebek denemem olucak kismetse.bu aksam besinci lucrinimi yapicam.uzun protokol uygulaniyor
.bende aranixa katildim.ilk mesajim
Allah razi olsun arkadasim.insallah.Hoşgeldin hayırlısı olsun insallah
Masallahhh.saglikli sihatli imanli kuranli kucaginiza alin insallah.darisi basima ins.
Kizlarr oncelikle pozitif sonuc alan arkadaslari cok cok tebrik ederim,olumsuz sinuclanan arkadaslara ise sadece sabir diliyorum insallah en kisa zamanda onlarda mucizelerine kavusur.
Benim dun kontrol gunumdu keseleri gorduk cok sukur hemde iki tane kalp atislarini da duyduk Allahh isteyen herkeze bu muhtesem duyguyu yasatsin insallahh
Cok tesekkur ederim.Transfer sonrasi 9.gun 190, 12.gun 759 14.gun 1500 du canimHayırlı olsun canım tahlil sonucun kaç çıkmıştı birde transferden sonra kaçıncı günündü
AminnnSağol canım teşekkür ederim isteyen herkese versin rabbim aratmasın
Hayirlisi olsun canim cok sevindim karindan ki bakılıyor artık benimde yarın 9.gunumKizlarr oncelikle pozitif sonuc alan arkadaslari cok cok tebrik ederim,olumsuz sinuclanan arkadaslara ise sadece sabir diliyorum insallah en kisa zamanda onlarda mucizelerine kavusur.
Benim dun kontrol gunumdu keseleri gorduk cok sukur hemde iki tane kalp atislarini da duyduk Allahh isteyen herkeze bu muhtesem duyguyu yasatsin insallahh
Hayırlı olsun canım allah sagsalim kucağına alırsın inşallahKızlar şükürler olsun 109 çıktı doktorum süper dedi oldu bu sefer inanamıyorum
Ay canım ne güzel hemde ikiz kalp atislarinida duydun allahin izniyle saglamim doğurur kucağına alırsın inşallahKizlarr oncelikle pozitif sonuc alan arkadaslari cok cok tebrik ederim,olumsuz sinuclanan arkadaslara ise sadece sabir diliyorum insallah en kisa zamanda onlarda mucizelerine kavusur.
14.gun kan testi 1500u gectikten sonra vm12 gun sonrasi icin randevu vermistiHayirlisi olsun canim cok sevindim karindan ki bakılıyor artık benimde yarın 9.gunum
Insallah canimm cok sagolunAy canım ne güzel hemde ikiz kalp atislarinida duydun allahin izniyle saglamim doğurur kucağına alırsın inşallah
Merak ettiğim birsey var size kaç embriyo yerlesturilfi14.gun kan testi 1500u gectikten sonra vm12 gun sonrasi icin randevu vermisti
Insallah canimm cok sagolun
Yok canim vajinal ultrason ile bakti bana.insallah sende guzel haberler verirsin bizeHayirlisi olsun canim cok sevindim karindan ki bakılıyor artık benimde yarın 9.gunum
İnşallah canim ama korkuom epey sonuca da ermek istiom yarın 9.gun bakalaimYok canim vajinal ultrason ile bakti bana.insallah sende guzel haberler verirsin bize
İdrar yapmismiydin canimYok canim vajinal ultrason ile bakti bana.insallah sende guzel haberler verirsin bize
2 embriyo transfer edilmistiMerak ettiğim birsey var size kaç embriyo yerlesturilfi
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım kaç zamandır deniyorsunuz kaç yaşındasın acaba2 embriyo transfer edilmisti
3.denememizdi daha onceki 2 seferde de tutmamisti benim yumurtaliklarim polikistik.bu arada 30 yasindayimAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah canım kaç zamandır deniyorsunuz kaç yaşındasın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?