- Konu Sahibi dermannuri
-
allah cocuklarini saglikla kucağına almayi nasip etsin:)Kizlarr oncelikle pozitif sonuc alan arkadaslari cok cok tebrik ederim,olumsuz sinuclanan arkadaslara ise sadece sabir diliyorum insallah en kisa zamanda onlarda mucizelerine kavusur.
Benim dun kontrol gunumdu keseleri gorduk cok sukur hemde iki tane kalp atislarini da duyduk Allahh isteyen herkeze bu muhtesem duyguyu yasatsin insallahh
Sıkısık olmak gerekmiyor canim ben karindan bakilacak sandigim icin idrara cikmistim daha oncesindeİdrar yapmismiydin canim
Yok canım onu demiom idrar testi yaptin mi kasık ağrısı üşüme göğüs acısı belirti varmiydiSıkısık olmak gerekmiyor canim ben karindan bakilacak sandigim icin idrara cikmistim daha oncesinde
Kaç yıllık evlisinir bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kürtajım var ağustosta aşılama olmuştum haxiran da tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım o da kürtaj la sonuçlandı şimdi ise çatlatma iğnesi sonrasi bekliyorum tüp bebek ya da aşılama düşünüyorum cm canım bu arada eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sperm hareketligi azdı o yüzden soruyorum bu kadar çok kusura bakma3.denememizdi daha onceki 2 seferde de tutmamisti benim yumurtaliklarim polikistik.bu arada 30 yasindayim
aynen canım ya üzülmemeye çalışıyorum vardır bunda da bir hayır ...Olsun canım benim canın sağ olsun.. ben kimyasal gebelik bile yaşıyamadım daha hiç hamile kalamadım :) olumlu tarafından bak sen kalmışsın bi daha kalırsın bu sefer kucagına alırsın inşallah :) tekrar ne zaman başlıycaksınız tedaviye ?Hay Allah ya... bunda da bir hayır vardır canım yıpratma kendini lütfen gerçi diyene bak ama :) Benim çikolata kistim vardı ameliyat oldum ama yumurtanın kalitesini ve rezervini etkiliyebiliyormuş. Daha önce ilaç takviyesiyle denedik çatlatma sonrası ilişki vs. kimyasalla sonuçlandı. İlk tüp bebek denememde dün kimyAsalla sonuçlandı değerim düşmüş.Zaten tek embriyom vardı dondurulmuş da yok baştan başlıcal herşey...
canım vaikoselden ameliyat olmuş esşin ama hareket %10 un altındaysa ameliyat bir işe yaramıyor benim eşim aralıkta 2 senesi bitecek ameliyat olalı çok az bi değişiklik oldu ve tüp bebek yaptırdık yani ameliyata pek ümit bağlamaKaç yıllık evlisinir bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kürtajım var ağustosta aşılama olmuştum haxiran da tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım o da kürtaj la sonuçlandı şimdi ise çatlatma iğnesi sonrasi bekliyorum tüp bebek ya da aşılama düşünüyorum cm canım bu arada eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sperm hareketligi azdı o yüzden soruyorum bu kadar çok kusura bakma
Amin canım hepimiz inşallah, sağlıklı sağlıklı miniklerimiz olsunaynen canım ya üzülmemeye çalışıyorum vardır bunda da bir hayır ...Olsun canım benim canın sağ olsun.. ben kimyasal gebelik bile yaşıyamadım daha hiç hamile kalamadım :) olumlu tarafından bak sen kalmışsın bi daha kalırsın bu sefer kucagına alırsın inşallah :) tekrar ne zaman başlıycaksınız tedaviye ?
canım vaikoselden ameliyat olmuş esşin ama hareket %10 un altındaysa ameliyat bir işe yaramıyor benim eşim aralıkta 2 senesi bitecek ameliyat olalı çok az bi değişiklik oldu ve tüp bebek yaptırdık yani ameliyata pek ümit bağlama
İdrar yapmismiydin canim
arkadaşım aramıza hoş geldin..herkes bişeyler yaşıyor bu hayatta..ya annesiyle babasıyla ya eşiyle ya evladıyla ya evliliğiyle...herşey sabır inş..sabrın sonu selamet..inş bu evliliğinle herşey yolundadır..yuva kurmak kolay değil..ama çok şükür ki anneymişsin bir evladın var..tabi şimdi eşin de bir bebek sahip olmak istiyordur muhtemelen..ama sıkıntı stres yapma bi sorununuz yoksa elbet olacaktır inş..16 yaşında genç bi kızın varmış..30 yaşındayım ben daha elde var sıfırmerhaba arkadaşlar ben aslında eski üyeyim uzun süredir giremiyordum şifremi unuttum şimdi yeniden kayıt oldum başımdan geçenler kısaca şöyle
bu ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden bir kızım var 16 yaşında ama nedense 6 yıldur olmuyor dr gittim herşey normal ama olmuyo iki kez özelde aşılama geçirdim olmadı 3 kez kimyasal geçirdim geçen sene tüp bebek yapmaya karar verdik herşey konuşuldu testler yapıldı gün alındı adet bekliyorum fakat hamile çıktım malesef 9 fahtada kürtaj oldum kalp atışı olmadı sonrası ege üniversitesine başladım yeni kanundan faydalanarak onlarda özeldeki aşılamayı saymadan bana yine 2 aşılama yaptılar tutmadı tabiki şimdi tüpe geçtik allahın izniyle 20 kasımda ilk iğnemi vuracağım uzun protokol uyguluyorlar rabbim sizleri okudukça banada ümilenme oluyor herkesin yardımcısı olsun rabbim inşallah bu sayfadaki herkes güzel haberler verir benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Yok canim ne kusuru 5 yillik evliyim ben yaklasik 4 yildirda ugrasiyoruz ve birtek seyi cok iyi anladim Allah ne zman ol derse bu is ozaman oluyo bol bol dua etmekten baska yapabileceklerimiz cok kisitli bu yuzden sende icini rahat tut lutfen insallah en kisa surede guzel haberlerini alalimKaç yıllık evlisinir bende 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim bir kürtajım var ağustosta aşılama olmuştum haxiran da tutmadı sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım o da kürtaj la sonuçlandı şimdi ise çatlatma iğnesi sonrasi bekliyorum tüp bebek ya da aşılama düşünüyorum cm canım bu arada eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sperm hareketligi azdı o yüzden soruyorum bu kadar çok kusura bakma
ohss nedir canım? benim de bugün transferimin 7.günü..ve sürekli karnım şişiyorB
Benim ohss durumum vardi bu yuzden transfer sonrasi 7.gun inanilmaz sismeye basladim ve hastaneye gittim doktorum yatis verdi ve o gun kanda bakildi yani idrrada bakmaya firsat olmadi ohss nedeniyle
tedavin hayırlı olsun canım amin inaşallah hepimiz mutlu haber alırızmerhaba arkadaşlar ben aslında eski üyeyim uzun süredir giremiyordum şifremi unuttum şimdi yeniden kayıt oldum başımdan geçenler kısaca şöyle
bu ikinci evliliğim daha önceki evliliğimden bir kızım var 16 yaşında ama nedense 6 yıldur olmuyor dr gittim herşey normal ama olmuyo iki kez özelde aşılama geçirdim olmadı 3 kez kimyasal geçirdim geçen sene tüp bebek yapmaya karar verdik herşey konuşuldu testler yapıldı gün alındı adet bekliyorum fakat hamile çıktım malesef 9 fahtada kürtaj oldum kalp atışı olmadı sonrası ege üniversitesine başladım yeni kanundan faydalanarak onlarda özeldeki aşılamayı saymadan bana yine 2 aşılama yaptılar tutmadı tabiki şimdi tüpe geçtik allahın izniyle 20 kasımda ilk iğnemi vuracağım uzun protokol uyguluyorlar rabbim sizleri okudukça banada ümilenme oluyor herkesin yardımcısı olsun rabbim inşallah bu sayfadaki herkes güzel haberler verir benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
benim değerimde yüksekti ama 4000 küsür dü şişmedim opu dan sonra doktor 2 tane litrlik serum taktırdı şişmesin diye size ole bişey etmedilermiB
Benim ohss durumum vardi bu yuzden transfer sonrasi 7.gun inanilmaz sismeye basladim ve hastaneye gittim doktorum yatis verdi ve o gun kanda bakildi yani idrrada bakmaya firsat olmadi ohss nedeniyle
sen de haklısın canım inşş nasip olur..bazen diyorum Allahım bi evladım olsun başka bişey istemicem diye..annem diyor kızım yanlış dua ediyorsun öyle olunca belki 2.sini isticeksin bu sefer yine üzülceksin diyor..o yüzden Rabbimden herşeyin hayırlısını istemek lazım..Hepinize tesekkur ederim evet hic evladi olmayanlara gore iyi gibi gorunuyorum ama yasamayan bilemez kizim kardes esim hakli olarak cocuk istiyor tabiki bende rabbim herkese nasip etsin
benim değerimde yüksekti ama 4000 küsür dü şişmedim opu dan sonra doktor 2 tane litrlik serum taktırdı şişmesin diye size ole bişey etmedilermi
Canim genelde yumurta toplanmasindan sonra olusan bi durum ama yumurta tooplandiktan sonra ilaclarla bir sekilde kontrol altina alibabiliyor transferden sonra ilac alamadigimiz icin gebelikte olusursa yeniden olusuyor.karinda sislik,nefes darligi sikayetleriyle ortaya cikiyo karin bolgesinde pritein bakimindan zengin bir sivi olusuyo cok agir vakalarda bu suyu karin bolgesinden cekiyorlar.orta duzeydeyse zamanla gecmesi bekleniyor.ohss nedir canım? benim de bugün transferimin 7.günü..ve sürekli karnım şişiyor
benim ertelenmişti transferim 2 ay ondan gebelik olmadığı için şişmedim herhaldeOpudan sonra sıkınti yasamadim ilaclardan dolayi ama gebelik olusursa yeniden nukseder bu durum sismeye baslarsin demisti doktorum oylede oldu sonrasinda 2 gun serum tedavisi gordum ama oda pek ise yaramadi eve gelip bol su icerek 3 haftada baya hafifledi ama son kontrolde hala tek tarafta sivi birikintisi oldunu soyledi oda zamanla gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?