EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

clexan iğne
Folbiol
Decavit pronotal
Estrofem sabah 4 akşam 4
Progestan iğne
Ya bana jel verdi geçen seferki gibi crınone sevmiyorum onu hakkaten estroffem fazla kullanıyorsun rahim zarın incemiydiki ben 3 tane kullanıyorum birde bana kortizon veriyor bakıyorum kimseye vermiyor

progestan iğneyi ben 3 kez oldum sadece 1 tane transfer günü 1 tane bir hafta sonra bir tane 1 hafta sonra şeklinde doktorum yeterli olmana gerek yok artık dedi

kızlar transfer sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz
ben transferden sonra opudan beri kullandığım crinone jel sabah 1 defa ve progesteron kapsül gece 1 defa vajinal yoldan olmak üzere devam ediyorum..transferin 2.günü gonapeptyl iğne oldum göbekten..onun harcinde previt positive isimli vitamein hapı kullanıyorum 3 aydır..ona da devam dedi..başka da bişey yok..yani esterfam dediğinizi ben hiç kullanmadım o nedir ki? rahim duvarı için falan demişssiniz..belki de ben de herhangi bir sıkıntı olmadığı için vermedi..çünkü rahim duvarın gayet iyi demişti..bizde ki tek problem kromozomdu çünkü..o da genetik olduğundan..sağlıklı olan da bulununca inş herhngi bir sorun teşkil etmeden hamileliğim devam eder kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…