- 20 Şubat 2013
- 227
- 52
- 118
- Konu Sahibi dermannuri
-
inşallah kendiliginden olur doktora felan gerek kalmaz canım . biz 2 defa izmir su hastanesinde yaptırdık. üçüncüyü elezıg madikalmark da yaptırdık.. bu seder de orda yapcaz bakalım hayırlısı..Amin canım hepimiz inşallah, sağlıklı sağlıklı miniklerimiz olsunBu ay adetim gelsin bi kendimiz deneyelim :) Olmazsa görüşmelere başlamayı düşünüyorum. Farklı bir doktora gitmek istiyorum bu sefer. Siz?
İlk kan verdiğimde 10 2 gün sonra 26 şimdi daha yüksektir heraldepeki kılzar progesteron tahlili yaptırdınızmı kaç çıktı
Eşim ilaç kullanmadı ben Crinone jel estofrem coraspirin folbiol kullandım bir de transferden bi gün önce progestan ampul yaptırdım canımArkadaşlar Transferden önce siz ve eşiniz hangi ilaçlar ve vitaminleri kullandiniz? Eşiniz folik asit içti mi. ?
Ayy canim hadi hayirli olsun bebisin cok sevindimArkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
Arkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan[/QUO
Cnm çok sevindim dahada yükselir merak etme
Arkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
Sağol canim hala soktayimAyy canim hadi hayirli olsun bebisin cok sevindim
Ayy cuma yine test korkuom hala cok sagol canimmmmhadi gözün aydın arkadaşım, oh valla nasıl sevindim 9. gün için çok çok iyi değer
Canım çok mutlu oldum..ayy hadi hayrlısı..acaba ben de cuma günü 9.günüm baktırsam mı ki:)) ayy yazarken bile kalbim küt küt attıArkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
Sağol canim cok tesekkur ederim Rabbim herkese nasip etsin ben hala soktayimCanım çok mutlu oldum..ayy hadi hayrlısı..acaba ben de cuma günü 9.günüm baktırsam mı ki:)) ayy yazarken bile kalbim küt küt attı
Bende soktan cikamadim sen yine kan yaptirdin ben idrarSağol canim hala soktayim
Aynenn canim ya ben artık idrar i 12.gun den sonra yaparımBende soktan cikamadim sen yine kan yaptirdin ben idrar
Hayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin basina insallah, benimde bugün transferimin 5. günü dua edin arkadaslar.Arkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
Sağol csnim Teşekkürler darısı basinizaHayırlı olsun darısı biz bekleyenlerin basina insallah, benimde bugün transferimin 5. günü dua edin arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?