EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

bugün benim de 8.günüm..pazartesi kan tahlilim var..yani bugün idrar testi yaptın ve çift çizgiyi gördünmü? süper yaaa oldu ozaman senin..harika bişey...hayırlısı olsun arkadaşım...ben de mi denesem acaba?

Seninle aynı gün test günümüz bende bugün tekrar yaptım test düne bakarak daha koyu biraz sonra gidip kan verecem ben inş iyi haberler alırız
beni de heyecanlandırdınız yaa ben idrarda çıkmaz üzülürüm die yapmayı düşünmemiştim hiç

Evet canm dayanamadim yaptim cikti ama insan korkuyo kan tahlili vermeden rahatlamicam...yap canim vala dun cikti benim

normalde öğle arası yürümek olmasın die pazartesiden beri işten eve gitmedim öğleleri..bari bugün öğlen gideym de test alıp evde yapayım çok heyecanlandım yaa..ama benim pek erken çıkmıyor idrarda die korkuyorum

acaba sabah idrarıyla yapsam daha mı mantıklıydı off kafam karıştı kalbim küt küt çift çizgi çıkmazsa çok üzülücem sanki..

İnş vardır ama testini sabah yap daha dogru sonuç alırsın

İnş vardır ama testini sabah yap daha dogru sonuç alırsın
anladım canım yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum halbuki pazartesiye kadar diye şartlamıştım...neyse bi gün daha beklerim bugün akşam testi alıp yarın sabah idrarıyla bakayım ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…