- 16 Ekim 2015
- 392
- 258
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
Canımmm çok sevindimm hadi hayırlısı inşş..güzel haberlerini bekliyoruz..Kızlar yarın sabah gidiyorum bebisler imi almaya dua edin ne olur özellikle hamileler sizin duaniz kabul olur inşallah bu defada tutarlar ve dusmezler
9.güne göre çok güzel değerin inşallah kat kat artar canım...Ayy canim hadi hayirli olsun bebisin cok sevindim
Allah yardım etsin canım dua ederiz tabiiki...Kızlar yarın sabah gidiyorum bebisler imi almaya dua edin ne olur özellikle hamileler sizin duaniz kabul olur inşallah bu defada tutarlar ve dusmezler
Süperrr canım çok sevindimArkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
İnşallah bu sefer bebişlerin sımsıkı tutunsun sanaKızlar yarın sabah gidiyorum bebisler imi almaya dua edin ne olur özellikle hamileler sizin duaniz kabul olur inşallah bu defada tutarlar ve dusmezler
Sağol canim cok tesekkur ederimSüperrr canım çok sevindim
Teşekkürler canim hep birlikte güzel günler olsunmucize22 canimm tebrik ederimm:) cok sevindim senin adina..saglikla kucagina alirsin insallah
Kizlarr bugun 8.gunum dunden beri deli gibi idrar testi yapiorum o bozuktur bu yanlistir diye markalari bile farkli yaptim hepsinde cift cizgi...pazartesi kan tahlili yapicam ama bi korku sardi biz tup bebek anneleri evlatlarimizi kucagimiza alana kadar inanmicaz galiba
beni de heyecanlandırdınız yaa ben idrarda çıkmaz üzülürüm die yapmayı düşünmemiştim hiçSeninle aynı gün test günümüz bende bugün tekrar yaptım test düne bakarak daha koyu biraz sonra gidip kan verecem ben inş iyi haberler alırız
Evet canm dayanamadim yaptim cikti ama insan korkuyo kan tahlili vermeden rahatlamicam...yap canim vala dun cikti benimbugün benim de 8.günüm..pazartesi kan tahlilim var..yani bugün idrar testi yaptın ve çift çizgiyi gördünmü? süper yaaa oldu ozaman senin..harika bişey...hayırlısı olsun arkadaşım...ben de mi denesem acaba?
Hadi hayirli haberlerle ins canimmSeninle aynı gün test günümüz bende bugün tekrar yaptım test düne bakarak daha koyu biraz sonra gidip kan verecem ben inş iyi haberler alırız
süper yaa korkma canım herşey yolunda bence...Evet canm dayanamadim yaptim cikti ama insan korkuyo kan tahlili vermeden rahatlamicam...yap canim vala dun cikti benim
İnş vardır ama testini sabah yap daha dogru sonuç alırsınnormalde öğle arası yürümek olmasın die pazartesiden beri işten eve gitmedim öğleleri..bari bugün öğlen gideym de test alıp evde yapayım çok heyecanlandım yaa..ama benim pek erken çıkmıyor idrarda die korkuyorum
anladım canım yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum halbuki pazartesiye kadar diye şartlamıştım...neyse bi gün daha beklerim bugün akşam testi alıp yarın sabah idrarıyla bakayım ozaman..İnş vardır ama testini sabah yap daha dogru sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?