EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

yok ben en güzeli 2 tane alayım bi öğlen yapayım çıkmazsa yarın sabah:))

anladım canım yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum halbuki pazartesiye kadar diye şartlamıştım...neyse bi gün daha beklerim bugün akşam testi alıp yarın sabah idrarıyla bakayım ozaman..
Canim ben dun sabah idrari ile yaptim sonra inanmadim sonra bekledim tekrar yaptim yine cikti

Canım hemen yaptir kan bekleme bende yarın ikiye katlar mi korkusundan duramiom

benim de sali oldu transferim.5.gun blastokistti.normalde 12si dediler teste amaa ben ptesi erken gebelik testi yapmayi dusunuyorum.
hamis arkaadaslar transfer sonrasi naptiniz?ben 2 gundur yatiyorum oturuyorum.yemege ve wcye kalkiyorum.ama ole yatacam diye slkmadim kendimi hic.adet agrisi gibi agrim var.ozellikle bu sabah fazlaydi.bide rahmime sanki igne batirip batirip cekiyorlar.bunlari belirti olarak gormuyorum ama.sadece su an hissettiklerim

benim de en başından beri bu şekilde şikayetlerim var canım..umarım bunlar belirtidir hep...

E esinti83 canım bi şey sorcam sana.,halit hocayla ilgili çok güzel yorumlar okudum...ben Bülent tıraşta tedavi gormustum.aynı hastanedeler biliyorsun..hiç memnun kalamadım.ilgi alaka 0.çok yogun merkez..kim kime dum duma..negatif sonuç aldim ben aramadim bakalım ilgilenecekler mi diye..o kadar çalışan var bu kişi aramadi...tonlarca para döktük. Bu kdr umursamaz olunmaz...dolayısıyla hiç memnun değilim...sorum su ki aynı hastanede oldukları için aynı yogunluk ve ilgisizlik halit hoca da da var mi? Mesela ben dokturuma direk ulaşmak isterim...burda bırak doktoru sekreterlere bile zor ulaştım.güler yüz, biraz moral istiyorum...onların ağzından çıkacak tek güzel söz umut oluyo bizim için..
Çok yazdım kusura bakmâ ama çok doluyum...

Cnm ben o kdar memnunum ki bize sanki öz kardesiymis gibi davrandı hocam yeri geldi transferin 5 gününde gece 3 tu ağrım vardı aradım hemen açtı teli ne zaman arasam ulaştım ameliyat ta olsa bile çıkınca hemen kendi döndü Hemşire side aynı şekilde her soruma cevap aldım tedavi ve transfer sürecinde de hep ilgi ve alakalarini eksik etmediler kişiye göre tedavisi var mesela bana gerek olmadı amma bazı hastalarına yurt dışından gelen bi serum getirtip veriyo transfer sonrasi ben onu çok seviyorum bilmem yardimci olabildimmi

hepinize merhaba arkadaşlar bende bu ay dondurulmuş emriyo transferi ile 3 deneme mi yapacağım inş. doktor adet düzenleme ilacı verdi bugün bitti yarın yada öbür gün adet olunca tedaviye başlayacağım beni de aranıza alırsanız sevinirim.
hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum .

Hoşgeldin cnm allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısı olur bu arada nerde tedavi oluyorsun doktorun kim

Hoşgeldin cnm allah sana da nasip etsin inşallah hayırlısı olur bu arada nerde tedavi oluyorsun doktorun kim
hoşbuldum teşekkür ederim :)
istanbul tüp bebek merkezi suzan hanımla ilk deneme yumurta toplamadan sonra
2 deneme 1 sene sonra dondurulmuş emriyo ile yine suzan hanım
bu 3,deneme de 1,5 sene aradan sonra ist tüp bebek merkezi emre beyle devam ediyorum canım
seninde bebişin hayırlı olsun canım kaçıncı deneme ve kaçıncı gün emriyosu hangi merkez

Kizlarr gunaydin yarin icin randevu aldim tekrardan baslicam tedaviye cok heyacanliyim simdiden off icim pirpir ve gobekten igneler yine gozumu korkutmaya basladii umarim hersey hayirli olur..sanki ilk defa tedavi gorecek gibi heyecanliyim
Haydi bakalım hayırlısı canım benim güzel olsun herşey güzel haberlerini bekliyorum

Kizlarr gunaydin yarin icin randevu aldim tekrardan baslicam tedaviye cok heyacanliyim simdiden off icim pirpir ve gobekten igneler yine gozumu korkutmaya basladii umarim hersey hayirli olur..sanki ilk defa tedavi gorecek gibi heyecanliyim
güzel seyler düşün cnm inşallah hayirlisiyla bu sefer bebisini alirisn kucagina:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…