EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Benim 8. Denemem bu halit firat erdende acibadem maslak ta yaptırdım
Daha öncekiler Bahçeci Erbil bey
Brüksel tüp bebek merkezi
Kocaeli Üniversitesi eray çalışkan
Birtek Brüksel'de yaptirdigim 3 denemede pozitif gördüm oda 8 haftalikken düşük oldu.

Merhaba arkadaslar benimde ikinci denemem.Bakalim nbu defa nasil olacak.Umarim hepinizin dilegin gerceklesir. Benim transferimin 7. günü bende buradaki herkes gibi heyecanla bekliyorum.

allah tamamına erdirsin canım sağlıcakla kucağına al bebişini tek emriyo mu transfer edildi

Merhaba arkadaslar benimde ikinci denemem.Bakalim nbu defa nasil olacak.Umarim hepinizin dilegin gerceklesir. Benim transferimin 7. günü bende buradaki herkes gibi heyecanla bekliyorum.
tedavin hayırlı olsun canım çoğu gitmiş azı kalmış hangi merkezde yaptırdın kaç emriyo transfer edildi

Ne zor bir süreç aynı şeyi 8 defa yaşamak! Çok şükür mükafatın almışsın sağlıkla doğsun inşallah. Benim de 4. Denemem inşallah tutmuştur

Arkadaşlar öğle arası test yaptım idrar testi..ama malesef 2.çizgiyi göremedim kızlar..ya pazartesi kan testinde de çıkmazsa çok korkuyorum..neyse diğer idrar testini de yarın sabah idrarıyla yapıcam bakalım..

teste çok güvenme hemen çıkmayabilir sabah yap beklemiş olunca daha iyi sonuç verir

Benim de 29 ekim ben de mi yarın kan versem ki off korkuyorum olumsuz çıkacak die ağlıcam
bende su an senin gibiyim en güzeli doktorunun dedigi günü bekle...Bende senin gibi sabirsizlikla bekliyorum ayin 10´u sali günüde ben kan verecegim bakalim....

Ben de dün öğlen yaptım çıkmadı ama çıkmayabilir de inşallah kanda pozitif görürüz

kızlar ne düşeneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorum keşke görseydim o çift çizgiyi ya nasıl mutlu olacaktım..Allahım nolur yalvarıyorum hepimize burdaki bekleyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle sağlıklı sıhhatli...aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…