- Konu Sahibi dermannuri
-
arkadaşım senin 7. günmü? 8. günmü eger öyleyse çok erken yaa, benim transferim olsa en erken 9. günde yapardım ben. birde sizdeki sorun neydiİ;? ve kaçıncı gün kaç embiryo konuldu?kızlar ne düşeneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorumkeşke görseydim o çift çizgiyi ya nasıl mutlu olacaktım..Allahım nolur yalvarıyorum hepimize burdaki bekleyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle sağlıklı sıhhatli...aminnn...
İnşallah canim Rabbim herkese nasip etsinÇok şükür inşaAllah sıkı sıkı tutunur
Sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah
canım ne bileyim herkes yaptırınca ben de yapayım dedim evet aslında bence de erken pişman oldum zaten yaptığıma :)arkadaşım senin 7. günmü? 8. günmü eger öyleyse çok erken yaa, benim transferim olsa en erken 9. günde yapardım ben. birde sizdeki sorun neydiİ;? ve kaçıncı gün kaç embiryo konuldu?
inş olumlu olur canımm...Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 2. Günü bugun toplam iki embriyo transfer edildi. Bu ikinci tup bebek denemem ilki negatif sonuçlanmıştı...umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuç alırım...
Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun canım..bizim de 4,5 yıl oldu evleneli..3 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe başladım bende, hemüz yumurta bile toplanmadı daha eşimde sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü var %3 morfoloji. 5 yıllık evlilik.
Harika bir haber , insanin hemen gözlerinin ici gülüyor bunlari duyunca ...:)bugün benim de 8.günüm..pazartesi kan tahlilim var..yani bugün idrar testi yaptın ve çift çizgiyi gördünmü? süper yaaa oldu ozaman senin..harika bişey...hayırlısı olsun arkadaşım...ben de mi denesem acaba?
Bir arkadaşım senin gibi günü gelmeden birkaç defa idrar testi yapmıştı ve her seferinde negatifi görmüştü ama kan testinde hamile olduğunu öğrendik. Söylemek kolay uygulamak zor ben de uygulayamıyorum ama şimdiden kendini yıpratma inşallah kan testinde sağlıklı gebeliğinin haberini alırsın canımArkadaşlar öğle arası test yaptım idrar testi..ama malesef 2.çizgiyi göremedim kızlar..ya pazartesi kan testinde de çıkmazsa çok korkuyorum..neyse diğer idrar testini de yarın sabah idrarıyla yapıcam bakalım..
selam, ben 14.10.2015 den ignelere basladim 24.10.2015 de yani 10. gün yumurta toplama islemi yapildi. 6 adet yumurta toplandi bendenbenim bu gün iğnelerimin 8. günü yarın kontrolüm var, 150 ünite gonal-f kullanıyorum günde.
yarın belli olur galiba yumurtaların toplanması.
sizlerde iğnenin kaçıncı günü yumurta toplanması oldu acaba?
evet inş bizim de yüzümüz güler biz de pozitif sonucu görürürz..Harika bir haber , insanin hemen gözlerinin ici gülüyor bunlari duyunca ...:)
Benim ilk hamileligimde 11.gunde idrar testinde negatif cikmisti ama 12.gunde kan testinde pozitifti ve 12. 13.gunde de idrarda negatifti gene o yuzden idrara guvenme canimBir arkadaşım senin gibi günü gelmeden birkaç defa idrar testi yapmıştı ve her seferinde negatifi görmüştü ama kan testinde hamile olduğunu öğrendik. Söylemek kolay uygulamak zor ben de uygulayamıyorum ama şimdiden kendini yıpratma inşallah kan testinde sağlıklı gebeliğinin haberini alırsın canım
benim de 12 ekimde iğneler başladı..24 ekim de toplandı..gonal f 150 ünite ve bi de her gün menopur iğne beraber kullanıyrdumselam, ben 14.10.2015 den ignelere basladim 24.10.2015 de yani 10. gün yumurta toplama islemi yapildi. 6 adet yumurta toplandi benden
Bende idrarda yaptım negatif çıkmıştı kanı bekle cnm kendini yipratma sonuç inşallah güzel olacakkızlar ne düşeneceğimi ne diyeceğimi bilemiyorumkeşke görseydim o çift çizgiyi ya nasıl mutlu olacaktım..Allahım nolur yalvarıyorum hepimize burdaki bekleyen isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eyle sağlıklı sıhhatli...aminnn...
ayyy inş canım yaa inşşş...zaten benim diğer 4 hamileliğimde de adetim 5 günü geçtiği halde yine de çıkmıyordu idrarda..hepsini de kanda öğrenmiştim..Bir arkadaşım senin gibi günü gelmeden birkaç defa idrar testi yapmıştı ve her seferinde negatifi görmüştü ama kan testinde hamile olduğunu öğrendik. Söylemek kolay uygulamak zor ben de uygulayamıyorum ama şimdiden kendini yıpratma inşallah kan testinde sağlıklı gebeliğinin haberini alırsın canım
ayy canım benimm inşşş...kızlar güzel temennileriniz için hepnize de teşekkür ediyorum...Bende idrarda yaptım negatif çıkmıştı kanı bekle cnm kendini yipratma sonuç inşallah güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?