EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

arkadaşlar bazı insanların bünye farklılığından kaynaklı olarak hcg salınımı idrara farklı günlerde olabiliyor, bu sitede tüp bebek yaptıran bir arkadaşın 11. günü bile negatif çıkmıştı ama 12. günde kanda pozitif çıkmıştı ve ona süpriz olmuştu.

arkadaşım senin 7. günmü? 8. günmü eger öyleyse çok erken yaa, benim transferim olsa en erken 9. günde yapardım ben. birde sizdeki sorun neydiİ;? ve kaçıncı gün kaç embiryo konuldu?

Merhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 2. Günü bugun toplam iki embriyo transfer edildi. Bu ikinci tup bebek denemem ilki negatif sonuçlanmıştı...umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuç alırım...

arkadaşım senin 7. günmü? 8. günmü eger öyleyse çok erken yaa, benim transferim olsa en erken 9. günde yapardım ben. birde sizdeki sorun neydiİ;? ve kaçıncı gün kaç embiryo konuldu?
canım ne bileyim herkes yaptırınca ben de yapayım dedim evet aslında bence de erken pişman oldum zaten yaptığıma :)
29 ekimde transfer oldu..o günü de sayarsam 8.günüm daha..benim normal yollarla 4 hamileliğim oldu canım..bi tanesi kürtajla sonuçlandı..bebeğimin 3.ayda kalbi durdu..öyle olunca genetiğine baktırdık..kromozomunda kopma varmış..eşim ve benden de kan aldılar..genetik inceleme yapılıp kromozomlarımıza bakıldı..eşimin 13. ve 14. kromozomlarında dengeli translokasyon görüldü..ve pgt li tüp bebek şart oldu..ilk tüp denemem..bilmiyorum sonuç ne olacak..opunun ertesi günü döllendi..2 gün gelişmesi beklendi..9 tane embriyo da gelişti..opudan 4 gün sonra pgd yapılmış oldu..5.günü de sonuçlandı sadece 1 tane sağlıklı çıkmış 5.gün embriyosu ile 1 tane transfer yapıldı canım.
senin hikayen nasıl?

inş olumlu olur canımm...

3 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe başladım bende, hemüz yumurta bile toplanmadı daha eşimde sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü var %3 morfoloji. 5 yıllık evlilik.

3 negatif aşılamadan sonra tüp bebeğe başladım bende, hemüz yumurta bile toplanmadı daha eşimde sperm azlığı ve morfoloji düşüklüğü var %3 morfoloji. 5 yıllık evlilik.
Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun canım..bizim de 4,5 yıl oldu evleneli..

benim bu gün iğnelerimin 8. günü yarın kontrolüm var, 150 ünite gonal-f kullanıyorum günde.
yarın belli olur galiba yumurtaların toplanması.
sizlerde iğnenin kaçıncı günü yumurta toplanması oldu acaba?

Harika bir haber , insanin hemen gözlerinin ici gülüyor bunlari duyunca ...:)

Umarım hepimizin dileği gerçek olur... ilk tup bebek deneme nde dayanamayıp 7. Gün kanda test yaptırdım 17. 7 çıktı pozitif diye çok sevindik. 9. Gün yukselmismi diye tekrar baktirdim 10 a düşmüştü. Meğerse transfer sonrasi göbekten yaptığım pregnil ilacı bthcg yani gebelik hormonu iceriyormus o yüzden sonucum pozitif çıkmış. Iki günlük hamilelik yaşadım. Ama daha çok üzüldüm o yüzden bu sefer kesinlikle test gününü bekleyeceğim...

E esinti88 çok tesekkur ederim canım.ne güzel tam istedigim gibi..peki ben kontrollerde gittiğimde hiç gormedim halit hocayı ya da adını duymadım..başka bi merkezde mi yoksa Bülent tıraş ile aynı merkezde mi çalışıyorlar..bi de fiyat konusunda bilgi verebilir misin canım?

Bir arkadaşım senin gibi günü gelmeden birkaç defa idrar testi yapmıştı ve her seferinde negatifi görmüştü ama kan testinde hamile olduğunu öğrendik. Söylemek kolay uygulamak zor ben de uygulayamıyorum ama şimdiden kendini yıpratma inşallah kan testinde sağlıklı gebeliğinin haberini alırsın canım

selam, ben 14.10.2015 den ignelere basladim 24.10.2015 de yani 10. gün yumurta toplama islemi yapildi. 6 adet yumurta toplandi benden

Benim ilk hamileligimde 11.gunde idrar testinde negatif cikmisti ama 12.gunde kan testinde pozitifti ve 12. 13.gunde de idrarda negatifti gene o yuzden idrara guvenme canim

Bende idrarda yaptım negatif çıkmıştı kanı bekle cnm kendini yipratma sonuç inşallah güzel olacak

ayyy inş canım yaa inşşş...zaten benim diğer 4 hamileliğimde de adetim 5 günü geçtiği halde yine de çıkmıyordu idrarda..hepsini de kanda öğrenmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…