- 16 Ekim 2015
- 392
- 258
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
tamam cnaım çok saol ama sanki ilk etapta hemen idrara geçen hamilelikler daha sağlıklı gibi oluyor baksanıza..idrarında çıkmayıp kanda görenlerin hamileliği sonlanmışBenim ilk hamileligimde 11.gunde idrar testinde negatif cikmisti ama 12.gunde kan testinde pozitifti ve 12. 13.gunde de idrarda negatifti gene o yuzden idrara guvenme canim
öyle mii o gün sayılmıyor mu? off ne telaşe memuruyum amaBB8586 kız dur hemen ne üzülüyosun..canım daha çok erken..transfer günü sayılmıyor..daha 7.gundesin sen..hem umutsuzluk bebisi etkiliyor..utandıracak inşallah seni annesi:)
ayy herkesin farklı oluyor demekki..olumsuzluğu attım üzerimden..çok erken yapmışım cidden ben de :)Birde benim bildiğim gebelik hormonu yani bthcg embriyonun rahme tutulmasının 8. Günü önce kana karışıyor sonra idrara... Benim ilk oğluma hamile iken adetim iki gün geçti kanda 37 çıktı aynı gün ıdrarım negatifti....
Bunyeyle alakali olan birsey canm gec dollenmede olabiliyor bazentamam cnaım çok saol ama sanki ilk etapta hemen idrara geçen hamilelikler daha sağlıklı gibi oluyor baksanıza..idrarında çıkmayıp kanda görenlerin hamileliği sonlanmış
Serumun adı ne acaba? Belki getirtebilirimCnm ben o kdar memnunum ki bize sanki öz kardesiymis gibi davrandı hocam yeri geldi transferin 5 gününde gece 3 tu ağrım vardı aradım hemen açtı teli ne zaman arasam ulaştım ameliyat ta olsa bile çıkınca hemen kendi döndü Hemşire side aynı şekilde her soruma cevap aldım tedavi ve transfer sürecinde de hep ilgi ve alakalarini eksik etmediler kişiye göre tedavisi var mesela bana gerek olmadı amma bazı hastalarına yurt dışından gelen bi serum getirtip veriyo transfer sonrasi ben onu çok seviyorum bilmem yardimci olabildimmi
Öyle bir genelleme yok canımtamam cnaım çok saol ama sanki ilk etapta hemen idrara geçen hamilelikler daha sağlıklı gibi oluyor baksanıza..idrarında çıkmayıp kanda görenlerin hamileliği sonlanmış
İnşallah canım bu sefer güzel haber gelsinMerhaba arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Benim transferimin 2. Günü bugun toplam iki embriyo transfer edildi. Bu ikinci tup bebek denemem ilki negatif sonuçlanmıştı...umarım bu sefer hayırlısı ile olumlu sonuç alırım...
Merhaba canım bahsettiğin serum nedir? Transferden sonra ne işe yarıyor acaba?Benim 8. Denemem bu halit firat erdende acibadem maslak ta yaptırdım
Daha öncekiler Bahçeci Erbil bey
Brüksel tüp bebek merkezi
Kocaeli Üniversitesi eray çalışkan
Birtek Brüksel'de yaptirdigim 3 denemede pozitif gördüm oda 8 haftalikken düşük oldu.
Doktorunu aradın mı canım? Öyle daha iyi olur sankiarkadaşlar biraz önce cetrotid iğnemi yaptım daha önce 90 derece açıyla batırıp yapıyordum fakat prospektüsünü okuyunca 45 derece açıyla yapın diyordu bende öyle yaptım, yaptığım yer kızardı sertleşti
Cumlemize inşallah..İnşallah canım bu sefer güzel haber gelsin
Ben bütün ignelerimi 90 derece acı ile yaptım. Zaten iğnesi çok küçük bence dik yapmaya devam et. Sonra beze oluşuyor igne yerinde çok zor dağılıyor....arkadaşlar biraz önce cetrotid iğnemi yaptım daha önce 90 derece açıyla batırıp yapıyordum fakat prospektüsünü okuyunca 45 derece açıyla yapın diyordu bende öyle yaptım, yaptığım yer kızardı sertleşti
Arkadaşlar bugün transferimin 10.gunu gece pembe renkte birkaç leke geldi bu sabah da devam etti doktorum izinde olduğu için acile gittik normal olduğunu söylediler ama benim içim hiç rahat degil benim gibi yaşayan varsa anlatirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var kan gelmesi hep olumsuz demekmidir?? Allah rızası için deneyimli olan varsa bişey söylesin.
Arkadaşlar bugün transferimin 10.gunu gece pembe renkte birkaç leke geldi bu sabah da devam etti doktorum izinde olduğu için acile gittik normal olduğunu söylediler ama benim içim hiç rahat degil benim gibi yaşayan varsa anlatirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var kan gelmesi hep olumsuz demekmidir?? Allah rızası için deneyimli olan varsa bişey söylesin.
merhaba cnm.bende de tranaferin 9. gunu lekelenme oldu.doktor normal olabilir dedi ama kan testi yaptirdim.pozitif cikti ama 2 gunde bir yukselmesini takip etmemiz gerek dedi.suan hala leke geliyor kesilmedi,progestan igne vuruluyorum hergun.c.tesi gununu bekliyirum duzgun bi artis olursa testte o zmn hamilelik var dicez.yani sen bi kanda gebelik testi yaptir kafan rahatlar birazArkadaşlar bugün transferimin 10.gunu gece pembe renkte birkaç leke geldi bu sabah da devam etti doktorum izinde olduğu için acile gittik normal olduğunu söylediler ama benim içim hiç rahat degil benim gibi yaşayan varsa anlatirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var kan gelmesi hep olumsuz demekmidir?? Allah rızası için deneyimli olan varsa bişey söylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?