EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Benim ilk hamileligimde 11.gunde idrar testinde negatif cikmisti ama 12.gunde kan testinde pozitifti ve 12. 13.gunde de idrarda negatifti gene o yuzden idrara guvenme canim
tamam cnaım çok saol ama sanki ilk etapta hemen idrara geçen hamilelikler daha sağlıklı gibi oluyor baksanıza..idrarında çıkmayıp kanda görenlerin hamileliği sonlanmış

BB8586 kız dur hemen ne üzülüyosun..canım daha çok erken..transfer günü sayılmıyor..daha 7.gundesin sen..hem umutsuzluk bebisi etkiliyor..utandıracak inşallah seni annesi:)

BB8586 kız dur hemen ne üzülüyosun..canım daha çok erken..transfer günü sayılmıyor..daha 7.gundesin sen..hem umutsuzluk bebisi etkiliyor..utandıracak inşallah seni annesi:)
öyle mii o gün sayılmıyor mu? off ne telaşe memuruyum ama Allahım bu bebeği sağlıkla kucağıma alayım adak kurbanı kesicem cidden :)

Birde benim bildiğim gebelik hormonu yani bthcg embriyonun rahme tutulmasının 8. Günü önce kana karışıyor sonra idrara... Benim ilk oğluma hamile iken adetim iki gün geçti kanda 37 çıktı aynı gün ıdrarım negatifti....

ayy herkesin farklı oluyor demekki..olumsuzluğu attım üzerimden..çok erken yapmışım cidden ben de :)

Serumun adı ne acaba? Belki getirtebilirim

tamam cnaım çok saol ama sanki ilk etapta hemen idrara geçen hamilelikler daha sağlıklı gibi oluyor baksanıza..idrarında çıkmayıp kanda görenlerin hamileliği sonlanmış
Öyle bir genelleme yok canım

İnşallah canım bu sefer güzel haber gelsin

arkadaşlar biraz önce cetrotid iğnemi yaptım daha önce 90 derece açıyla batırıp yapıyordum fakat prospektüsünü okuyunca 45 derece açıyla yapın diyordu bende öyle yaptım, yaptığım yer kızardı sertleşti

Merhaba canım bahsettiğin serum nedir? Transferden sonra ne işe yarıyor acaba?

Doktorunu aradın mı canım? Öyle daha iyi olur sanki

Ben iğnelerimi hiç bizaman kendim yapmadım..hem acıdan dolayı kendime yapamam hem de iğneye bakamam..hep acil de yaptırdım her gün..hem daha güvenilir geliyor..

Arkadaşlar bugün transferimin 10.gunu gece pembe renkte birkaç leke geldi bu sabah da devam etti doktorum izinde olduğu için acile gittik normal olduğunu söylediler ama benim içim hiç rahat degil benim gibi yaşayan varsa anlatirmisiniz lütfen çok ihtiyacım var kan gelmesi hep olumsuz demekmidir?? Allah rızası için deneyimli olan varsa bişey söylesin.

Ben bütün ignelerimi 90 derece acı ile yaptım. Zaten iğnesi çok küçük bence dik yapmaya devam et. Sonra beze oluşuyor igne yerinde çok zor dağılıyor....

Canım yerleşme kanaması olabilir bu panik yapma hemen..önemli olan adet gibi devam etmemesi..pembe leke yerleştiğini gösterirmiş..en güzeli hemen kan ver tahlil yaptır..10.gün olmuş artık nasılsa..

merhaba cnm.bende de tranaferin 9. gunu lekelenme oldu.doktor normal olabilir dedi ama kan testi yaptirdim.pozitif cikti ama 2 gunde bir yukselmesini takip etmemiz gerek dedi.suan hala leke geliyor kesilmedi,progestan igne vuruluyorum hergun.c.tesi gununu bekliyirum duzgun bi artis olursa testte o zmn hamilelik var dicez.yani sen bi kanda gebelik testi yaptir kafan rahatlar biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…