EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canım öncelikle hayırlı olsun hadi bakalım:) ama benim de anlamadığım şey 4 ü de tutarsa 4üz olacak yani..zor olmazmı nasıl kabul etinki riskli değil mi..

Benim dondurulmuslar ile ikinci denemem dört embriyo vardı ama yinede üçüncüsünü bile transfer etmediler ve o kalan ikisi zayi oldu...

Hadi bakalım senin için de başlasın 9-10 gün :) hayırlısı olsun canım...

Çok güzel yaa, zaten dördüde tutacak değil, ben Allah izin verirse dr kabul ederse 3 tane transfer düşünüyorum ama riskli olur diye cesarette edemiyorum. ama bir doktorun yazısını okudum 3 tane embiriyo transferinde ikiz olma olasılığı (bitanesi kendiliğinden son bulabiliyomuş) %60 mış. senin adına çok sevindim, inşallah ikizlerin olur dermannuri ve şansında arttı inşaallah.

Ben bu arada cetroditi sordum 45 derece açı sorun değildi zatende kızarıklık ve sertlik olmuştu, hemşireye sordum, sorun değil dedi, 90 derece yaparsın bundan sonra dedi. yarın 9. günüm ve kontrolüm var.

Canım öncelikle hayırlı olsun hadi bakalım:) ama benim de anlamadığım şey 4 ü de tutarsa 4üz olacak yani..zor olmazmı nasıl kabul etinki riskli değil mi..
Riskli ama 2 tane koydurSam diğer iki yaneyo nasıl atayim hem şansım arttı zaten 2 nin üzerine tutanların sonlandiriyorlar

Canım hayırlı olsun çok sevindim

Ben yurtdisindayim Dr bana şimdi kan testi için erken dedi p.tesiyi beklememiz gerektiğini söyledi kanamanın normal olduğunu söyledi ama benim geceden bu yana devam ediyor.herhangi bi direktif de vermedi mesela sırt üstü yat dinle v.s sizce sırt üstü yapmam gerekirmi dikkat ediyorum ama yatmadim ne yapsam bilemedim.
Ayrıca zaman ayırıp yazan tüm arkadaşlara Teşekkürler allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…