- Konu Sahibi dermannuri
-
Ben bilmiyorum adını doktor bazı testlerden sonra kendi veriyoSerumun adı ne acaba? Belki getirtebilirim
Geldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
Geldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
Hadi bakalım senin için de başlasın 9-10 gün :) hayırlısı olsun canım...Geldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
Çok güzel yaa, zaten dördüde tutacak değil, ben Allah izin verirse dr kabul ederse 3 tane transfer düşünüyorum ama riskli olur diye cesarette edemiyorum. ama bir doktorun yazısını okudum 3 tane embiriyo transferinde ikiz olma olasılığı (bitanesi kendiliğinden son bulabiliyomuş) %60 mış. senin adına çok sevindim, inşallah ikizlerin olur dermannuri ve şansında arttı inşaallah.Geldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
Batum da yaptırıyorum ya yurt dışı sınır yok 2 sınırı Türkiye de var sadeceHayırlı olsun umarım olumlu sonuç alırsın. Ama birşey kafama takıldı iki den fazla transfer etmiyorlardı nasıl dört tane transfer ettiler merak ettim...
Riskli ama 2 tane koydurSam diğer iki yaneyo nasıl atayim hem şansım arttı zaten 2 nin üzerine tutanların sonlandiriyorlarCanım öncelikle hayırlı olsun hadi bakalım:) ama benim de anlamadığım şey 4 ü de tutarsa 4üz olacak yani..zor olmazmı nasıl kabul etinki riskli değil mi..
Ama tutup sonlandırılması resmen öldürülmesi oluyor Allah korusun bildiğin aldırmak gibi yaşayan canlıyıRiskli ama 2 tane koydurSam diğer iki yaneyo nasıl atayim hem şansım arttı zaten 2 nin üzerine tutanların sonlandiriyorlar
Çok güzel. Hayırlı olsun.. Allahim gönlüne göre versin...Batum da yaptırıyorum ya yurt dışı sınır yok 2 sınırı Türkiye de var sadece
Evet opudan sonra kullandım ben de bunları 3 günBu ikinci transferinde farklı olarak ne ilaç kullandin. Bana prednol ve clexan verdiler.
Teste kadar kullanacakmisin. Bana öyle söylediler...Evet opudan sonra kullandım ben de bunları 3 gün
Canım hayırlı olsun çok sevindimGeldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
merhaba cnm.bende de tranaferin 9. gunu lekelenme oldu.doktor normal olabilir dedi ama kan testi yaptirdim.pozitif cikti ama 2 gunde bir yukselmesini takip etmemiz gerek dedi.suan hala leke geliyor kesilmedi,progestan igne vuruluyorum hergun.c.tesi gununu bekliyirum duzgun bi artis olursa testte o zmn hamilelik var dicez.yani sen bi kanda gebelik testi yaptir kafan rahatlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?