EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Hayırlı olsun. Orda tüp bebek fiyatları nasıl. ? Özel mi yaptiriyorsun. ?

Merhaba , bende almanyadayım, yinede sen mümkün olduğu kadar dinlen çokta stresli olmamaya çalış ...umarım herşey güzel olur senin için ...

Bence kesinlikle ystmalisin.çünkü sonuçta düdük tehdidi olan durumlarda mutlak yatak istirahati verilir burda...Allahım hakkında hayirlisini versin....

kızlar şimdi benim merak ettiğim bir durum var..benim 29 ekimde transferim oldu..2 gün sonra 31 ekimde tahlil yapıldı..E2 ve progesteron hormonu için...benim progesteron 40 çıktı..Hamilelik ilk 3 ayda: 10-44 ng/mL arasında yazıyor bu hormon için..yani bu değer benim kesinhamile olduğumu gösteren bir şey mi? hamile arkadaşlar siz baktırmışmıydınız transferden sonra ve sonucunuz ne olmuştu? yoksa kullandığım progestan kapsül hamile değilken bile tutmamışken bile bu değeri artırabiliyor mu?

İki gun sonra tahlik icin cok cok erken kana katismasi 8 gun buluyor diyorlar çünkü. Ben boyle bir test yaptirmadim.benimde simdilik pozitif 14 kasimi bekliyorum kese icin umarim seninde tutar rabbim yatdimcimiz olsun aminmm

İki gun sonra tahlik icin cok cok erken kana katismasi 8 gun buluyor diyorlar çünkü. Ben boyle bir test yaptirmadim.benimde simdilik pozitif 14 kasimi bekliyorum kese icin umarim seninde tutar rabbim yatdimcimiz olsun aminmm
yok canım bu beta hcg değil :) kana karışması dediğin farklı o..o testim daha 9 kasımda olacak zaten..

hadi hayırlısı inşşş..ne güzel tutmuş..inş sağlıkla gelişir yavrun..

[QUOTE="BB8586, post: 43406636, member: 710725"rabbimhayırlısı inşşş..ne güzel tutmuş..inş sağlıkla gelişir yavrun..[/QUOTE]
Aminnnn insallah hepimizin gonlune gore versin rabbim

Ne diyeceğimi bilemiyorum...Allahım hakkında hayirlisini versin.bu kaçıncı denemen. Dondurulmuş varmı..

Benim test tarihim 14 kasım aynı gün olan varmı..? birde Adana başkent de tup bebek yaptıran varmı aranızda.?

Ne diyeceğimi bilemiyorum...Allahım hakkında hayirlisini versin.bu kaçıncı denemen. Dondurulmuş varmı..
aminn canım inş...bu ilk denemem..daha önce 4 hamileliğim oldu hep düştü veya kalbi durdu öldü..dondurulmuşum yok..9 embriyodan sadece 1 tane kromozomu sağlıklı olan çıktı..

aminn canım inş...bu ilk denemem..daha önce 4 hamileliğim oldu hep düştü veya kalbi durdu öldü..dondurulmuşum yok..9 embriyodan sadece 1 tane kromozomu sağlıklı olan çıktı..
Rabbim sana onu bağışlasıın inşaAllah.

Rabbim sana onu bağışlasıın inşaAllah.
inş canım yaaa sonuç ne olacak artık düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum..bugün rüyamda kan vermişim sonuç çıkıyor negatif uyandım bi korktum çok şükür rüyaymış dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…