- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi dermannuri
-
Hayırlı olsun. Orda tüp bebek fiyatları nasıl. ? Özel mi yaptiriyorsun. ?Geldim kızlar ben batumda yaptırıyorum ya yol uzun 2 saat sürüyor ordada 2 saat bekledim transfer öncesi sonrada 2.5 saat anca eve geldim 4 tane yumosum vardı hepsini transfer ettiler 17 Kasım test günüm hepimiz için hayırlısı hepimiz hamile olalım inşallah
Transferden bi gün önce bıraktırdılarTeste kadar kullanacakmisin. Bana öyle söylediler...
Merhaba , bende almanyadayım, yinede sen mümkün olduğu kadar dinlen çokta stresli olmamaya çalış ...umarım herşey güzel olur senin için ...Ben yurtdisindayim Dr bana şimdi kan testi için erken dedi p.tesiyi beklememiz gerektiğini söyledi kanamanın normal olduğunu söyledi ama benim geceden bu yana devam ediyor.herhangi bi direktif de vermedi mesela sırt üstü yat dinle v.s sizce sırt üstü yapmam gerekirmi dikkat ediyorum ama yatmadim ne yapsam bilemedim.
Ayrıca zaman ayırıp yazan tüm arkadaşlara Teşekkürler allah razı olsun
Merhaba , bende almanyadayım, yinede sen mümkün olduğu kadar dinlen çokta stresli olmamaya çalış ...umarım herşey güzel
Yalnız olduğum için hiçbişey yapmasam bile tam olarak dinlenemem yardimci olacak kimse de yok elimden geleni yapacağım yine de takdir Allah'in
Teşekkürler karamel79
Bence kesinlikle ystmalisin.çünkü sonuçta düdük tehdidi olan durumlarda mutlak yatak istirahati verilir burda...Allahım hakkında hayirlisini versin....Ben yurtdisindayim Dr bana şimdi kan testi için erken dedi p.tesiyi beklememiz gerektiğini söyledi kanamanın normal olduğunu söyledi ama benim geceden bu yana devam ediyor.herhangi bi direktif de vermedi mesela sırt üstü yat dinle v.s sizce sırt üstü yapmam gerekirmi dikkat ediyorum ama yatmadim ne yapsam bilemedim.
Ayrıca zaman ayırıp yazan tüm arkadaşlara Teşekkürler allah razı olsun
Düşük tehdidi demek istedim.çok pardon...Bence kesinlikle ystmalisin.çünkü sonuçta düdük tehdidi olan durumlarda mutlak yatak istirahati verilir burda...Allahım hakkında hayirlisini versin....
Bence kesinlikle ystmalisin.çünkü sonuçta düdük tehdidi olan durumlarda mutlak yatak istirahati verilir burda...Allahım hakkında hayirlisini versin....
yok canım bu beta hcg değil :) kana karışması dediğin farklı o..o testim daha 9 kasımda olacak zaten..İki gun sonra tahlik icin cok cok erken kana katismasi 8 gun buluyor diyorlar çünkü. Ben boyle bir test yaptirmadim.benimde simdilik pozitif 14 kasimi bekliyorum kese icin umarim seninde tutar rabbim yatdimcimiz olsun aminmm
[/QUOTE
Mermaid78 çok teşekkürler kanama hala devam ediyor adet gibi o yüzden umudumu kaybettim artık test yapsam bile bi beklentim yok.herseyin hayırlısı
hadi hayırlısı inşşş..ne güzel tutmuş..inş sağlıkla gelişir yavrun..İki gun sonra tahlik icin cok cok erken kana katismasi 8 gun buluyor diyorlar çünkü. Ben boyle bir test yaptirmadim.benimde simdilik pozitif 14 kasimi bekliyorum kese icin umarim seninde tutar rabbim yatdimcimiz olsun aminmm
Himm ok yani ben soylemis oldugin testi yaptirmamistim. Degerlere tedavi sirasinda kontrole gittigimde bakiyorlardi.yok canım bu beta hcg değil :) kana karışması dediğin farklı o..o testim daha 9 kasımda olacak zaten..
aminn canım inş...bu ilk denemem..daha önce 4 hamileliğim oldu hep düştü veya kalbi durdu öldü..dondurulmuşum yok..9 embriyodan sadece 1 tane kromozomu sağlıklı olan çıktı..Ne diyeceğimi bilemiyorum...Allahım hakkında hayirlisini versin.bu kaçıncı denemen. Dondurulmuş varmı..
Rabbim sana onu bağışlasıın inşaAllah.aminn canım inş...bu ilk denemem..daha önce 4 hamileliğim oldu hep düştü veya kalbi durdu öldü..dondurulmuşum yok..9 embriyodan sadece 1 tane kromozomu sağlıklı olan çıktı..
inş canım yaaa sonuç ne olacak artık düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum..bugün rüyamda kan vermişim sonuç çıkıyor negatifRabbim sana onu bağışlasıın inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?