- 5 Kasım 2015
- 102
- 72
- 13
- Konu Sahibi dermannuri
-
inş canım tersine olur ve pozitifi görürüm..9 kasım test günüm..clexan ve prednolü opu ile transfer arası 3 gün kullandım..antibiyotikmiş o mikrop kapmaması için..3 gün yeterli dedi..previt positive diye özel bi vitmin hapı verdi onu 3 aydır kullanıyrm hala devam ediyorum folik asit de var için de..bi de sabah crinone jel ve akşam yatarken progestan kapsül vajinal yoldan kullanıyrm..Rüya lar tersine çıkarmış..pozitif görürsün umarım.test günün ne zaman.ne ilaç kullanıyorsun şu an.ben clexan.pregnyl.folik.crinon
benim ilk hamileliğimden sonra 1.5 yıl nerdeyse hamile kalmadım hiç..ve doktor hiteroskopi rahim filmi istedi..bayıltılarak oldum..tüplerin tıklaı olup olmadığı bakılıyor..normalde tıkalı değilmiş..ama yine de o işlemin faydası oldu bana..diğer 3 hamileliğim hemen bu işlemden sonra arkaya arkaya oldu..Kizlar gunaydin doktordan geldim.simdi ofis histeroskopi istedi(umarim dogru yazmisimdir)yaptiran oldu mu daha once?merak ediyorum da
Anladim canm benim ilki dusuk olmustu ikinci birden kan degerlerim dustu genetik test falan istemisti simdiide bunu yapalim dedi kisa bir islem mi benide bayiltacaklarmisbenim ilk hamileliğimden sonra 1.5 yıl nerdeyse hamile kalmadım hiç..ve doktor hiteroskopi rahim filmi istedi..bayıltılarak oldum..tüplerin tıklaı olup olmadığı bakılıyor..normalde tıkalı değilmiş..ama yine de o işlemin faydası oldu bana..diğer 3 hamileliğim hemen bu işlemden sonra arkaya arkaya oldu..
Adana baskento duymustum basarili bir yermis. Umarim senin ve herkesin de pozitif olur ben adana acibadem de yaptirdimBenim test tarihim 14 kasım aynı gün olan varmı..? birde Adana başkent de tup bebek yaptıran varmı aranızda.?
Evet canım saol şansım arttı dortorda 4 tutmaz dedi o yüzden kabul ettimÇok güzel yaa, zaten dördüde tutacak değil, ben Allah izin verirse dr kabul ederse 3 tane transfer düşünüyorum ama riskli olur diye cesarette edemiyorum. ama bir doktorun yazısını okudum 3 tane embiriyo transferinde ikiz olma olasılığı (bitanesi kendiliğinden son bulabiliyomuş) %60 mış. senin adına çok sevindim, inşallah ikizlerin olur dermannuri ve şansında arttı inşaallah.
Özel canım hastane ilaçlar hariç 2500 dolar dondurmak ilk 500 dolar sonraki yıllar 250 dolar ben şimdi donmus transfer ettirdim 1000 dolar verdimHayırlı olsun. Orda tüp bebek fiyatları nasıl. ? Özel mi yaptiriyorsun. ?
Progesteron düşükle alakali hamile olsan değerin iyi bu değerde prostat capsul iğne ve crinoneyle çıkıyor mesela benim ilk gebeligimde 8.5 düşmüştu ve düdüklü sonuçlandı betam 5000 küsürdu progestan değerinle hamile olduğunu anlamazsinkızlar şimdi benim merak ettiğim bir durum var..benim 29 ekimde transferim oldu..2 gün sonra 31 ekimde tahlil yapıldı..E2 ve progesteron hormonu için...benim progesteron 40 çıktı..Hamilelik ilk 3 ayda: 10-44 ng/mL arasında yazıyor bu hormon için..yani bu değer benim kesinhamile olduğumu gösteren bir şey mi? hamile arkadaşlar siz baktırmışmıydınız transferden sonra ve sonucunuz ne olmuştu? yoksa kullandığım progestan kapsül hamile değilken bile tutmamışken bile bu değeri artırabiliyor mu?
hiç korkma canım 15 20 dk sürüo..bayıltacakları için ağrı sızı sancı hiç bişey olmuyor sonrasında da..peki genetik olarak ne çıktı canım sizde?Anladim canm benim ilki dusuk olmustu ikinci birden kan degerlerim dustu genetik test falan istemisti simdiide bunu yapalim dedi kisa bir islem mi benide bayiltacaklarmis
hayırlı cumalar canım...tünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
Bugün belli olur gitsen tahlileinş canım yaaa sonuç ne olacak artık düşünmekten kendimi yiyip bitiriyorum..bugün rüyamda kan vermişim sonuç çıkıyor negatifuyandım bi korktum çok şükür rüyaymış dedim
Anladım canımProgesteron düşükle alakali hamile olsan değerin iyi bu değerde prostat capsul iğne ve crinoneyle çıkıyor mesela benim ilk gebeligimde 8.5 düşmüştu ve düdüklü sonuçlandı betam 5000 küsürdu progestan değerinle hamile olduğunu anlamazsin
Genetik hic birsey cikmadi canm esiminde benimde normalmis zaten ikimizde farkli sehirlerdenizhiç korkma canım 15 20 dk sürüo..bayıltacakları için ağrı sızı sancı hiç bişey olmuyor sonrasında da..peki genetik olarak ne çıktı canım sizde?
Genetikle şehir iklim alakalı mı anlayamadım şimdiGenetik hic birsey cikmadi canm esiminde benimde normalmis zaten ikimizde farkli sehirlerdeniz
Genetik bozuklugun bebisle dusukle alakasi akrabalikmis doktorun bana soyledigi en basta akramisiniz dedi hayir cevabini alinca yinede bakalim demistiGenetikle şehir iklim alakalı mı anlayamadım şimdi
canım hayırlı olsun inşallah yükselmeler güzel olur benimde kürtajda 118 çıkmıştı ama iki gün sonra iki katına yükselmedi daha sonraki iki günde yükseldi ama 3 hafta sonra kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı dua et bol bol bebeişin seninle kalsınArkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?