EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kizlar gunaydin doktordan geldim.simdi ofis histeroskopi istedi(umarim dogru yazmisimdir)yaptiran oldu mu daha once?merak ediyorum da

Rüya lar tersine çıkarmış..pozitif görürsün umarım.test günün ne zaman.ne ilaç kullanıyorsun şu an.ben clexan.pregnyl.folik.crinon
inş canım tersine olur ve pozitifi görürüm..9 kasım test günüm..clexan ve prednolü opu ile transfer arası 3 gün kullandım..antibiyotikmiş o mikrop kapmaması için..3 gün yeterli dedi..previt positive diye özel bi vitmin hapı verdi onu 3 aydır kullanıyrm hala devam ediyorum folik asit de var için de..bi de sabah crinone jel ve akşam yatarken progestan kapsül vajinal yoldan kullanıyrm..

Kizlar gunaydin doktordan geldim.simdi ofis histeroskopi istedi(umarim dogru yazmisimdir)yaptiran oldu mu daha once?merak ediyorum da
benim ilk hamileliğimden sonra 1.5 yıl nerdeyse hamile kalmadım hiç..ve doktor hiteroskopi rahim filmi istedi..bayıltılarak oldum..tüplerin tıklaı olup olmadığı bakılıyor..normalde tıkalı değilmiş..ama yine de o işlemin faydası oldu bana..diğer 3 hamileliğim hemen bu işlemden sonra arkaya arkaya oldu..

Anladim canm benim ilki dusuk olmustu ikinci birden kan degerlerim dustu genetik test falan istemisti simdiide bunu yapalim dedi kisa bir islem mi benide bayiltacaklarmis

Evet canım saol şansım arttı dortorda 4 tutmaz dedi o yüzden kabul ettim

Progesteron düşükle alakali hamile olsan değerin iyi bu değerde prostat capsul iğne ve crinoneyle çıkıyor mesela benim ilk gebeligimde 8.5 düşmüştu ve düdüklü sonuçlandı betam 5000 küsürdu progestan değerinle hamile olduğunu anlamazsin

Anladim canm benim ilki dusuk olmustu ikinci birden kan degerlerim dustu genetik test falan istemisti simdiide bunu yapalim dedi kisa bir islem mi benide bayiltacaklarmis
hiç korkma canım 15 20 dk sürüo..bayıltacakları için ağrı sızı sancı hiç bişey olmuyor sonrasında da..peki genetik olarak ne çıktı canım sizde?

hiç korkma canım 15 20 dk sürüo..bayıltacakları için ağrı sızı sancı hiç bişey olmuyor sonrasında da..peki genetik olarak ne çıktı canım sizde?
Genetik hic birsey cikmadi canm esiminde benimde normalmis zaten ikimizde farkli sehirlerdeniz

kızlar aranızda bu ay dondurulmuş emriyo transferi yaptıracaklar var mı?

Arkadaslar 9.gun bugun kan verdim 72 cikti olucem heyecandan
canım hayırlı olsun inşallah yükselmeler güzel olur benimde kürtajda 118 çıkmıştı ama iki gün sonra iki katına yükselmedi daha sonraki iki günde yükseldi ama 3 hafta sonra kalp atışı olmadığı için sonlandırıldı dua et bol bol bebeişin seninle kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…