EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Canım çok sevindim gayet güzel artmış hadi hayırlısı inş güzel bir 9 ay geçirirsin..aminn inş darısı hepimizin başına..ilk tüp denemen miydi canım senn

Kızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
canım harika bir sonuç hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah

20 kasımda başlıcam daha ben iğnelere şimdiden sizlerin yazdıklarını hatim ettim valla uzun protokol uyguluyorlar ilk defa tüp yapıcam nasıl olcak bilemedim yapan varmı tutma şansı ne acaba

20 kasımda başlıcam daha ben iğnelere şimdiden sizlerin yazdıklarını hatim ettim valla uzun protokol uyguluyorlar ilk defa tüp yapıcam nasıl olcak bilemedim yapan varmı tutma şansı ne acaba
Nerede yaptirican %50 %50 kiminin 1.de tutuyo kiminin 2.allaha kalmks birsey

Hayırlı olsun canım benimde uzun protokol du ilki tuttu ama 7 haftalik düşükle sonuçlandi dünda kalan donmuslari transfer ettirdim 1 . 2. Olarak takılma hayırlısı olsun de tutup düşmesi daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…