- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi dermannuri
-
Gozunaydin allah sag salim kucaguna almayi nasip.etsinKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Sağol canim cok sukur Rabbim hepimize nasip etsinGozunaydin allah sag salim kucaguna almayi nasip.etsin
Canım çok sevindim gayet güzel artmış hadi hayırlısı inş güzel bir 9 ay geçirirsin..aminn inş darısı hepimizin başına..ilk tüp denemen miydi canım sennKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
canım harika bir sonuç hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Nerede yaptirican %50 %50 kiminin 1.de tutuyo kiminin 2.allaha kalmks birsey20 kasımda başlıcam daha ben iğnelere şimdiden sizlerin yazdıklarını hatim ettim valla uzun protokol uyguluyorlar ilk defa tüp yapıcam nasıl olcak bilemedim yapan varmı tutma şansı ne acaba
Hayirlisi olsun iyi haberler alirsin umarimEge universitesinde yaptircam insallah olur canim yaa
TeşekkürlerÖzel canım hastane ilaçlar hariç 2500 dolar dondurmak ilk 500 dolar sonraki yıllar 250 dolar ben şimdi donmus transfer ettirdim 1000 dolar verdim
M melekler-engelchen biz ilk dondurmaya 350 dolar odemistik allahin cezasi dolar dussede kurtulsakTeşekkürler
Aaaa gözün aydın ikiz olabilirKizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Cnm gözün aydın çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Düşse bu defa miktarı artirirlarM melekler-engelchen biz ilk dondurmaya 350 dolar odemistik allahin cezasi dolar dussede kurtulsak
Ben dün yaptirdim canimkızlar aranızda bu ay dondurulmuş emriyo transferi yaptıracaklar var mı?
Kesin canm hic dusunmuyolar makul bir fiyat yapalim diye..cuma gunu 2.700 lira civari bir odeme yapcam geneDüşse bu defa miktarı artirirlar
Saol canimmAaaa gözün aydın ikiz olabilir
Hayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsinKızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Tekmi transfer canım degerin yüksek geldi de hayırlı olsun saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inşSaol canimm
Yaa cidden mi tek embriyoydu ama olabilir mii
Hayırlı olsun canım benimde uzun protokol du ilki tuttu ama 7 haftalik düşükle sonuçlandi dünda kalan donmuslari transfer ettirdim 1 . 2. Olarak takılma hayırlısı olsun de tutup düşmesi daha zor20 kasımda başlıcam daha ben iğnelere şimdiden sizlerin yazdıklarını hatim ettim valla uzun protokol uyguluyorlar ilk defa tüp yapıcam nasıl olcak bilemedim yapan varmı tutma şansı ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?