EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah değerin yüksek hakikaten tek embriyoysa ikiz zor ama belki tek yumurta ikizi olabilir

Kizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Ikiye katlanacak mı diye bakıyorlar canım hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah

Seninde hayirli olsun canim ins kat kat katlanirlar
Canım yaa çok sevindim.. allahım inş bende böyle mutlu olurum olumlu çıkar..senin ttansferin ne zamandı canım? Ben de yarın kan tahlilimi yaptırsam acaba? İdrar yaptın senin de mi çıkmadı..canım tekrar kan vermen zaten şart..ikiye katlaması lazım ne kadar yüksek olması önemli değil 50 de çıksa 2 gün sonra 100 veya daha fazla olması lazım yani..bebeğin geliştiğini göateren şey bu çünkü

28 inde transfer oldu canim ...saol canim benim ins senden de duyucaz bunlari o kadar saskinimki idrara bile inanmadim bi suru test bugun 9.gun gittim artik bekleyemedim inss hayirli haberlerle geliriz hepimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…