- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.001
Evet canim vala heran hersey olabilir tek yumurta ikizi falanTekmi transfer canım degerin yüksek geldi de hayırlı olsun saglıklı bi şekilde kucagına alırsın inş
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah değerin yüksek hakikaten tek embriyoysa ikiz zor ama belki tek yumurta ikizi olabilirKizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Benim 8. Günümde 188,4 inş canım istedgin olurEvet canim vala heran hersey olabilir tek yumurta ikizi falan
Sağol canjm çok teşekkürler ikinci denemem canimCanım çok sevindim gayet güzel artmış hadi hayırlısı inş güzel bir 9 ay geçirirsin..aminn inş darısı hepimizin başına..ilk tüp denemen miydi canım senn
Sağol canim cok tesekkur ederim allah razı olsun hep birlikte insallahcanım harika bir sonuç hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah
Sağol canjm çok teşekkür ederim allah razı olsunCnm gözün aydın çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin.
Sağol canim cok tesekkurler allah razı olsunn Rabbim herkese nasip etsin insallahHayırlı olsun canım çok sevindim allah tamamına erdirsin
Hayirlisi olsun canim cok sevindimKizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Rabbim kucağını almaya nasip etsin...Kızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
Ikiye katlanacak mı diye bakıyorlar canım hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahKizlarrrrr 9.gun dayanamadim hergun idrar yapmaktan baktim olmuo gittim kan verdim 307 cikti ...sukurler olsun Allahim isteyen herkese nasip etsinn...ama dr pazartesi gel bidaha yapalim dedi yuksek aslinda ama anlamadim
Saol canim benimm darisi tum bekleyenlereIkiye katlanacak mı diye bakıyorlar canım hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah
Saol canimm korktuk o kadar ama oldu isteHayirlisi olsun canim cok sevindim
Seninde hayirli olsun canim ins kat kat katlanirlarBenim 8. Günümde 188,4 inş canım istedgin olur
Canım yaa çok sevindim.. allahım inş bende böyle mutlu olurum olumlu çıkar..senin ttansferin ne zamandı canım? Ben de yarın kan tahlilimi yaptırsam acaba? İdrar yaptın senin de mi çıkmadı..canım tekrar kan vermen zaten şart..ikiye katlaması lazım ne kadar yüksek olması önemli değil 50 de çıksa 2 gün sonra 100 veya daha fazla olması lazım yani..bebeğin geliştiğini göateren şey bu çünküSeninde hayirli olsun canim ins kat kat katlanirlar
Aminnn canım inş yarın bende kan verecem tekrarSeninde hayirli olsun canim ins kat kat katlanirlar
28 inde transfer oldu canim ...saol canim benim ins senden de duyucaz bunlari o kadar saskinimki idrara bile inanmadim bi suru test bugun 9.gun gittim artik bekleyemedim inss hayirli haberlerle geliriz hepimizzzCanım yaa çok sevindim.. allahım inş bende böyle mutlu olurum olumlu çıkar..senin ttansferin ne zamandı canım? Ben de yarın kan tahlilimi yaptırsam acaba? İdrar yaptın senin de mi çıkmadı..canım tekrar kan vermen zaten şart..ikiye katlaması lazım ne kadar yüksek olması önemli değil 50 de çıksa 2 gün sonra 100 veya daha fazla olması lazım yani..bebeğin geliştiğini göateren şey bu çünkü
ayy ne güzel canım yaa...ne mutlu sana...inşş canım inşş28 inde transfer oldu canim ...saol canim benim ins senden de duyucaz bunlari o kadar saskinimki idrara bile inanmadim bi suru test bugun 9.gun gittim artik bekleyemedim inss hayirli haberlerle geliriz hepimizzz
Amin canim insallah hepberaberRabbim kucağını almaya nasip etsin...
Uzun bir yol bizi bekliyorSaol canimm korktuk o kadar ama oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?