EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

bu kasım ayı sanki tüp bebekte pozitif ayı gibi çok yüksek bi yüzdeyle pozitif haberleri duydum.benim de 9.gün 216 11.gün 555 çıktı sonucum Allah kimseye aratmasın tüm isteyenlere nasip etsin
Ayy maşallah ne güzel canım..Aminn inş..gerçekten doğru pozitif ayı gibi

bu kasım ayı sanki tüp bebekte pozitif ayı gibi çok yüksek bi yüzdeyle pozitif haberleri duydum.benim de 9.gün 216 11.gün 555 çıktı sonucum Allah kimseye aratmasın tüm isteyenlere nasip etsin
Muharrem ayi canim hz yusufun kuyudan ciktigi yunus peygamberin baligin karnindan ciktigi ay vala dualarimiz bosa degil Allahin izniyle

Kızlar bişey sormak istiyorum pazartesi test yaptirdim 5900 bu aksam yaptırdım 14450 çıkmış bana düşük değer gibi geldi siz ne dersiniz 4 günde az artmış gibi değilmi yardimci olursanız sevinirim.

Kızlar bişey sormak istiyorum pazartesi test yaptirdim 5900 bu aksam yaptırdım 14450 çıkmış bana düşük değer gibi geldi siz ne dersiniz 4 günde az artmış gibi değilmi yardimci olursanız sevinirim.
Gebeliğin 6.-7. haftalarında ikiye katlanma süresi 3-4 günü bulur yazıyor internette seninki çok normal gibi gözüküyor

Kızlar 199.5 çıktı şükürler olsun 10 gün sonra keseye cagirdi lar ilaçlar 10 haftaya kadar devam dedi testi tekrarlama dediler allahim bu mübarek günde herkese nasip etsin insallah
canim tebrik ederimm.. cok cok sevindim hayirlisiyla keseyi de kalp atisini da görürsün insallah:)

kizlar yazismalariniza baktim da ne kadar pahali sizin tedavileriniz.ben asm de yaptirdim.tedavi 4.750 tl, ilaclar 1600 tl, dondurmaya da 1.000 tl verdim.ucuz etin yahnisi olmasin benimkisi sonuc daha netlesmedi ama yinede doktorumdan hastaneden cok cok memnun kaldim.

Doktor kim ve hastane nerde hangisi

Doktor kim ve hastane nerde hangisi
gebze anadolu saglik merkezi.tup bebek bolumunde aydin arici ve ebru ozturk var.tedavi boyunca ikisiyle de muhattap oldum.ikisinden de cok cok memnunum.hemsireler cok alakali.ben sakarya dan gittim.hastanenin sakarya kocaeli ve istanbuldan servisleri var.bu da cok guzel bi imkan

Umarim hersey yolunda gider senin icinde .....

Kızlar dayanamadım pazartesiyi beklemedim bugün özel hastanede acil girişinden verdim kanı..1.30 gibi sonuç çıkacak..çok korkuyorum(

inşaAllah bugün güzel haberler alırız.
birde bişey soracağın yumurta toplama işleminden kaç saat önce çatlatma iğnesi yaptınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…