EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar dayanamadım pazartesiyi beklemedim bugün özel hastanede acil girişinden verdim kanı..1.30 gibi sonuç çıkacak..çok korkuyorum(
Insallah hayirli haberler verirsin bize canim.
Ozel hastanenin acil girisinden kan tahlili yaptirdiginda ne kadar ucret ödüyorsun?

Insallah hayirli haberler verirsin bize canim.
Ozel hastanenin acil girisinden kan tahlili yaptirdiginda ne kadar ucret ödüyorsun?
Ayy inşş canım yaa yerimde duramıyorum..35 tl canım..geçen pprogestwron için doktor kısmından girdim 50 tl ödedik..acilden daha ucuzmuş valla

Kızlar Nasılsıniz test gününu bekleyenler varmı bi değişiklik belirti bende yok çok erken 3. Gün bugün
Transfer gününü saymazsak benimde 3. Gün. Sadece sol kasigimda ağrı var. Baska da bir belirti yok. Negatif sonuçlanan ilk transferinde goguslerimde çok hassasiyet vardı ama bunda yok henüz belkide erken bilmiyorum...

Hadi hayırlı haber verirsin umarım... bekleyemedin anlaşılan kaçıncı gündü bugun?? ☺☺☺☺
Evrt canım aynen bekleyemedim bi de ceinone jelim bitti aonuç olumlu çıkarsa alcam çıkmazsa boşuna almayayım die de yaptıraym dedim..ayy inş hayrlı haberler alırım..eğer negatif çıkarsa belirtiyle jiç bi akakası yok derim artık..çünkü bnede ağrı hele bel ağrısı çok fazla..kasıklarımda batma göğüslerimde şişlik ve hassasiyet sürekli idrara çıkma iştah desen herşey var

İnşaAllah olumlu sonuç alırsın arkadaşım.

Soruma cevap veren yokmu

Bende geceleri uc kez tuvalete kalkiyorum. Uyku kalitesi diye birşey kalmadı.. 10. Gün ise sonuç çıkar. Erken değil yani.. umarım güzel haberler verirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…