- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.041
Insallah hayirli haberler verirsin bize canim.Kızlar dayanamadım pazartesiyi beklemedim bugün özel hastanede acil girişinden verdim kanı..1.30 gibi sonuç çıkacak..çok korkuyorum(
Aynıyız canım sennleBenimde t3davim bitti bugun kan verdim sonucum ogleden sonra cikacak cok heyecanliyim
inşaAllah bugün güzel haberler alırız.
birde bişey soracağın yumurta toplama işleminden kaç saat önce çatlatma iğnesi yaptınız siz?
Arkadaşlar yumurta toplama işleminden kac saat önce çatlatma iğnesi yapildiniz?
Soruma cevap veren yokmuArkadaşlar yumurta toplama işleminden kac saat önce çatlatma iğnesi yapildiniz?
Ayy inşş canım yaa yerimde duramıyorum..35 tl canım..geçen pprogestwron için doktor kısmından girdim 50 tl ödedik..acilden daha ucuzmuş vallaInsallah hayirli haberler verirsin bize canim.
Ozel hastanenin acil girisinden kan tahlili yaptirdiginda ne kadar ucret ödüyorsun?
Tam tamına 36 saat mi? Benimki 34 olucak ..acaba bir sorun olurmu36 saat önce
Benim de 34 tü canım ama doktoru bekle hazır ol et 35 olmuştur:) yok bi sorun yok korkma..ortalama 36 saat demek istedimTam tamına 36 saat mi? Benimki 34 olucak ..acaba bir sorun olurmu
TeşekkürlerBenim de 34 tü canım ama doktoru bekle hazır ol et 35 olmuştur:) yok bi sorun yok korkma..ortalama 36 saat demek istedim
İnş canım inşş beklemek zor gerçekten bugün transfer günümle beraber 10.gün 12 yi bekleyemedim artıkBenimde transfer sonrasi 3.gunum beklemedeyim.inşallah Hayirlisi yla Rabbim nasip eder
Transfer gününü saymazsak benimde 3. Gün. Sadece sol kasigimda ağrı var. Baska da bir belirti yok. Negatif sonuçlanan ilk transferinde goguslerimde çok hassasiyet vardı ama bunda yok henüz belkide erken bilmiyorum...Kızlar Nasılsıniz test gününu bekleyenler varmı bi değişiklik belirti bende yok çok erken 3. Gün bugün
Hadi hayırlı haber verirsin umarım... bekleyemedin anlaşılan kaçıncı gündü bugun?? ☺☺☺☺Kızlar dayanamadım pazartesiyi beklemedim bugün özel hastanede acil girişinden verdim kanı..1.30 gibi sonuç çıkacak..çok korkuyorum(
Evrt canım aynen bekleyemedim bi de ceinone jelim bitti aonuç olumlu çıkarsa alcam çıkmazsa boşuna almayayım die de yaptıraym dedim..ayy inş hayrlı haberler alırım..eğer negatif çıkarsa belirtiyle jiç bi akakası yok derim artık..çünkü bnede ağrı hele bel ağrısı çok fazla..kasıklarımda batma göğüslerimde şişlik ve hassasiyet sürekli idrara çıkma iştah desen herşey varHadi hayırlı haber verirsin umarım... bekleyemedin anlaşılan kaçıncı gündü bugun?? ☺☺☺☺
İnşaAllah olumlu sonuç alırsın arkadaşım.Evrt canım aynen bekleyemedim bi de ceinone jelim bitti aonuç olumlu çıkarsa alcam çıkmazsa boşuna almayayım die de yaptıraym dedim..ayy inş hayrlı haberler alırım..eğer negatif çıkarsa belirtiyle jiç bi akakası yok derim artık..çünkü bnede ağrı hele bel ağrısı çok fazla..kasıklarımda batma göğüslerimde şişlik ve hassasiyet sürekli idrara çıkma iştah desen herşey var
Soruma cevap veren yokmu
Evrt canım aynen bekleyemedim bi de ceinone jelim bitti aonuç olumlu çıkarsa alcam çıkmazsa boşuna almayayım die de yaptıraym dedim..ayy inş hayrlı haberler alırım..eğer negatif çıkarsa belirtiyle jiç bi akakası yok derim artık..çünkü bnede ağrı hele bel ağrısı çok fazla..kasıklarımda batma göğüslerimde şişlik ve hassasiyet sürekli idrara çıkma iştah desen herşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?