- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.061
48 saat ara verildi 13 tane yumurta toplandi benden36 saat önce
Ne yaptın canım sonuç ne ciktiKızlar dayanamadım pazartesiyi beklemedim bugün özel hastanede acil girişinden verdim kanı..1.30 gibi sonuç çıkacak..çok korkuyorum(
Test tarihin 17 mi benim 17siBenimde transfer sonrasi 3.gunum beklemedeyim.inşallah Hayirlisi yla Rabbim nasip eder
Kızlar aradım laboratuvarı ama 2ye doğru anca çıkacak dedi kapattım ve heyecandan ağlama krizi başladı:)Ne yaptın canım sonuç ne cikti
Sakin ol lütfen bak stres hiç iyi değil 10 gün bekledin 30 dk. Bekleyemiyormusun?Kızlar aradım laboratuvarı ama 2ye doğru anca çıkacak dedi kapattım ve heyecandan ağlama krizi başladı:)
Evet 17 siTest tarihin 17 mi benim 17si
MAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamamSakin ol lütfen bak stres hiç iyi değil 10 gün bekledin 30 dk. Bekleyemiyormusun?
Çok üzüldüm canım ya.. lütfen isyan etme. Hayırlısı böyleymiş henüz zamanı değilmiş diye düşün...MAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam
Sonucumu aldim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah36 saat önce
Kesinlikle öyle ama bu 5.hayal kırıklığım nu kadar üzümtüyü yükü taşıyabileceğimi hiç düşünmezdim..Çok üzüldüm canım ya.. lütfen isyan etme. Hayırlısı böyleymiş henüz zamanı değilmiş diye düşün...
8 kez tup bebek yaptırıp öyle hamile kalan var. Senin hamile kalmak ile ilgili sikintin yok. Sadece embriyonun sağlıklı olması gerek anladığım kadarı ile şimdi teknoloji çok ilerde daha kapsamlı bir merkezde tekrar yaptirirsin bu kez baktın iki tane transfer ederler ikiz olur inşallah.. lütfen çok üzülme.. ben ilk hamileligim e vlendigim ilk ay gerçekleşti sonra 7 yıl boyunca iki ameliyat 1 aşılama bir tup bebek hep negatif sonuç ama isyan etmedim hiç... her şeyin zamanı var.... yasinda genç daha...Kesinlikle öyle ama bu 5.hayal kırıklığım nu kadar üzümtüyü yükü taşıyabileceğimi hiç düşünmezdim..
Hayırlı olsun Allahim tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı da nasibetsin...Sonucumu aldim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Kaçıncı gunundu sonucun kac çıktı aceba...Sonucumu aldim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
hadi hayırlııs olsun canım inş. güzel haberlerini alırız.Ben dün yaptirdim canim
Çok sevindim canım bu ay tek negatif ben varımSonucumu aldim hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Hay maşallah. Hangi hormon iğnelerino kullandin48 saat ara verildi 13 tane yumurta toplandi benden
Cnm üzülme bak benim 8 . Denemede oldu daha sevinemedim bile salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak inşallah bidahakine alırsın bebeğini kucağınaMAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam
Haklısın canım en başından beri herşeyin hayırlısı diyorum..belki çocuk bana hayırlı değil..belki de hiç olmayacak..evet sağlıklı olması gerekiyor ama zaten sağlıklıyı buldurlar onu transfer ettiler..ve bende sorun olmadığı halde tutmadı8 kez tup bebek yaptırıp öyle hamile kalan var. Senin hamile kalmak ile ilgili sikintin yok. Sadece embriyonun sağlıklı olması gerek anladığım kadarı ile şimdi teknoloji çok ilerde daha kapsamlı bir merkezde tekrar yaptirirsin bu kez baktın iki tane transfer ederler ikiz olur inşallah.. lütfen çok üzülme.. ben ilk hamileligim e vlendigim ilk ay gerçekleşti sonra 7 yıl boyunca iki ameliyat 1 aşılama bir tup bebek hep negatif sonuç ama isyan etmedim hiç... her şeyin zamanı var.... yasinda genç daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?