EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Benim test günüm 14 kasim aynı gün varmi??? Aslında haftasonuna denk geliyor dediler 16 sında yaptir dediler ama ben 14 yani gününde baktiracagim...

Kesinlikle öyle ama bu 5.hayal kırıklığım nu kadar üzümtüyü yükü taşıyabileceğimi hiç düşünmezdim..
8 kez tup bebek yaptırıp öyle hamile kalan var. Senin hamile kalmak ile ilgili sikintin yok. Sadece embriyonun sağlıklı olması gerek anladığım kadarı ile şimdi teknoloji çok ilerde daha kapsamlı bir merkezde tekrar yaptirirsin bu kez baktın iki tane transfer ederler ikiz olur inşallah.. lütfen çok üzülme.. ben ilk hamileligim e vlendigim ilk ay gerçekleşti sonra 7 yıl boyunca iki ameliyat 1 aşılama bir tup bebek hep negatif sonuç ama isyan etmedim hiç... her şeyin zamanı var.... yasinda genç daha...

MAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam
Cnm üzülme bak benim 8 . Denemede oldu daha sevinemedim bile salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak inşallah bidahakine alırsın bebeğini kucağına

Haklısın canım en başından beri herşeyin hayırlısı diyorum..belki çocuk bana hayırlı değil..belki de hiç olmayacak..evet sağlıklı olması gerekiyor ama zaten sağlıklıyı buldurlar onu transfer ettiler..ve bende sorun olmadığı halde tutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…