- 16 Ekim 2015
- 392
- 258
- 53
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.081
Ayy inşş canım yaa gerçelten yılmamışsın ne güzel ben sanki şimdiden pes ettimCnm üzülme bak benim 8 . Denemede oldu daha sevinemedim bile salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak inşallah bidahakine alırsın bebeğini kucağına
Benimde aynı gunEvet 17 si
Cnm ben cevap verdim gözden kacirmissin halit hoca muayene si zorlu Center'da ama operasyonları acı badem maslak ta
Laboratuvar aynı halit hoca hemsireleriyle beraber geliyozorlu Cente
Lucrin ve gonal f kullandim canimHay maşallah. Hangi hormon iğnelerino kullandin
12.gun 136 ciktiKaçıncı gunundu sonucun kac çıktı aceba...
Insallah sana da nasip eder yarabbim umudunu kaybetmeKaçıncı gunundu sonucun kac çıktı aceba...
Amin cumlemize inşallah... iki gün sonra tekrarlayacakmisin testi...Insallah sana da nasip eder yarabbim umudunu kaybetme
12.gun 136 cikti
Bana başka verdi.Lucrin ve gonal f kullandim canim
MAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam
İnşş canım inşş biraz toparlanıp yeniden karar veririm..çok haklısın olma ihtimalimiz var diye koşturuyoruz işte...Geçmiş olsun canım en azından umudun var çok şükür öyle düşün hiç spermi yumurtası olmayan insanlar var tatlım biraz dinlen tekrar dene rabbim herşeyin hayırlısını versin
Evet tekrar gidicwm canimAmin cumlemize inşallah... iki gün sonra tekrarlayacakmisin testi...
Cok tesekkur ederimAllah tamamına erdirsin canım
Herkesin tedavi sekli farkli benimde bir musterim var oda tedaviye basladi o da farkli ilaclar kullaniyo neye gore veriyorlar hic bilmiyorumBana başka verdi.
Hadi hayırlısı umarım iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olur.Evet tekrar gidicwm canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?