EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Cnm üzülme bak benim 8 . Denemede oldu daha sevinemedim bile salı günü kontrolüm var bakalım ne olacak inşallah bidahakine alırsın bebeğini kucağına
Ayy inşş canım yaa gerçelten yılmamışsın ne güzel ben sanki şimdiden pes ettim

E esinti88 canım kusura bakma yine rahatsız edilen ama geçen sordum gözden kaçtı sanırım..halit hoca ile Bülent hoca aynı yerde mi çalışıyorlar? Ben acibademde gittiğimde hiç gormedim halir hocayı..aynı ekiple mi çalışıyorlar?aynı labaratuvar falan??

Cnm ben cevap verdim gözden kacirmissin halit hoca muayene si zorlu Center'da ama operasyonları acı badem maslak ta

MAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam

Geçmiş olsun canım en azından umudun var çok şükür öyle düşün hiç spermi yumurtası olmayan insanlar var tatlım biraz dinlen tekrar dene rabbim herşeyin hayırlısını versin

Geçmiş olsun canım en azından umudun var çok şükür öyle düşün hiç spermi yumurtası olmayan insanlar var tatlım biraz dinlen tekrar dene rabbim herşeyin hayırlısını versin
İnşş canım inşş biraz toparlanıp yeniden karar veririm..çok haklısın olma ihtimalimiz var diye koşturuyoruz işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…