- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.101
Canim benim ne desem bos biliyorum ama hayirlisi boyleymis yilmak yok dua edelim su ezan vakti eminim bi gun olucakMAlesef 0.28 yani negatif..yani bebeğim benimle değil..hwrşeyin hayırlısı ama kpca bi hayal kırıklığı öyle kötüyüm ki anlatamam
Öyle dualar ettim ki bu ay ağlaya ağlaya ama hayrlısı böyleymiş burda da ezan okunuo dua ediyorum yine de Rabbim inş bi gn anneliği bana da tattırırCanim benim ne desem bos biliyorum ama hayirlisi boyleymis yilmak yok dua edelim su ezan vakti eminim bi gun olucak
tüp bebeğe başvurmam gerektiğini bilmeden önce 3 başarısız tüp bebek denemesi olan bir arkadaşıma nasıl dayanıyorsun benim başıma gelse dayanamazdım ben o kadar güçlü bi insan değilim demiştim ama ilk denemede negatifi akınca anladim ki Rabbim acıyla birlikte dayanma gücünü , sabrını da gönderiyormuş inşallah tedaviye bile gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağınaKesinlikle öyle ama bu 5.hayal kırıklığım nu kadar üzümtüyü yükü taşıyabileceğimi hiç düşünmezdim..
Allah razı olsun canım ama bizim normal yollarla denememiz olmaz artık canım..çünkü pgd yapılan embriyoların birinde down sendromlu tespit edildi..yani normal yollarla denk gelebilir..bile bile buna evet dememiz de yanlış olur..tüp bebeğe başvurmam gerektiğini bilmeden önce 3 başarısız tüp bebek denemesi olan bir arkadaşıma nasıl dayanıyorsun benim başıma gelse dayanamazdım ben o kadar güçlü bi insan değilim demiştim ama ilk denemede negatifi akınca anladim ki Rabbim acıyla birlikte dayanma gücünü , sabrını da gönderiyormuş inşallah tedaviye bile gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına
Dört toz iki su kullandım ama herkesin aynı değil. Sana hemşireler aciklamadimi birde kağıda yazıp veriyorlar.Arkadaşlar acil
Menogon iğnesi kac ampül kactane doz kullandiniz.dr receteye birsey yazmamis.bugün yapmaliyim
Ilk denemem canim 2 embryoBu kaçıncı denemendi kac embriyo transfer edildi..
Canım benim, benim tüp bebekle beraber ikinci negatifi alışım. Önceden çok kafama takıp üzülüyordum. Daha sonra nasıl olurum bilmiyorum ama dün çok üzücü bir haber aldım... Bir aile dostumuzun oğlu diş buğdayından bir gün sonra öldü. Hem de annesinin vileda kovasında. O acı daha büyük... Allah düşmanıma dahi kimseye yaşatmasın.Kesinlikle öyle ama bu 5.hayal kırıklığım nu kadar üzümtüyü yükü taşıyabileceğimi hiç düşünmezdim..
Aciklamadilar.prospektü oku orda hersey yazılı dedıler sonrada youtubeden bakip uygula dediDört toz iki su kullandım ama herkesin aynı değil. Sana hemşireler aciklamadimi birde kağıda yazıp veriyorlar.
Hayırlısı olsun inşallahKasim ayinin..anne adaylarii..benim transferde o kadar iptal sonucuu..kasim ayina kaldi..nasip olursa carsamba yapilacak...
Rebbim hepimizin hakkinda hayirli ola i versinn..hakkimizda hayirli olanada gonlumuzu razi eylesinn..
Ayrıca yalnız değilsin benim de öyle. Hem de kimyasal gebelik... Adet olmayı bekliyorum geçen ay 6 sında olmuştum ama hala olmadım kimyasaldan sonra böyle olabiliyor. İlkinde de kimyasal olmuştu benim. İnşallah bir dahaki sefere olur bizim de miniklerimiz Allah hayırlısını nasip etsinÇok sevindim canım bu ay tek negatif ben varım
Öyle seymi olur öğretmesi lazım dengesiz şeyler keşke aldığın eczaneye sorsaydin onlarda anlatirdin sanaAciklamadilar.prospektü oku orda hersey yazılı dedıler sonrada youtubeden bakip uygula dedi
Hayırlısı olsun inşallah
Ayrıca yalnız değilsin benim de öyle. Hem de kimyasal gebelik... Adet olmayı bekliyorum geçen ay 6 sında olmuştum ama hala olmadım kimyasaldan sonra böyle olabiliyor. İlkinde de kimyasal olmuştu benim. İnşallah bir dahaki sefere olur bizim de miniklerimiz Allah hayırlısını nasip etsin
Canim ya eczaciya sordum.receteye yszilmamis herkeste farkli dozda kullanilir bu igne dedi.benim acemiligimden uyuzluk yapti işte böyle doktor ve hemşireler.aslinda dr oviterelle iğnesi verdi.doktor bey mümkünse biraz ucuz igne ve icerigi ayni olsun dedim. Böyle uyuzluk yaptilarÖyle seymi olur öğretmesi lazım dengesiz şeyler keşke aldığın eczaneye sorsaydin onlarda anlatirdin sana
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Ben de doktor değişikliği yapmayı düşünüyorum İnşallah yeni denememiz güzel sonuçlanır.Aminn insallahhh...
Cok gecmis olsun arkadasimm..benimde 3 kimyasal gebeligim var...simdi baska bi merkezde 4. Yu denicez.. bakalim bunun sonuc ne olacak..
Çok haklısın canım çok acı..benim de bi tanıdığım 3 yaşındaki oğlunu kaybetti..balkondan düştü 4.kattan..perişan oldular..3 ay geçti aradan herkes prikolojisi için yeniden çocuk düşünmesini söyledi..şimdi yine hamile..herkes bişeyler yaşıyor mutlaka o acı da zor..Canım benim, benim tüp bebekle beraber ikinci negatifi alışım. Önceden çok kafama takıp üzülüyordum. Daha sonra nasıl olurum bilmiyorum ama dün çok üzücü bir haber aldım... Bir aile dostumuzun oğlu diş buğdayından bir gün sonra öldü. Hem de annesinin vileda kovasında. O acı daha büyük... Allah düşmanıma dahi kimseye yaşatmasın.Bunu da duyduktan sonra Her şeyde bir hayır vardır diyorum. Allahım hayırlısıysa nasip etsin o yüzden. Lütfen üzülme zor biliyorum ama vardır Allahın bir bildiği
Böyle saçma şey mi olur..nasıl ilgilenip açıklamazlar..sanki sürekli tüp bebek yapıoz da bilioz..you tubedan bak da ne demek yaa..sinir oldum şuan..hangi hastane canım burası?Aciklamadilar.prospektü oku orda hersey yazılı dedıler sonrada youtubeden bakip uygula dedi
Ayrıca yalnız değilsin benim de öyle. Hem de kimyasal gebelik... Adet olmayı bekliyorum geçen ay 6 sında olmuştum ama hala olmadım kimyasaldan sonra böyle olabiliyor. İlkinde de kimyasal olmuştu benim. İnşallah bir dahaki sefere olur bizim de miniklerimiz Allah hayırlısını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?