EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba kızlar ben de tedaviye başladım. Doktor sadece gonal f iğnesi verdi 5 günlük. Salı kontrol var. Ondan sonra ne olacak ? Yumurtaliklar alınacak mı hemen?

Merhaba kızlar ben de tedaviye başladım. Doktor sadece gonal f iğnesi verdi 5 günlük. Salı kontrol var. Ondan sonra ne olacak ? Yumurtaliklar alınacak mı hemen?
Hayir canim ultrasondan bakicak yumurtalarina sonra ona gore tekrar ilac vericek ben 8 gun kullandim sonra alindi yumoslarim...hayirli olsun ins hayirli haberlerle problem neydi

Hayir canim ultrasondan bakicak yumurtalarina sonra ona gore tekrar ilac vericek ben 8 gun kullandim sonra alindi yumoslarim...hayirli olsun ins hayirli haberlerle problem neydi
Sağol canim benim hepimiz inşallah hayırlı haberler alırız. Eşime azospermi teşhisi kondu. Sperm yok denecek kadar az. Normal yolla gebelik imkansız bizde

Böyle saçma şey mi olur..nasıl ilgilenip açıklamazlar..sanki sürekli tüp bebek yapıoz da bilioz..you tubedan bak da ne demek yaa..sinir oldum şuan..hangi hastane canım burası?
Canım ben yurtdışındayim.almanya.malum doktorlar türk olmadığı için böyle pislik yapıyorlar.

Dozunudami yazmamis bende eczanede çalışıyorum o yüzden dedim hani eczane vurulus şeklini anlatır ovitrellenjn yerine başka ilaç verebilir pregnly 5000 var oda işi görüyor ama ovitrelle daha etkili

Benim bildiğim ovitral ile menagon aynı değil.

Aciklamadilar.prospektü oku orda hersey yazılı dedıler sonrada youtubeden bakip uygula dedi
Menagon ile yumurtaları buyutuyorlar 17 mm üzeri olunca ovitral yada pregnyl ile çatlatip topluyorlar... menagonun dozunda senin yumurtalarina ve onların gelişimine göre ayarlıyorlar. Ben 4 toz 2 su kullandım 8 gün ama bana fazla geldi ohss oldum transferim ertelendi. Ama 18 yumosum toplanabildi...

Sağol canim benim hepimiz inşallah hayırlı haberler alırız. Eşime azospermi teşhisi kondu. Sperm yok denecek kadar az. Normal yolla gebelik imkansız bizde
Canim benim uzulme sakin bi yumurta bi sperm yeter inanki Rabbim ol desin yeterki benim isimde de sayi hiz morfoloji ilk testte hic sperm yoktu sonra varikosel ameliyati oldu ilacti bitkisel kurlerdi tam iki yil ugrastim ve tup bebegi oyle yaptik simdi hamileyim cok sukur ins saglikli ilerleriz...ben cok stresliyim hayati kendime dar ettim hic umudum yoktu tutmadi diye agladim ama Rabbimin mucizeleri bitmezz hep umutlu olalim inss

Eşimde sperm yok diye döllenmeyecek korkusu var canm bende. Ama yine de umutluyum dediğin gibi Allahin mucizeleri bitmez. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah cnm

Merhaba arkadaşlar transferin 4. Günü sık idrara çıkmak ve hafif kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok sizler ne durumdasınız?...birde şeffaf akıntı çok fazla..

Kızlar Nasılsıniz test gününu bekleyenler varmı bi değişiklik belirti bende yok çok erken 3. Gün bugün
Selam ,10. Günümdeyim ...ben bekliyorum önümüzdeki salı test günüm .... Ama dayanamadım cuma günü idrar testi yaptım pozitif çıktı....umarım hepimizin dileği gerçekleşir....

Merhaba arkadaşlar transferin 4. Günü sık idrara çıkmak ve hafif kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yok sizler ne durumdasınız?...birde şeffaf akıntı çok fazla..
Benimde 4. Günüm ama sadece belim agiriyor başka bişey yok galiba olmadı ılkınde gosuslerim filan şişmiş ti wc yede kalkiyordum bunda hiçbişey yok

kizlar 5.gun embriyosu transfer edilmisti.bugun 5.gunum.kan degerin 23.52 cikti.insallah katlanarak devam eder.sabah erken gebelik testinde silik cikmisti
Ooo sen daha hizli ciktin 5.gun cok erken ama olsun cikmis sonucta hayirli olsun canim...bende 7.gun yapmistim cikti bugun 11.gunum kanda da cikti ama ultrasonda gorene kadar rahat olamicim

Benimde 4. Günüm ama sadece belim agiriyor başka bişey yok galiba olmadı ılkınde gosuslerim filan şişmiş ti wc yede kalkiyordum bunda hiçbişey yok
Canim bende de hala goguste bisey yok takilma ona benimde belim agridi hafif kasik agrilarim oldu o kadar...ama bugun vajinama vuran bi agri zonklama var anlamdim ins bsey yoktur

Canim bende de hala goguste bisey yok takilma ona benimde belim agridi hafif kasik agrilarim oldu o kadar...ama bugun vajinama vuran bi agri zonklama var anlamdim ins bsey yoktur
İnşallah canım ya son donmuslarim di buda olmazsa daha deneyemem çok yoruldum sinirlErim çok bozuldu yaaa

Iyi akşamlar. Erken test yapan arkadaşlar bir şey sorucam transfer sonrasi pregnyl 10 gün göbekten uyguladinizmi???

Benim bir önceki transferimde goguslerim çok hassaslasmisti. Belim. Kasiklarim agriyordu ama negatif sonuç aldım. Belirtilere takılma bence. Benimde bu son şansım son dondurulmuslarim. Hayırlısı hakkımızda...

İyi akşamlar kızlar... Tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlanmıştı. Bugün de adet oldum. Ayrıca soğan kürüne başladım bu akşam. Hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…