- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.141
Hakkinda hayirlisi olsun canimİyi akşamlar kızlar... Tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlanmıştı. Bugün de adet oldum. Ayrıca soğan kürüne başladım bu akşam. Hakkımızda hayırlısı
Teşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun. İlk başta çok üzülmüştüm bir de benim ilki de tüp bebek olmasada kimyasalla sonuçlanmıştı ama çevremde sağlıkla ilgili o kadar üzücü haberler aldım ki vardır bir hayır dedim... Transferin 11. günümde beta hcg değerim 7,38 di iki gün sonra tekrar ölçtürdük 3 e düştü dedi doktorum. Geçen ay 6sında olmuştum adetim normalde önceden gelirdi bu ay 8 inde geldi.senin değerin nedir canım?Hakkinda hayirlisi olsun canim
.nasildi degerlerin anlatirmisin biz daha ultrasonda goremedik bi kanda biliyoruz korkuyorum bende agrin oldu mu
Hayırlı olsun canım transferin ne zaman olmuştu, kaç embriyo transfer edildi, bugün benimde transferimin 8. Günü 6.gün idrar testim negatif çıktı, kasık ve bel ağrısı oluyor, sende belirtiler Nelerdir acaba öğrenebilir miyim?kizlar 5.gun embriyosu transfer edilmisti.bugun 5.gunum.kan degerin 23.52 cikti.insallah katlanarak devam eder.sabah erken gebelik testinde silik cikmisti
Benimde ilkim normal yollarla kimyasal oldu canim ...simdi 9.gunumde 307 cikti ama kimyasali yasadigim icin korkuyorum iste ...Rabbim sana en kisa zamanda hayirli.evlat versin inss umudunu kaybetme sakinTeşekkür ederim canım hepimiz için hayırlısı olsun. İlk başta çok üzülmüştüm bir de benim ilki de tüp bebek olmasada kimyasalla sonuçlanmıştı ama çevremde sağlıkla ilgili o kadar üzücü haberler aldım ki vardır bir hayır dedim... Transferin 11. günümde beta hcg değerim 7,38 di iki gün sonra tekrar ölçtürdük 3 e düştü dedi doktorum. Geçen ay 6sında olmuştum adetim normalde önceden gelirdi bu ay 8 inde geldi.senin değerin nedir canım?
İnşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın canım 9. gün için değer çok iyi değil mi? Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyuBenimde ilkim normal yollarla kimyasal oldu canim ...simdi 9.gunumde 307 cikti ama kimyasali yasadigim icin korkuyorum iste ...Rabbim sana en kisa zamanda hayirli.evlat versin inss umudunu kaybetme sakin
Aminnn o kadar acemiyimki sanki hep kotuye gidicek gibi hisse kapiliorum iste...degerim iyi dedi dr ama onemli olan ilerlemesi.insİnşallah bu sefer emeklerinin karşılığını alırsın canım 9. gün için değer çok iyi değil mi? Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguyu
Biliyorum zor ama kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsunAminnn o kadar acemiyimki sanki hep kotuye gidicek gibi hisse kapiliorum iste...degerim iyi dedi dr ama onemli olan ilerlemesi.ins
Anladım canıım olsun biz sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince anlatırız..Canım ben yurtdışındayim.almanya.malum doktorlar türk olmadığı için böyle pislik yapıyorlar.
Canım benim de bugün geldi hakkımızda hayırlısı... İnşallah biz de güzel haberi veririz yakın zamandaKızlar benim de az önce kanamam geldi malesef reglim başladı..yarın yeniden testi tekrarlamama gerek kalmadımalesef tutmadı
İnşş canım inşş hakkımızda hayrlısı neyse hep o olsun..inş bi gün anneliği tadarız canım..Canım benim de bugün geldi hakkımızda hayırlısı... İnşallah biz de güzel haberi veririz yakın zamanda
3 kasimda 1 adet 5.gun dondurulmus transferim oldu.transferden bu yana surekli kasiklarimda agrim oldu.agrisiz gunum gecmedi.dudaklarim hep kurudu bakim yapmama ragmen.dun gece beni uyandiracak kadar regl agrim oldu.sabah umutsuz kalkip test yaptim ve cikti.su an da kasim agrim hafifledi bu sefer bacaklarim cok agriyor.goguslerim transfer oncesi de aciyordu.o sebeple onu belirti olarak gormuyorumHayırlı olsun canım transferin ne zaman olmuştu, kaç embriyo transfer edildi, bugün benimde transferimin 8. Günü 6.gün idrar testim negatif çıktı, kasık ve bel ağrısı oluyor, sende belirtiler Nelerdir acaba öğrenebilir miyim?
Benim de dudaklarim sürekli kuruyor, kaşık ağrısı, bel ağrısı oluyor, ama kahverengi tarzı akintim olmadı, benimde dondurulmuş embriyoları 2 tane pozitif olabilir mi ne dersin3 kasimda 1 adet 5.gun dondurulmus transferim oldu.transferden bu yana surekli kasiklarimda agrim oldu.agrisiz gunum gecmedi.dudaklarim hep kurudu bakim yapmama ragmen.dun gece beni uyandiracak kadar regl agrim oldu.sabah umutsuz kalkip test yaptim ve cikti.su an da kasim agrim hafifledi bu sefer bacaklarim cok agriyor.goguslerim transfer oncesi de aciyordu.o sebeple onu belirti olarak gormuyorum
test yap sonucu gor:)Benim de dudaklarim sürekli kuruyor, kaşık ağrısı, bel ağrısı oluyor, ama kahverengi tarzı akintim olmadı, benimde dondurulmuş embriyoları 2 tane pozitif olabilir mi ne dersin
Canım senin pozitif değilmiydi..11.gün derken pozitif olduğunu öğreneli dimi..keseyi gördünüzmü?Kizlarr hamileyim diyorum ama bugun 11.gun ilk defa hic bisey hissetmedim o agrilar hafif bulantilarda gitti korkmaya basladim
Canım senin pozitif değilmiydi..11.gün derken pozitif olduğunu öğreneli dimi..keseyi gördünüzmü?[/QUOTEEvet canim pozitiff daha gormedik persembe gunu gidicem bakalim
Teşekkürler canımAnladım canıım olsun biz sana yardımcı oluruz elimizden geldiğince anlatırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?