- 15 Ağustos 2015
- 382
- 281
- 103
- Konu Sahibi dermannuri
-
- #1.161
Hayırdır canım ne oldu?az önce cok sinirlendim ve tartıştım çok korkuyorum birsey olmuştur diye bugun transferin 5.günü
evdeydim.işlerimle alakalı telefon görüşmesi yapıyordum. karsıdaki cok ters konuşmaya başlayınca bende dayanamadım gerildim sinirlendim tartıştım. şimdide içimde damar atıyor sinirden galibainşallah embriyolar etkilenmemiştir
Benimki uzun protokol idi adetin 21.günü gonapeptiyl ole yumurtalar önce baskilandi. Sonra adet ile menagon başladı 8 gün kullandım.sonra ovitral çatlayan iğnesi den 36 saat sonra yumoslar toplandı.fakat ben ohss olduğum için donduruldu.transfer iki ay sonra yapıldı.ilk transferim negatifti bu ikinci transfer 5.günüm...Kizlar herkese tekrar merhaba ben daha ignelere bile baslamadim 20 kasimda ilk ignem aranizda uzun protokol yapan yokmu bu ne strestir yaa
Sagol canim yaa ama bekkemek sikici ohss ne demek bu arada kusura bakma bi bilgim yokda bendede olurmu oyle acabaBenimki uzun protokol idi adetin 21.günü gonapeptiyl ole yumurtalar önce baskilandi. Sonra adet ile menagon başladı 8 gün kullandım.sonra ovitral çatlayan iğnesi den 36 saat sonra yumoslar toplandı.fakat ben ohss olduğum için donduruldu.transfer iki ay sonra yapıldı.ilk transferim negatifti bu ikinci transfer 5.günüm...
Birşey olmaz Allahin izni ile yüreğini ferah tut.Zaten embriyo en geç iki üç günde tutunuyor.ama yinede stresten uzak olmamız lazım....hakkımızda hayırlısı....az önce cok sinirlendim ve tartıştım çok korkuyorum birsey olmuştur diye bugun transferin 5.günü
Yumurtaliklarin aşırı uyarılması çok fazla yumurtan oluyor.ama sende çok ciddi rahatsızlık yapıyor.18 yumosum toplanmıştı.amh hormonum yüksekti benim.yani yumurta rezervini gösteren hormonSagol canim yaa ama bekkemek sikici ohss ne demek bu arada kusura bakma bi bilgim yokda bendede olurmu oyle acaba
Genelde pko yani polokistik over hastalarında olurmuş.ileri yaşlarda pek olmazmış ben 37 yaşı dayım.doktorum tahlil sonucunu pek inandırıcı bulmadı yaşımdan dolayı pko hastası da değilim ama rezervim gerçekten iyiymiş.bunu ohss olunca anladı...Anladim canim sagol yani herkesin basina gelebilir banada olabilir hakkimizda hayirlisi benim iilk denemem heyecan ondan yani rabbim hepimuzun yuzune gulsun insallah
Kalp atislari icin mi kontrolun.hakkinda hayirlisi olsun.hersey gönlünce olur umarım...güzel haberlerle donersin....Yarın ilk kontrolüm var dua edin bişey çıkmasın lütfen çok tedirgin hissediyorum.
Hakkinda hayirlisi olsun..zorlu bir sürece başladın umarım kısa zamanda güzel sonuç alırsın....Bende pko yok hic birsey yok ama olmuyo gecen yil kendiliginden gebe kaldim ama kurtajla sonuclandi kalp atisi olmadi bende 37 yasindayim igneleru aldim 20 kasumda baslicam 3 aralikta kontrole gel dedi bakalim ne olcak igneleri olurken adet olabilirsin bu engel degil devam et dedi bilmiyom bakalim
Evet cnm inşallah güzel olur. Teşekkür ederim.Kalp atislari icin mi kontrolun.hakkinda hayirlisi olsun.hersey gönlünce olur umarım...güzel haberlerle donersin....
amin hepimiz için dualarımmHakkinda hayirlisi olsun..zorlu bir sürece başladın umarım kısa zamanda güzel sonuç alırsın....
Canim hayirli olsun insallah unsallah guzel haberler alirsin benimki aralik gibi olcak bakalim nasipMerhaba arkadaşlar,
Uzun zamandır her birinizin yazdıklarını okuyorum. Artık üye olmamın zamanı geldi diye düşündüm. İlk paylaşımım bu.
Basımdan gecenleri anlatmak adına üye oldum. Ben sizleri okudum her satırdan umut buldum. İnsallah benım yazdıklarımı okuyanlara da bir yol gösterim bir umut olur hersey.
Ben 2,5 yıllık evliyim.27 yasındayım. Cocuk dusunmuyorduk henüz.
3 ay önce adet düzensizliği ile ilgili ve karnıma giren bir sancı sonrası korkarak doktora gittim. Evli oldugumu duyunca doktor fsh testi istedi. Adetin 3. Günü yaptırdım.
Sonuç: 14,6 :fsh.
Bunu yüksek bulan doktor amh istedi sonuç: 0,2 :amh.
Sonuclar kötüydü. Yaşıma göre hem yumurtam az hem amh hormonum az salgılanıyor yumurtam büyümüyordu.
Sonuc olarak vakıt kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladım.
3 haftadır igneler olundu, yumurtam başta 7 adetti ama 3 tanesi ilaclara cevap verdi.
2 gun önce yumurtalar toplandı, sonucta 3 yumusta varken 2 tanesinin içi boş çıktı.
Sonuç 1 adet saglam yumurtaydı.
Doktor 1 adet oldugu için az da olsa döllenmeme riski oldugunu eger döllenme olmazsa yada dna sı dısarda bozulursa transfer olmayabılır bunu bil dedi.
2 gundur zaman cok yavas geçti. Cok zor bir süreç bunu yasayan herkes biliyor malesef.
Bugun sabah telefonum çaldı ve mutlu sonucu aldı . Yumurtam döllenmiş. 1 adet yumurtam direnmiş.
Ve yarın sabah transferim olacak. İnsallah 12 gun sonra mutlu haber alırım ve benım gibi olan ve bu satırları okuyan birçok insana umut olurum.
Herkese sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?